FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pejovic od kad je dosao svaki korner na prvu stativu izvodi i opet bude solidno al ipak dobro bi bilo da bar nekad pokusa drugaciju varijantu.
You are someone else I am still right here
Krste odlican!!!
Kakva steta
Kakva steta
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pejovic je prvu tekmu kornere izvodio beton. Ostalo je ko Krle ubacivao lose i nikome.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakav dribling Krstea.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- betrezengorbachev
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dva gola smo trebali dati. Dobro se igra. Bice ovo dobro.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Rahmanu bistu dic sa ove njegove dignute obje ruke ahahahahahahahah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Joj terena i govana....
Previse se igra po njihovoj desnoj strani gdje su najjači a premalo kroz sredu ili lijevo. Fanimo nevidljiv.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Da se nama ovo ne obije o glavu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
To sam ja nedavno govorio panteliji cini mi se za terene, sve ce to gore biti kako bude sezoba odmicala.
Sto nekad Sušić korner ne izvede Pejovic je procitan ocigledno.
You are someone else I am still right here
E jesu dosadni sa prvom stativom na kornerima...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa valjda vam je ocigledno da igramo samo po lijevoj, valjda racunali da je cipetic umoran ili sta vec?
NEMA NAZAD
Mi placemo, jecamo, vristimo za napadačem
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zasto kroz sredinu ako imas krilo desno, zasto, zasto???
Jel realno da ne okrecemo na njihovu lijevu da napadamo..
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], Lecler, miguelramos, muhamedhulk, rimljanin90, svabonja i 76 gostiju.