prvo skoči pa reci hop... osim toga allen mi je jedini koji pravi bodove, sve mogu dati ali njega ne mogu, posebno ne za backup RBa chiefsa
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Prijenosi na SK za ovo kolo:
Pit-Cle - SKHD
NE-Den - SK5
Mia-NYJ - SK2
TB-GB - SK1
SNF, MNF - SK1
Pit-Cle - SKHD
NE-Den - SK5
Mia-NYJ - SK2
TB-GB - SK1
SNF, MNF - SK1
Pa dobro, pored Tampe i GB ne pada nikome na pamet da gleda Jets-e, valjda? A samo su ove dvije u teminu iza 22.00
- muhamedhulk
- Kontakt:
Glupana, stavili nep u sedam hahah pa nidje veze. Pored derbija brownsa ili baltimora ili texansa...upalim sebi red zone i udri.
Nocas gledati duel ovih bayeva
Nocas gledati duel ovih bayeva
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jesu nahajpali ove brownse zbog nekoliko pobjeda nad ovom sirotinjom. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kirk Cousins , kakav babuka. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Gleda li neko Burrowa 
Joj šta radimo 
Fuj fuj uzas tekma. Dugo gori nismo bili.
ja bi svakome ko to gleda dao besplatni bon za topli obrok 
kako stvari stoje može se lawrence polako uštimavati ..... J-E-T-S JETS JETS JETS! , osim ako ne posluša greenberga i zbog jetsa ostane još godinu u koledžu 
e da je samo dogodine ... ali vazda imaš neke coltse koji odu namjerno na 0-16 kad se pojavi takav QB, nada uvijek postoji
Hahaha, sad mi pade na pamet situacija, zadnje kolo Coltsi 0-15 Jetsi 0-15 i igraju medjusobno. Koji bi to fudbal bio hahaha. Doduse ne moze se to desiti.
prošle godine je do par hefti prije kraja izgledalo da će se upravo to desiti u predzadnjem kolu ali onda je proradio fitzmagic
ne znam da li se ikada desila takva tekma, meni barem nije poznata, ali to bi bilo jako zabavno gledati
Auuuuu 
Jel BB zove akcije Broncosima
Jel BB zove akcije Broncosima
Jel realno kakve akcije zovu Broncosi i šta radi Lock , kakvi debili Bože sačuvaj. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.