Kaseta nas je odvela u brazil a dusko nas je odveo gdje?Straightforward je napisao/la: ↑18 okt 2020, 19:37Zato je Mr.Kaseta trenerski mag.DonerKebab je napisao/la: ↑18 okt 2020, 12:41Duskodugousko i vehlez, preistorijski klub i strucjak.
Njegovo vrijeme je proslo kad su se uveli televizije sa bojom, kad je sadam husein udario na iran, kad je kenedi ubijen, vijetnam poharan, njemacka duboko podjeljena, fudbal mahalski a ne profesionalni sport, taktika bila izadjite i igrajte.
Uz raspjevanog merakliju sa kapitenskom trakom je dusko najveci krivac.
Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DonerKebab
- Kontakt:
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
-
- Kontakt:
Mislis Ciro napravio kolac, kaseta ga pojela ?
-
- Kontakt:
Objasni ti to ovim neznalicama ja ću ti dat šta god hoćeš.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Samo sjetite kada je lik igrao sa 9 veznjaka Spahicem i Begovicem...
Mora da je to na kazetama vidio od Urugvaja 1930!
Mora da je to na kazetama vidio od Urugvaja 1930!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Dedera nas je posteno zguzio mora se priznati da je u samom vrhu ljestve strucnjaka rep
-
- Kontakt:
Ko Sušić ili Bajević?
Sušić nas jest zajebo. Jer s onakvom ekipom on je trebao proći dosta dalje. Ali nije znao. I to je to.
Što se tiče Bajevića, sve tri ekipe su bile dosta jače od nas. Italija i Poljska da ne i govorimo. Možda smo s Poljskom mogli nekako ali s igračem manje nema šanse. A čak i Sjeverna Irska je u onom momentu bila za klasu jača repke od naše. Pritisak koji su oni nama pravili, koliko su kilometara više pretrčali, koliko su se jače borili - oni su bili bolji. Je li to Bajevićeva krivica? Ne vjerujem. Ne može se od **** pita pravit. A to što mi o sebi pričamo da smo neka klasa od repke - pa to i jest naš problem. Mi nemamo ekipe i to je sušta istina.
Bajević je to vidio i bio je 1000% u pravu što je počeo s nule pravit ekipu. Išao po svijetu i po BiH i gledao igrače svugdje. Pokušavao je skupiti 11 najjačih. Skupio najbolje što smo imali. Onda je došla Korona. Onda su došle pauze koje su profesionalci iskoristili da se pojačaju ali su naši amateri pali. Još se tu može napravit ekipa ali treba više vremena od 6 dana koliko je on s njima imao. Neko će reći - pa svima je bila Korona. Jeste, ali naši igrači se nisu spremali ni blizu koliko su se spremali ni Italijani ni Irci ni Poljaci - svi su bili u boljoj kondiciji od naših igrača.
Naravno, ima izuzetaka ali uglavnom je to tako.
E sad kad si selektor i spremaš 3 tekme u 7-10 dana - normalno je da moraš vjerovat da će igrači moći trčati barem 90 minuta - to što su igrači došli na pripreme ne samo nespremni nego totalno vam forme a mi imali 3 tekme u 6 dana - to je do naših profesionalaca. Ta neće ih selektor učit da trče.
Ovi porazi imaju veze s trenerskom klupom koliko NASAina istraživanja svemira s ovim forumom. Samo pogledaj utakmice pažljivo i obrati pažnju na kretanje naših i protivnika. Uvijek su naši pravili korak-dva manje i sekundu-dvije sporije.
A to nemože ni jedan selektor nadoknadit.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:

Veca prevara od deduke i neznalice Bajevica si jedino ti.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dan kad se mi prestanemo 101% oslanjat samo na njih dvojicu je dan kad cemo mi ponovo proigrat fudbal ...JohnCleese je napisao/la: ↑18 okt 2020, 09:13A stvarnost je takva da nas uz Dzeku i Pjanica nece ni konzilij trenera odvesti na prvenstvo.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Poceo s Nule praviti ekipu u baražu, ma bravo genijalac.
Žuti mu pripremio baraž i to protiv talašika ekipe, Duško to nije znao iskoristit..
Žuti mu pripremio baraž i to protiv talašika ekipe, Duško to nije znao iskoristit..

- DonerKebab
- Kontakt:
Wandelanoite je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:49![]()
![]()
![]()
![]()
Veca prevara od deduke i neznalice Bajevica si jedino ti.

..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
-
- Kontakt:
Ne treba sa dječurlijom raspravljat' uopšte o iole ozbiljnijim temama.
Realno Bajeciva nije selektor za ikakvu reprezentaciju i pogotovo nije više za trenersku poziciju! Covjek je cijelu trenersku karieru bio u Grcku i jednom je vodio Crvenu Zvezdu gdje su mu dali nogu. Ciro Blazevic je imao bogatu trenersku karieru, cak je donio Hvratsku do 3 mijesta. Safet Susic je znao nešto za ekipu napraviti dok je Bazdarevic sve prokockao! Bajevic je staro modan trener i na neki nacin moraš malo moderno igrati. U našu reprezentaciju trebaš disciplinu uvedit i mmuda imati da nekom kazeš sta radi. Ciro i Safet Susic su znali vredjati njima majku ako prošetaju kroz terena. Dok Bajevica nemozeš ni za mikrofona cuti sta kaze... Kod Prosinecka se znalo da nema pravo da radi sta hoce. On je moro Hasagica i Rahimica na klupi imati bez obzir da hoce ili ne. Da budem iskren sa Prosinecki bi dobili 100% ovu utakmicu protiv Sjeverne Irsku i narednu jer je znao da ce za jednu utakmicu izvuc maksimum, a zato bi za drugu bili mrtvi. Prošli bi ovako na EP jer su samo dvje utakmice kod kuce nas vukli na EP...MostaracVelezovac je napisao/la: ↑18 okt 2020, 23:18Ko Sušić ili Bajević?
Sušić nas jest zajebo. Jer s onakvom ekipom on je trebao proći dosta dalje. Ali nije znao. I to je to.
Što se tiče Bajevića, sve tri ekipe su bile dosta jače od nas. Italija i Poljska da ne i govorimo. Možda smo s Poljskom mogli nekako ali s igračem manje nema šanse. A čak i Sjeverna Irska je u onom momentu bila za klasu jača repke od naše. Pritisak koji su oni nama pravili, koliko su kilometara više pretrčali, koliko su se jače borili - oni su bili bolji. Je li to Bajevićeva krivica? Ne vjerujem. Ne može se od **** pita pravit. A to što mi o sebi pričamo da smo neka klasa od repke - pa to i jest naš problem. Mi nemamo ekipe i to je sušta istina.
Bajević je to vidio i bio je 1000% u pravu što je počeo s nule pravit ekipu. Išao po svijetu i po BiH i gledao igrače svugdje. Pokušavao je skupiti 11 najjačih. Skupio najbolje što smo imali. Onda je došla Korona. Onda su došle pauze koje su profesionalci iskoristili da se pojačaju ali su naši amateri pali. Još se tu može napravit ekipa ali treba više vremena od 6 dana koliko je on s njima imao. Neko će reći - pa svima je bila Korona. Jeste, ali naši igrači se nisu spremali ni blizu koliko su se spremali ni Italijani ni Irci ni Poljaci - svi su bili u boljoj kondiciji od naših igrača.
Naravno, ima izuzetaka ali uglavnom je to tako.
E sad kad si selektor i spremaš 3 tekme u 7-10 dana - normalno je da moraš vjerovat da će igrači moći trčati barem 90 minuta - to što su igrači došli na pripreme ne samo nespremni nego totalno vam forme a mi imali 3 tekme u 6 dana - to je do naših profesionalaca. Ta neće ih selektor učit da trče.
Ovi porazi imaju veze s trenerskom klupom koliko NASAina istraživanja svemira s ovim forumom. Samo pogledaj utakmice pažljivo i obrati pažnju na kretanje naših i protivnika. Uvijek su naši pravili korak-dva manje i sekundu-dvije sporije.
A to nemože ni jedan selektor nadoknadit.
- JohnCleese
- Kontakt:
A to ce biti kad se oproste.DaVinci je napisao/la: ↑19 okt 2020, 00:01Dan kad se mi prestanemo 101% oslanjat samo na njih dvojicu je dan kad cemo mi ponovo proigrat fudbal ...JohnCleese je napisao/la: ↑18 okt 2020, 09:13A stvarnost je takva da nas uz Dzeku i Pjanica nece ni konzilij trenera odvesti na prvenstvo.![]()
Nema tog selektora kod kojeg ova dva igraca nece igrati i koji nece igru podrediti njima.
Ako se nadje slučajno neko ko pokusa drugačije bit ce degradiran od istih tih igraca i navijaca.
Imat cemo ekipu kad se 5-6 igraca oprosti pa budemo pravili ekipu i sistem igre bez velikih I nedodirljivih.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Piotr evo pregledao sam tvoje postove, molim te da češće komentarišeš jer je stanje na ovom forumu odron teški.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Najveci sljam na poziciji selektora, zayebao je i Robija.
MES QUE UN CLUB!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo je najveći kriminalac i neznalica, nadmašio je Robia i Mešu sa svojom nesposobnošću a tek bezobrazlukom.Wandelanoite je napisao/la: ↑27 okt 2020, 14:56Najveci sljam na poziciji selektora, zayebao je i Robija.
Popišam se na tebe, Cviku, čitav strhčni štab i sve one koji su te priželjkivali za selektora.
⚜️~⚜️~⚜️
- Chapman1886
- Kontakt:
ma ovaj je ikebana samo,ne pita se on ništa nit ga ko zarezuje
Samo Sloboda | COYG
Ma on ne zna ni ko je Zeljkovic, to Cviko sastavlja.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
De nek neko postavi emisiju sa sportkluba kada pricaju o nasem savezu, crnoj tački Evrope. Ono sto ne smije nijedan BiH medij prenijeti kao i kupljeni BHF koji je kao gnjev usmjerio na igrače 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.