Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Husika ne galami!!!!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Epi ima 25 godina. Tako da je peti, a ne deseti put.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Znam da je opasno stvarati buku jer se tako siri virus al' štaš moram malo!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Alkohol je poprilično jeftin, i svaka kuća bi svakako trebala da ima negdje, bilo koji procenat. Aceton je preagresivan za te stvari, mogao bi uništiti spojeve i ploču, al' dobro.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Eto ga 12 , inovacija je da u pakovanju dolazi samo kabl bez punjača, znači mora se dodatno kupiti punjač .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ma nije neka prednost na 11, sacekati 13.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 okt 2020, 16:05
Eto ga 12 , inovacija je da u pakovanju dolazi samo kabl bez punjača, znači mora se dodatno kupiti punjač .
27.10.2020
Ja nisam imao problema sa acetonom, cak sta vise puno bolje ocisti stampanu plocu i kontakte a i brze evaporira!
Samo 2-propanol.
Ja sam smočio u vodu telefon, radim u Firmi gdje ima 2- propanol i ultra sonik, skinuo maticnu, ubacio u 100% Isopropanol na Ultrasonic 15 min.
Izvadio ubacio i telefon radi, a nije mogao da se upali, a prošlo je mjesec dana bilo od kad se smočio.
Nosio ga u par servisa i niko nije mogao ništa.
Pogledao par you toube snimaka, iskoristio ono što imam u labu i popravio, evo radi dan danas 2 godine prošle od toga, samo gyroscope mu nije ok.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kakvi nasi servisi, to su mjenjaci dijelova, koji to nas servis ima Mikroskop, mikro-lemilicu, Ultrasonic, program sa šemama i boardview-om itdemir18 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 11:24Samo 2-propanol.
Ja sam smočio u vodu telefon, radim u Firmi gdje ima 2- propanol i ultra sonik, skinuo maticnu, ubacio u 100% Isopropanol na Ultrasonic 15 min.
Izvadio ubacio i telefon radi, a nije mogao da se upali, a prošlo je mjesec dana bilo od kad se smočio.
Nosio ga u par servisa i niko nije mogao ništa.
Pogledao par you toube snimaka, iskoristio ono što imam u labu i popravio, evo radi dan danas 2 godine prošle od toga, samo gyroscope mu nije ok.
Nema ni jedan, nije to vise CRT televizor da mozes logikom rijesiti kvar, sad moras imati šeme i boardview...
Ma pojma to nema, imam mjerač pritiska sa LCD ekranom ne mogu naći servis koji će mi zebra traku popraviti, mada i sam mogu to uraditi treba samo treba malo oživiti spojeve vrućim zrakom, posto je teško nabaviti novu, ali kontam ima neko stručan u ovom gradu, ne možeš naći dobrog servisera, popravljaju samo ove minorne stvari.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Kakav je Huawei p40 lite u odnosu na p30 lite?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Postoje li ikakve budget bezicne slusalice, a da imaju iole kvalitetan zvuk ?
Kakve su ove sto izbaca Xiaomi ?
Kakve su ove sto izbaca Xiaomi ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Samsung galaxy A31 ili Samsung Galaxy A50?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Evo sad sam naletio i na samsung galaxy m31 i kad se uzme u obzir cijena i ono sto se nudi, vjerovatno ce izbor i pasti na njega.Sage je napisao/la: ↑29 okt 2020, 20:19jbg dobri su oba...
https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... hone2=9554
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Isplati li se uzeti polovan iPhone 11?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
11, pro ili pro max?
Isplati, dvanaestka nije neki upgrade kao sto ce 13 biti.
Drzi cijenu tako da ako je za tebe cijena ok sto da ne.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 23 gosta.