Igrac utakmice
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Sead Kolašinac
Momciluk je porusio veceras i zasluzuje kapitensku traku.
Kao i tvoj Nick sto je katastrofabudimo_realni je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:09Kolasinac ocigledno mora promijeniti klub, vratiti se u Njemacku. Ovo sto sad igra je katastrofa.
-
budimo_realni
- Kontakt:
Ma de pis dijeteFudbalbr1 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 07:00Kao i tvoj Nick sto je katastrofabudimo_realni je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:09Kolasinac ocigledno mora promijeniti klub, vratiti se u Njemacku. Ovo sto sad igra je katastrofa.
Kolašinca nema ni na klupi?
Na FS se ne vodi ko povrijeđen.
Na FS se ne vodi ko povrijeđen.
proslu u premier ligi isto tako nije bio u protokolu, poslije toga u prvih 11 u ligi evrope. Pretpostavljam da ce isto biti i sada. To bi trebalo znaciti da su njegovi dani u arsenalu odbrojani, da se oko transfera samo nesto zeznulo u zadnjim trenucima (neko je pisao da ga leverkuzen nije kupio jer nisu uspjeli prodati brazilca).
Moze biti i do svapske politike jer vjerujem da ce u januaru biti jeftiniji milion-dva:-).
Kako god,imace neke tekme u nogama dok igraju u evropi, ako ostane do ljeta,mogao bi i to izvisiti u finisu sezone, ukoliko doguraju daleko u evropi.
Moze biti i do svapske politike jer vjerujem da ce u januaru biti jeftiniji milion-dva:-).
Kako god,imace neke tekme u nogama dok igraju u evropi, ako ostane do ljeta,mogao bi i to izvisiti u finisu sezone, ukoliko doguraju daleko u evropi.
-
Swanfilter
- Kontakt:
Imam osjecaj da se situacija sa Ozilom odrazila i na Kolasincev odnos sa Arsenalom ...
- ASD
- Kontakt:
Oni ga nisu prodali jer ga niko neće dovesti sa ovom platom. To je valjda jasno.babino je napisao/la: ↑25 okt 2020, 20:56proslu u premier ligi isto tako nije bio u protokolu, poslije toga u prvih 11 u ligi evrope. Pretpostavljam da ce isto biti i sada. To bi trebalo znaciti da su njegovi dani u arsenalu odbrojani, da se oko transfera samo nesto zeznulo u zadnjim trenucima (neko je pisao da ga leverkuzen nije kupio jer nisu uspjeli prodati brazilca).
a ti znas da ne bi pristao na manju platu u njemackoj?
nisu svi mo besic:-)
nisu svi mo besic:-)
Tierney zaboravio na Undera 
- legenda reala
- Kontakt:
Ma on je otpisan od ozbiljnog fudbala nažalost, šteta šta bi od onakvog igrača
Ma nece pristati na rezove, on je došo ko slobodan igrač u Arsenal i dobio je ogromnu platu mislim da ima šest miliona
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kolašinac je kup igrač, to je nekakva praksa ovih timova poput Chelsea, Uniteda da odrede koji ce squad igrati koje takmicenje. Igrat ce on sve kup utakmice do nokaut faza EL.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Igrat će on i u ligi. Ali to je najmanje zbog njegovih kvaliteta, više zbog nedostatka alternativa.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 okt 2020, 22:41Kolašinac je kup igrač, to je nekakva praksa ovih timova poput Chelsea, Uniteda da odrede koji ce squad igrati koje takmicenje. Igrat ce on sve kup utakmice do nokaut faza EL.
Gabriel igra srednjeg, a Saka je ofanzivac. Ostane samo Tierney kao ljevak na lijevoj strani, a dvije su pozicije.
Ma precijenio svoje mogućnosti. Neka solidna ekipa Njemačke je dobra za njega. Arsenal je ipak prevelik zalogaj, koliko god Arsenal loš zadnjih godina bio, bolji je sigurno od skoro svih bundesligaških ekipa.legenda reala je napisao/la: ↑25 okt 2020, 22:40
Ma on je otpisan od ozbiljnog fudbala nažalost, šteta šta bi od onakvog igrača
Ma nece pristati na rezove, on je došo ko slobodan igrač u Arsenal i dobio je ogromnu platu mislim da ima šest miliona
U prvih 11 protiv Dubdalka. Na rezultatima piše da igra stopera u formaciji 4-3-3.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

Kod Artete bude tu popunjavanje pozicija, jedan ide u napad, pa to mjesto pokriva neko iz veznog i tako.. Uostalom imaju dominantan posjed pa su ionako svi na njihovoj polovini hhehehe.
⚜️~⚜️~⚜️
- HerrEngelbert
- Kontakt:
Nema ga ni na klupi protiv Mančestera.
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Svakako ce zijaniti
yeea, sa njim su svakako svake godine triple osvojili ...
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Dosadan si momak na svakoj temi, idi popij kafu negdje, radi nesto korisno...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.