Bilo je u Norveskim medijima, da vazi kao novi Vidic. Bas sam pratio kad je tek dosao u njihov treningskamp, cini mi se da je negdje u Spaniji bilo posto je bio zimski prijelazni rok.Mokes je napisao/la: ↑18 okt 2020, 20:37Ko ga je predstavio kao novog Vidića? Opet se pišu izvrću stvari. Hajde, nije prvi put.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
A i bh novinari su imali svoje prste tu. Oni su experti za nadimke 
Siguran sam da niko ovdje ne misli lose ni o jednom nasem igracu. Nazalost oni su zrtve u vecini slucajeva placeni tkz novinara koji ih dignu i oni nestanu. Medjutim sto se tice Serbecica, on je imao ogromna hajp na sebe (ima ga i dan danas iz nekog razloga) ali cinjeninca da on nije bio ni blizu da uzme mjesto u Rosenborgu koji je toliko pao u kvalitu zadnji godina da je nevjerovatno. Nije to ona ekipa koja je prije x godina harala Skandinavijom. Sad nisu Malmeu i Kopenhagenu ni do koljena, da ne spominjem druge klubove po Svedskoj i Danskoj.
On je i dalje vrlo mlad ali nije dovoljno biti neko i nesta u BH ligi gdje su ti konkurenti kvalieta da Bog sacuva. Ja se nadam da ce se on vratiti na zimu gore i odigrat zadnju sezonu ugovora dobro, da ce se probiti i potpisati novi ugovor. Ali vidim da bi on na kraju ipak mogao ostati u Sarajevu. Ako Serbecic nije u stanju uzet mjesto u Rosenborgu koji je par nivoa ispod Malmea, pa kako o njemu pricat kao nekom ozbiljnom kandidatu za repku? U tome je stvar. Niko ne pokusava njega ismijavati, taman posla. On je nazalost samo jedan dobar primjer.
Siguran sam da niko ovdje ne misli lose ni o jednom nasem igracu. Nazalost oni su zrtve u vecini slucajeva placeni tkz novinara koji ih dignu i oni nestanu. Medjutim sto se tice Serbecica, on je imao ogromna hajp na sebe (ima ga i dan danas iz nekog razloga) ali cinjeninca da on nije bio ni blizu da uzme mjesto u Rosenborgu koji je toliko pao u kvalitu zadnji godina da je nevjerovatno. Nije to ona ekipa koja je prije x godina harala Skandinavijom. Sad nisu Malmeu i Kopenhagenu ni do koljena, da ne spominjem druge klubove po Svedskoj i Danskoj.
On je i dalje vrlo mlad ali nije dovoljno biti neko i nesta u BH ligi gdje su ti konkurenti kvalieta da Bog sacuva. Ja se nadam da ce se on vratiti na zimu gore i odigrat zadnju sezonu ugovora dobro, da ce se probiti i potpisati novi ugovor. Ali vidim da bi on na kraju ipak mogao ostati u Sarajevu. Ako Serbecic nije u stanju uzet mjesto u Rosenborgu koji je par nivoa ispod Malmea, pa kako o njemu pricat kao nekom ozbiljnom kandidatu za repku? U tome je stvar. Niko ne pokusava njega ismijavati, taman posla. On je nazalost samo jedan dobar primjer.
@igrajlopte 🐦
Imam igraca za rep. treba li dati papir hvala lp
Tili s misketom na kafu. Obojca ste u minkenu. 
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Koja je momcina u pitanju? Mora prvi ss forum dati svoj blagoslov.
@igrajlopte 🐦
Adis Omerbasic. Peta liga Svabije. Ispunjava sve uslove da bude pozvan u reprezentaciju. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Cinjenica je da Šerbecic nemoze pored Dupovca i Milicevica igrati u odbranu. Obadvojca nisu ništa napravili u karieri, a Šerbecic vec ima 22 godina, vrijeme za iskorak u svoji godine! Mujakic nekad ne igra u Hajduku gdje Hari Vukaš, covjek koji je dobio nogu od ZrinjskogReX je napisao/la: ↑18 okt 2020, 20:57A i bh novinari su imali svoje prste tu. Oni su experti za nadimke
I to sto kazes. Ja pricam o nekom mjestu u Rosenborgu a on ne igra ni u Sarajevu..

I Kovacevica bi dodao.
I Kovacevica bi dodao.
@igrajlopte 🐦
Naši ljudi puno ne kontaju da više od 90% Katolika i Pravoslavaca se ne smatraju kao Bosno-Hercegovaci bez obzir da imaju kucu i poreklo dolje. Dosta naši ljudi zivi u Liberalizam nego da pogledaju realnost u oci. Ja zivim u dijasporu i ja imam dosta prijatelja koji se smatraju Hrvate nego Bosanci i Hercegovaci isto tako i znam mnogo Srbe. Da budem iskren nek se smatraju kao Hrvati i Srbi što vama to smeta meni licno ne smeta to. Neko je napisao da je Bosna i Hercegovina za njih 3 opcija, baš je to tako! Jedan Hrvat ili Srbin iz Austrije, Svicarske, Njemacke ili bilo gdje iz dijaspore nebi nikada igrao za BiH igrala osim ako je njegova kariera u propasti! Dobar prime je Danijel Milicevic koji su ga Svicarci i Srbe licno odbili takodje i za Danijela Pavlovica kako vidimo su za 29-30 napravili debi! Oni Hrvati i Srbi iz naše reprezentacije samo igraju kod nas da bi mogli napraviti bolju karieru i to nama mora biti jasno. Nisu uz ljubav tu nego iz interesa svojoj karieri, jer nemaju kvalitet za nihovi drzave! Hrvatska reprezentacija je daleko pored nas, a Srbija isto tako bez obzir na loše rezultati u zadni vrijeme oni ce 100% na EP otici zajedno sa Makedoniju koji ce nas prestic! Jedini igraci iz dijaspore koji ce za nas igrati su Bošnjaci. Sdruge strane moramo pod hitnom ukiniti nacionalni kljuc i najbolji igraci pozvati! Menadzeri nesmije više dobiti ikakvu pravo da pricaju sa ljudima iz Saveza!Drape je napisao/la: ↑18 okt 2020, 19:45Nije samo do saveza, nacionalizam i patriotizam hrvatskih fudbalera u odnosu prema reprezentaciji je puno veći. Sjećaš se Vranješove tetovaže, misliš da bi kapiten Hrvatske šutio kao Džeko ili da bi neko kao Pjanić izjavio da zna da je on dobar momak i da mu je žao što više ne igra za reprezentaciju?dino-92 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 19:16Sucicevi su protjerani od arbih koliko znam, sumnjam da postoji interes igranja za bih, taman i da nije kvalitet za hr (sudeći po potencijalu imaće kvalitet za hr).
Ali tu se vidi razlika izmedju našeg saveza i hrvatskog, on je prošao sve selekcije hr a mi moljakamo kad je igrač na pragu a selekcije, pa uvijek bude hoće li prihvatiti nas ili nečiji drugi poziv.
Oj Selime, Selime voleo si dimijePale je napisao/la: ↑19 okt 2020, 19:18
Gospodo
u prilogu nas Selim hvala lp
https://www.transfermarkt.com/selim-ajk ... ler/528658
Nego je li ovaj klub SF Lotte jednom daleko dogurao u DFB kupu?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kakav je Nalic veceras ?
Solidan, onako.. losa zavrsnica.
Tesko od njega da bude reprezentativca. Nije taj kalibar.
@igrajlopte 🐦
Naporan si uzasno. **** ba vise sa glupom pricom.Harise je napisao/la: ↑19 okt 2020, 02:42Naši ljudi puno ne kontaju da više od 90% Katolika i Pravoslavaca se ne smatraju kao Bosno-Hercegovaci bez obzir da imaju kucu i poreklo dolje. Dosta naši ljudi zivi u Liberalizam nego da pogledaju realnost u oci. Ja zivim u dijasporu i ja imam dosta prijatelja koji se smatraju Hrvate nego Bosanci i Hercegovaci isto tako i znam mnogo Srbe. Da budem iskren nek se smatraju kao Hrvati i Srbi što vama to smeta meni licno ne smeta to. Neko je napisao da je Bosna i Hercegovina za njih 3 opcija, baš je to tako! Jedan Hrvat ili Srbin iz Austrije, Svicarske, Njemacke ili bilo gdje iz dijaspore nebi nikada igrao za BiH igrala osim ako je njegova kariera u propasti! Dobar prime je Danijel Milicevic koji su ga Svicarci i Srbe licno odbili takodje i za Danijela Pavlovica kako vidimo su za 29-30 napravili debi! Oni Hrvati i Srbi iz naše reprezentacije samo igraju kod nas da bi mogli napraviti bolju karieru i to nama mora biti jasno. Nisu uz ljubav tu nego iz interesa svojoj karieri, jer nemaju kvalitet za nihovi drzave! Hrvatska reprezentacija je daleko pored nas, a Srbija isto tako bez obzir na loše rezultati u zadni vrijeme oni ce 100% na EP otici zajedno sa Makedoniju koji ce nas prestic! Jedini igraci iz dijaspore koji ce za nas igrati su Bošnjaci. Sdruge strane moramo pod hitnom ukiniti nacionalni kljuc i najbolji igraci pozvati! Menadzeri nesmije više dobiti ikakvu pravo da pricaju sa ljudima iz Saveza!Drape je napisao/la: ↑18 okt 2020, 19:45Nije samo do saveza, nacionalizam i patriotizam hrvatskih fudbalera u odnosu prema reprezentaciji je puno veći. Sjećaš se Vranješove tetovaže, misliš da bi kapiten Hrvatske šutio kao Džeko ili da bi neko kao Pjanić izjavio da zna da je on dobar momak i da mu je žao što više ne igra za reprezentaciju?dino-92 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 19:16Sucicevi su protjerani od arbih koliko znam, sumnjam da postoji interes igranja za bih, taman i da nije kvalitet za hr (sudeći po potencijalu imaće kvalitet za hr).
Ali tu se vidi razlika izmedju našeg saveza i hrvatskog, on je prošao sve selekcije hr a mi moljakamo kad je igrač na pragu a selekcije, pa uvijek bude hoće li prihvatiti nas ili nečiji drugi poziv.
Ima li sankcije na ovom forumu za ovu bosnjacku retoriku iskljucivosti?
tz tz tz tz tz tz
-
visegrad8392
- Kontakt:
samo ti nastavi hare!
Ja mislim da pitas bilo koga, pogotovo navijace Malmea, da bi ti 90 % rekli da ce Anel biti bivsi na zimu. E sad, nebi ja reko da se njemu nesto pretjerano zuri sad na zimu (imas i ljeto 2021), medjutim poznavajuci svedske klubove cijena Anela ne znam da li moze biti veca na ljeto nego sto bi bila na zimu sa osvojenom titulom plus A-reprezentativac.
Sigurno da ce napraviti transfer u jednu od top liga Evrope. Tu nema dileme. Na kraju mozda kao slucaj Gigovic da neka ekipa koja se nije nesto spominjala kupi ga jer je dala vise para. Moj neki filling (sto bi Izet Fazlinoc reko) je da ce on otici u Italiju.
@igrajlopte 🐦
Najbolje bi za nas bilo da i on predje u Rostov i da njih trojica tu stasaju jedan uz drugog!ReX je napisao/la: ↑19 okt 2020, 22:29Ja mislim da pitas bilo koga, pogotovo navijace Malmea, da bi ti 90 % rekli da ce Anel biti bivsi na zimu. E sad, nebi ja reko da se njemu nesto pretjerano zuri sad na zimu (imas i ljeto 2021), medjutim poznavajuci svedske klubove cijena Anela ne znam da li moze biti veca na ljeto nego sto bi bila na zimu sa osvojenom titulom plus A-reprezentativac.
Sigurno da ce napraviti transfer u jednu od top liga Evrope. Tu nema dileme. Na kraju mozda kao slucaj Gigovic da neka ekipa koja se nije nesto spominjala kupi ga jer je dala vise para. Moj neki filling (sto bi Izet Fazlinoc reko) je da ce on otici u Italiju.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Dario Djumic u timu kola u Holandiji.
Gigović još nije otišao u Rusiju jer čeka vizu i radnu dozvolu. Rostov je platio nekoliko miliona eura za njeg i sad mora čekati procedure da mu dozvole da uđe u zemlju