Zinedin moze samo ubiti KLUPU
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Igra momak spica za Rudar, pratim ja ne sekiraj seGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 okt 2020, 12:58Prati malo, Dervisagic je lijevo krilo a ne spic...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Može se dovesti, ali ne može igrati. Isto kao Benko i Bilbija.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ozbiljno?Ma da idalje mislim da ce tesko do prvog tima, iako nije nemoguceAduka87 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:10Igra momak spica za Rudar, pratim ja ne sekiraj seGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 okt 2020, 12:58Prati malo, Dervisagic je lijevo krilo a ne spic...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa to, nemozes ga registrovati koji ce ti klinac,da mu dajes platu pola godine dok ne stekne pravo nastupa,a imao je sansu da dodje sad i vec da ima utakmica u našem dresu.Glupan jeb.ali ga Turci,obrlatili ga fol dosli novi ljudi u upravu bit ce para kad ono isto ko i prije tih,nema love.Sad cuclaj kur.ac pola godine.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sve se moze srediti, pa i to da prima umanjenu platu dok ne stekne pravo na nastupe. Papir sve trpi. Ako ce ga dovoditi, neka djeluju odmah i polako ga uigravaju za narednu polusezonu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Hahaah Ja djece sto se iglaju hahaahha
Ja stranice i govana ali najjače nisu primili plate koliko je ono napisao ja mislim 6 mjeseci
FKS
Nije on taj kalibar da ga se ceka ako hoce nek ceka on nas.
U normalnim okolnostima bi bio za njegov dolazak al treba biti realan a ne praviti od njega neku zvijezdu i kapitalca daleko je on od toga.
You are someone else I am still right here
- RajaBa1983
- Kontakt:
zundo je admin
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Kakvo je to nepostovanje prema mome liku i djelu?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- TinoSexSusic
- Kontakt:
Mislim da je naredna stanica Irfana Hadzica zelja, realno navikava se covjek da igra, a da platu ne prima, taman profil kakav se trazi kod kona.
"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo jedan igrač Širokog danas ima visoku temperaturu a igrao je protiv nas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Znao sam Allaha mi...ElCartel11 je napisao/la: ↑19 okt 2020, 14:20Evo jedan igrač Širokog danas ima visoku temperaturu a igrao je protiv nas.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- AlfredNobel
- Kontakt:
A sto mi niko ne hvali Krstinja, sviju mi odigrao mangupski. Zasluzuje vise minuta, nije on bas bezveze igrac..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
ok, volio bih da dodje, ali i da ne dodje necu se nasekirati, nama treba neko bolji
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobro odigrao, s obzirom da nema kontinuitet igara i da ulazi zadnjih 10-15 minuta. Sad da je to bilo nešto 'wow', nije, barem meni. Usporava dosta igru, potrošač je šansi, ali dobro, kao joker s klupe je odličan, u više segmenata. Od svlačionice, atmosfere, pozitivne energije, iskustva i ljubavi prema Klubu, do toga da na terenu može dosta pretrčati i pridonijeti. Nije za prve postave, to je fakt, ali za nekih 20-30 minuta, odlična varijanta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Izgleda da cemo se sa stadionom zabavit tek poslije izbora. Sda vise nikada.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆