FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Dobro u suštini ovo rutinski riješeno i ne treba preuveličavati utakmicu. Samo eto neki su i pokazali interesantne poteze.
Ali generalno se moglo malo tečnije igrati, bez onih poteza koji su višak i nekog meljanja lopte. Moglo je biti više dodavanja tečnih, širenja igre, da se dodatno protivnik razvuče, a bilo bi i više golova. Ali opet rutinski odrađeno kažem...
Ali generalno se moglo malo tečnije igrati, bez onih poteza koji su višak i nekog meljanja lopte. Moglo je biti više dodavanja tečnih, širenja igre, da se dodatno protivnik razvuče, a bilo bi i više golova. Ali opet rutinski odrađeno kažem...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na kraju je to bilo i vise nego zasluzeno iako je ovaj Duren zaista zanimljiv.
Mnogo zelje su pokazali ali je pak kvalitet u svemu ovome bio presudan.
Steta zbog Sieba, za nadati se da nije neka teza povreda u pitanju jer bi nakon ovog meca vec mogao biti prekomandovan iz juniora u drugu ekipu Bayerna.
Na slican nacin smo izgubili Tillmana skoro pa cijelu sezonu.
Musiala stvarno ima potencijala.
Pokazao je u nekoliko navrata da je odlican sa loptom u nogama, pogotovo kada je dribling u pitanju.
Onaj slalom je mogao biti obilježen kao potez sedmice da je lopta zavrsila u mrezi.
U subotu vec novi mec a tada nam se vracaju svi prvotimci.
Mnogo zelje su pokazali ali je pak kvalitet u svemu ovome bio presudan.
Steta zbog Sieba, za nadati se da nije neka teza povreda u pitanju jer bi nakon ovog meca vec mogao biti prekomandovan iz juniora u drugu ekipu Bayerna.
Na slican nacin smo izgubili Tillmana skoro pa cijelu sezonu.
Musiala stvarno ima potencijala.
Pokazao je u nekoliko navrata da je odlican sa loptom u nogama, pogotovo kada je dribling u pitanju.
Onaj slalom je mogao biti obilježen kao potez sedmice da je lopta zavrsila u mrezi.
U subotu vec novi mec a tada nam se vracaju svi prvotimci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Mar Roca = Sebastian Kehl.
Choupo Moting-kao sta sam rekao će biti idealan back up za Lewu.
Bouna Sarr - vrlo slican igrac Daviesu, brz, okomit, izgleda obećavajuće.
Douglas Costa - kad je zdrav tu se nema šta pričati, mašina.
Musiala vrlo vrlo lijepo ali meni ovaj decko Sieb sta je usao je tako dobro izgledao s loptom uh, steta ozljede zaista.
Choupo Moting-kao sta sam rekao će biti idealan back up za Lewu.
Bouna Sarr - vrlo slican igrac Daviesu, brz, okomit, izgleda obećavajuće.
Douglas Costa - kad je zdrav tu se nema šta pričati, mašina.
Musiala vrlo vrlo lijepo ali meni ovaj decko Sieb sta je usao je tako dobro izgledao s loptom uh, steta ozljede zaista.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Roca je dosta drven, fali mu kreativnosti u igri, mene nije odusevio nijednim segmentom.
Sarr solidan bek, ja od njega ne bi pravio Daviesa jer mu nije ni blizu.
Sarr solidan bek, ja od njega ne bi pravio Daviesa jer mu nije ni blizu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Mene je iznenadio Čupo, trpao je sve što je trebao, samo da se ne pokvari kao Wagner...
Čupo je underrated napadač. Nije ga džaba Tuchel doveo u PSG.
- farinelli123
- Kontakt:
Čupo je opasan igrač, ima dobar prvi kontakt. Dobre su mu varke telom, zna da ćušne loptu gde treba.
A Roca je bio tanak. Nista nije pokazao. Gori je bio od Tolissoa i Renata i Ottla i svih veznjaka. Kao da nema snage i hrabrosti ni za šta. Mogao bi da podmetne požar u iznajmljenom stanu.
Još uvek verujem u tog momka, ako neko može da ga izbaždari to je Flik.
Kosta isto dobro konta fudbal u smislu kretnje. Brzo se oslobađa lopte i zna gde da trči. Jedino da ne šutira kao sumanut i da nauči da centrira.
Musiala će biti jači igrač i od Sanča. Iako u njemu pre svega vidim nekog Brandtolikog igrača. On je za mene već sad jači igrač od Komana recimo.
A Roca je bio tanak. Nista nije pokazao. Gori je bio od Tolissoa i Renata i Ottla i svih veznjaka. Kao da nema snage i hrabrosti ni za šta. Mogao bi da podmetne požar u iznajmljenom stanu.
Kosta isto dobro konta fudbal u smislu kretnje. Brzo se oslobađa lopte i zna gde da trči. Jedino da ne šutira kao sumanut i da nauči da centrira.
Musiala će biti jači igrač i od Sanča. Iako u njemu pre svega vidim nekog Brandtolikog igrača. On je za mene već sad jači igrač od Komana recimo.
•
farinelli123 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 16:19Čupo je opasan igrač, ima dobar prvi kontakt. Dobre su mu varke telom, zna da ćušne loptu gde treba.
A nije bilo pola ekipe.Eric Maxim Choupo-Moting impressed the most in today's[09.10.2020.] sprint against resistance training. The striker couldn't be held back and sprinted away from everyone. On other hand, Marc Roca was the slowest in the group and still has to work on his pace [Bild]
Roca mora da poradi na fizičkoj spremi jer ovo je za njega sasvim drugi svijet u svakom smislu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Kakva pobjeda kosarkasa protiv Fenera 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ja ih ponekad pogledam, protiv Macabija gledao, velika pobjeda, svo vrijeme vodili i na kraju u finišu sačuvali nekako.
A čuo sam da je sinoć bio preokret u zadnjem dijelu utakmice. Inače ta naša košarkaška ekipa je prije dvije godine uzela titulu u BuLi, nije bila tako loša ni u Euroligi, a prošle sezone izgubljena titula u play off-u u prvenstvu (na startu play off-a ispali), a dosta loši i u Euroligi bili.
Ove sezone bi se možda mogao napraviti i pravi iskorak pa do final 8 u Euroligi. 3 pobjede za sada u 4 susreta.
E sada o fudbalu opet.
Šteta što danas na našoj utakmici u Bielefeldu neće biti navijača, bolja bi atmosfera bila, ali iako su tamo u prethodnim utakmicama bili dozvoljeni navijači danas ih neće biti.
Dobro svakako je veći hendikep za domaćina, jer njima bi značili navijači, ionako bi i bili samo njihovi. Ali eto govorim zbog atmosfere. Inače Arminia za sada tvrda i dobro se prezentovala u dosadašnjem toku sezone....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Neuer
Pavard - Süle - Lucas - Davies
Roca - Goretzka
Gnabry - Müller - Coman
Lewandowski
Nadam se ovoj postavi, mada mislim da će Lucas na beka i Alaba na štopera, jer je Davies već odigrao prije 2 dana. Vjerovatno i Tolisso umjesto Marca.
Pavard - Süle - Lucas - Davies
Roca - Goretzka
Gnabry - Müller - Coman
Lewandowski
Nadam se ovoj postavi, mada mislim da će Lucas na beka i Alaba na štopera, jer je Davies već odigrao prije 2 dana. Vjerovatno i Tolisso umjesto Marca.
Bayern XI against Bielefeld:
Neuer (c) -
Pavard, Süle, Alaba, Hernández -
Goretzka, Tolisso -
Gnabry, Müller, Coman -
Lewandowski.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Šta je s Kimmichom? Nema ga ni na klupi.
Cura mu očekuje njihovo drugo dijete danas pa nije putovao s ekipom
Bice tesko za uzivati u gledanju Tolissa i Goretzke u veznom redu nakon sto sam gledao kako Thiago i James briljiraju za svoje timove

- muhamedhulk
- Kontakt:
Harden daj 5,3,1 za zadnju utakmicu, kakvih 3,2,1.
Ovo danas lagano...Müllera svugdje ima.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Odmaraj Lewu sad. Lewa, Muller i Toliso/Goretzka/Lucas najbolji. Coman i Gnabry među najlošijim. Igra je odlična, opet smo čini mi se blizu nivoa od prije mjesec, dva.
Mislis? Ima li to smisla bas? Ajd vidjet cu kasnije da ispravim, msm nece to uticati previse ali mi bezveze bilo 531 obzirom na protivnika i ko je sve bio na raspolaganju. Nije problem ni ispraviti naknadno.muhamedhulk je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:59Harden daj 5,3,1 za zadnju utakmicu, kakvih 3,2,1.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Coman:

-
- Kontakt:
Trenutno uz odbranu najslabiji dio tima su krila. Nevjerovatno je koliko su Gnabry i Coman van forme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.