SamoTravnik je napisao/la: ↑17 okt 2020, 16:59
Cuj zabranili snimanje mobitelom.

Pa otidji na livadu i snimaj, ko ce ti zabraniti, ne brukajte se. Ovom gore iz Bihaca mamu spomenem.
Sto se tice utakmice, nasi su na samom pocetku imali jednu sansu i ostalo nije vrijedno spomena u 1 pol. Tosk je imao par prilika u prvom poluvremenu, cudi me da nisu zabili. Dosta su kvalitetnije izgledali. Nasi su u drugom malo stegli, imali dvije pravo dobre prilike prije penala. Penal je opravdan, crveni takodjer (lakat u glavu). Nakon gola, nervoza na obe strane. Golman vam je danas bio nervozan, dobacivao public i u prvom i drugom pol, prozivao sudiju itd. Pred kraj utakmice i neki lik sa vase klupe dobacio, krajnje nepotrebno. Malo su nasi pred kraj oduzimali vrijeme ali sve je to u granicama normalnog. Nek' sudija nije mjenao tok utakmice i nek je fudbal pobjedio. Niste lose izgledali ali dva potpuno drugacija poluvremena ste odigrali. Sretno u nastavku.
Da ne ulazimo u raspravu dzaba, komentarisat cu ti dvije stvari iz ovog tvog posta, s argumentima, odnosno provjerene info.
Žena koja je bila na stadionu sa predsjednikom TOŠK-a je krenula snimati i Sarajčić joj zabranio, nemoj se smijati dzaba kada je tako bilo. Nije žena dosla da ide na livadu, šumu, nego da sjedi tu gdje jest. Druga stvar za tog nomka sto kazes da je dobacivao, uradio je to jer je igrac travnika koji se zagrijavao prebacivao lopte izvan terena preko ograde, i da su nakon gola 4-5 puta po 2 lopte non stop ubacivane u teren. Nebitno, ko nas je*e sto nismo zabili kad smo trebali i rijesili to.
Znaci obe stvari mi je rekla ta ista zena kojoj je zabranjeno snimati utakmicu. Tako da ne treba praviti priču koja nije bila. Samo sam to htio napisati, sto se tice pobjede, čestitke vama, sami smo sebi krivi.