FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pidro mora bolje, ovako kako igra pretvara se u novog Šabanovica.
Meni je 43, prestar sam ja druze

A to sto si ti neku ljubo Handzic, to je tvoj problem. Handzic je potrosio svaku loptu i jedini gol koji on moze dati je da ga lopta pogodi i to da je golman vec na zemlji. Samo sam realan, LP

U novi boj ...
Dok pobjedjujemo svi su beton, pljuvat cemo poslije kiksevaBosniacum Lilium je napisao/la: ↑17 okt 2020, 20:49Objektivna sarajevska publika

- Bordostrik
Rahmanovica treba drzati do kraja karijere samo zbog strumfova, da ih gledamo kako pjene. Jest ih fino karo kad ga ovako spominju, rak rana hahahah
Amer Dupovac!
Laganica, rutina, bravo
Što se mene tiče, Miličević igrač utakmice. Čovjek je kao sat, na svaku loptu pravovremeni izlazak.
Šampioni!

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne pljujem uopšte. Ne može svaku biti najbolji na terenu. Nije bio užasan, ali znamo koliko može Amar. Doduše i ritam je bio loš. Al nebitno, on ga je zabio i riješio utakmicu.
Ja zadovoljan. Od prve minute skoro i da ne sumnjas u pobjedu. Ja nikad nisam gledao takvo Sarajevo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Prosuo se ja il ne prosuo on izvadi Handzica minutu iza mog komentara

Haj sad obrisi sline i idi se igrati

U novi boj ...
Realno loše smo odigrali večeras.
Idemo dalje 3/12
Slj protiv Krupe
6/12
Idemo dalje 3/12
Slj protiv Krupe
Bordo bijeli za život cijeli!!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Igru briši, bodove piši.
Miličević najbolji, Pejović ubjedljivo najgori. Raduje me ligaški debi Adukora.
Idemo dalje
Miličević najbolji, Pejović ubjedljivo najgori. Raduje me ligaški debi Adukora.
Idemo dalje
Na oko mozda nije najljepsa utakmica,ali takticki je ovo po meni najbolja utakmica sezone.Definitivno sve smo se mi pitali,Siroki sem ovog suta na kraju nije pogledao na gol,a mi smo stvorili dovoljno sansi i mimo 2 gola,glat je moglo biti 4-5 razlike.Onaj gol ponisteni mislim da je greska linijskog sudije.
Bravo momci.Idemo dalje gazi ga cilju
Bravo momci.Idemo dalje gazi ga cilju

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- betrezengorbachev
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Aduka87, Amidzaa, Armija1987, AuroraBorealis, benko21, bhfanatic14, BijeliBordo1946, Bordo10, broj6, budzak, bvsic, Chony533, Cora1946, EastMadness, ErosViverosViv, Hajdeee, Haksss, Hrasno15, Imamkarbarum, Kyle88, maroon46, miguelramos, misstianopenaldo, N3R3D, nedimmmm1337, NeSamSafetee, riki46, sekac, skoJaa, Tarapi, Venom, VolimoSarajevo i 300 gostiju.