I onda derbi...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad kuci u ligi 2 "lakse" tekme Krupa i Mladost. Apsolutno mora biti 6 bodova i sa tim bi se odmakli konkurentima na 7-8 bodova prednosti sigurno.
I onda derbi...
I onda derbi...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Komentar nekog lika na zvanicnoj

Krle laznjacima vratio Cipetica u repku
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
I lijepa prilika očistiti kartone.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 11:30Sad kuci u ligi 2 "lakse" tekme Krupa i Mladost. Apsolutno mora biti 6 bodova i sa tim bi se odmakli konkurentima na 7-8 bodova prednosti sigurno.
I onda derbi...![]()
Tri tekme kojim pocinjemo proljetni dio su Zeljo u gostima, Zrinjski kuci i Siroki u gostimaElCartel11 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 11:30Sad kuci u ligi 2 "lakse" tekme Krupa i Mladost. Apsolutno mora biti 6 bodova i sa tim bi se odmakli konkurentima na 7-8 bodova prednosti sigurno.
I onda derbi...![]()
Jos dodas ako budemo prvi, da su odmah na pocetku, od drugog vec kola treceg kruga, idu oni najjaci... Igras ss drugim na tabeli, sa trecim, cetvrtim itd...
-
ajdohordas
- Kontakt:
Čestitke @ahmoveliki
Nek je živ i zdrav.
Nek je živ i zdrav.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Cestitke, neka je ziv i zdrav i da puno titula proslavi, a i mi na forumu svi sa njimAhmoveliki je napisao/la: ↑18 okt 2020, 04:30Joj dana bracoooooubijemo ubice ubijemo kvotu
dobio sam sina dva sata poslije tekme
samo da podjelim s rajom da smo jaci za jos jednog pitara!
Titulaaaaaaa
![]()
PSPHM
Zato otic do tada na +8 od drugoplasiranogZip je napisao/la: ↑18 okt 2020, 11:40Tri tekme kojim pocinjemo proljetni dio su Zeljo u gostima, Zrinjski kuci i Siroki u gostimaElCartel11 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 11:30Sad kuci u ligi 2 "lakse" tekme Krupa i Mladost. Apsolutno mora biti 6 bodova i sa tim bi se odmakli konkurentima na 7-8 bodova prednosti sigurno.
I onda derbi...![]()
Jos dodas ako budemo prvi, da su odmah na pocetku, od drugog vec kola treceg kruga, idu oni najjaci... Igras ss drugim na tabeli, sa trecim, cetvrtim itd...![]()
- FKS -
Kako bi bilo lijepo oderati ove dvije kući i onda derbi riješiti. Mislim da nas vise niko ne bih mogao zaustavili prema tituli.
Čestitke brate, nek je živ i zdrav!Ahmoveliki je napisao/la: ↑18 okt 2020, 04:30Joj dana bracoooooubijemo ubice ubijemo kvotu
Titulaaaaaaa
![]()
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
9 bodova od naredne 3, je vec prvi korak do trona. Bez obzira sto je rano prognozirati bilo sta. Ali....
- FKS -
cestitam brateAhmoveliki je napisao/la: ↑18 okt 2020, 04:30Joj dana bracoooooubijemo ubice ubijemo kvotu
Titulaaaaaaa
![]()
bordo porodica je bogata za jos jednog clana
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Al samo da kone nas ne pobijede , dvije zaostale ako pobijede prvi su 
- feniksptica
- Kontakt:
10x veci izazov za nas bi bilo da uvezemo naredne 3 bez primljenog gola
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Osttribine
- Kontakt:
Čestitke igračima i stručnom štabu, nije to sinoć bila bog zna kakva utakmica ali tri boda su tu što je najbitnije. Ono što me frapiralo sinoć je ona oranica od terena, kao da je upravo završen koncert U2, katastrofa fkt.
E sad naredne tri ako uzmemo, moje mišljenje je da je to više od pola titule, nadam se da neće biti nekog opuštanja protiv Krupe i Mladosti.
Svaka čast Krsti za jučerašnju partiju, baš je pozitivno iznenadio.
E sad naredne tri ako uzmemo, moje mišljenje je da je to više od pola titule, nadam se da neće biti nekog opuštanja protiv Krupe i Mladosti.
Svaka čast Krsti za jučerašnju partiju, baš je pozitivno iznenadio.
- forza_juve
- Kontakt:
Vece su sanse da te dvije zaostale izgube.HeraklitMracni je napisao/la: ↑18 okt 2020, 12:31Al samo da kone nas ne pobijede , dvije zaostale ako pobijede prvi su![]()
@Ahmoveliki cestitam da bude hairli
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Protiv Krupe u kupu se ne treba zajjebavat, zamjenit par igrača i po pobjedu.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Krle zavrsi ovu trenersku skolu i licencu i zajedno sa Vuletom da vidis Akademiju.
Edit
Vuleta za Sefa Akademije!!!
Edit
Vuleta za Sefa Akademije!!!
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 18 okt 2020, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
Imamo i mi jedan zaostali mec
Pa dobro ako sve pobijede onda su zaslužili da budu prvi. Ja sam opet mišljenja ne da neće biti prviHeraklitMracni je napisao/la: ↑18 okt 2020, 12:31Al samo da kone nas ne pobijede , dvije zaostale ako pobijede prvi su![]()
, več će do kraja sezone biti na 3,4.mjestu.Siguran sam i pored toga što im navijači halcaju jedne druge ,da bi sad potpisali da im do kraja sezone bježimo samo +5 bodova.
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, LegendKiller, Morpheus i 21 gost.