English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Skauzeri nek aminaju ako zavrse u top6
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG
- akisarajevo92
- Kontakt:
sta kazu iz FA, ne moze crveni ni suspenzija Pickfordu jer je prethodno sviran ofsajd/prekid ali moze penal za United nakon sviranja kraja utakmice 
Don't believe the hype.
Znam samo da United i Arsenal nece zavrsit u top4
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa naravno da znas, isto sto svaki proajecan navijac Man Utda i Arsenala zna da Tottenhem nikada nista osvojiti nece
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ako je Liverpul dugo bez VVD, mogao bi to City osvojiti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Dobro, nadaj se, ali pogledaj realno ekipe, imena i igru i Arsenal i United su tu najslabiji. Nije to kvantna fizika.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tanak im izgleda igrački kadar, haman k'o i kod tebe.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
"Interesting and flexible" 
Ko qurac utakmica, 0:0 trebalo bit realno
Ko qurac utakmica, 0:0 trebalo bit realno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma o kakvoj igri mi ovdje pricamo poslije 5 kola, pa sta je to Tottenhem odigrao, jel ono jucer tebi bilo dobro? Pazi napravili par rezultata i to nesto kao wau, pa izgubili ste kuci od Evertona, igrali 1:1 sa Newcastlom, igrali 3:3 sa West Hamom, zdrobili Manchestera sa igracem vise(doduse to bi dobili i da nije bilo crvenog) i dobili Sotona kojem je odbrana stojala na pola centra protiv jednog Sona i Keana, sta bi sada ja iz toga trebao zakljuciti kako ce Totenhem glat u top cetiri a Arsenal eto nece.Lillard je napisao/la: ↑19 okt 2020, 19:00Dobro, nadaj se, ali pogledaj realno ekipe, imena i igru i Arsenal i United su tu najslabiji. Nije to kvantna fizika.
A pazi sada ovo u 5 kola Arsenal igrao sa Citiyem i Liverpolom(doduse obje izgubio) imaju 9 bodova, a Tottenhem odigrao protiv Manchestera jedinu ozbiljnu utakmicu i imaju iz 5 kola 8 bodova dakle ispod Arsenala su, vjerovatno da je Manchester odigrao svoju utakmicu protiv Barnlya bili bi i ispod njih,i ja sada trebam reci pa da oni su sigurni u top 4 Arsenal i Man Utd nemaju sansu za to, nemoj lupati molim te
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Wolvesi bas ozbiljno shvatili ovu portugalsku pricu, cak su i dresove uskladili prema tome
Don't believe the hype.
Naopaka konstrukcija. City i dalje stvara najveći broj goal clear situacija ili izglednih situacija za gol ,u zadnje 3 godine najbolji u Europi, prosle sezone su imali tup napad i promahu od odbrane , ove sezone su makar odbranu popravili sa Anketom i Diasom ( sve poslije Otamendia je napredak da se ne lazemo)Artetitis je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:48
City ima napadački dijapazon, ali ih se više niko ne boji (osim Artete neki dan). Ne djeluju više kao tim koji je u stanju dobiti deset utakmica zaredom niti sakriti loptu suparniku do te mjere da odbrana može mirno spavati. Ono što sam već pisao i dalje stoji - na zadnjih 18 utakmica u ligi u kojima su primili bar dva gola nisu dobili utakmicu (štaviše, imaju 0-3-15). Dovoljno je pokazati im zube i gotovi su.
Kazem najveći problem je uzasna konverzija , pogotovo 1 na 1 situacija , kreacija je i dalje tu. Veliki pad sa tri Sane Aguero Sterling na ovaj sadašnji i dobije se to sto se dobije ...
Samo da uigraju Torresa u tim i da imaju Aguera makar 5 mjeseci ispaćnog , novih 15 - 18 pobjeda u nizu nije neostvarivo
Zadnja izmjena: RollMan, dana/u 19 okt 2020, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Trazim oni generaciju Leedsa u ovoj. Na sekund mi Bamford baci na Smitha 
4-IN-A-ROW
- Chapman1886
- Kontakt:
Neće niko uhvatiti seriju pobjedu, u tom je caka.
Prošle godine je Liverpul krenuo udarnički, godinu prije City, imao si osjećaj da imaju sve pobjede.
Prošle godine je Liverpul krenuo udarnički, godinu prije City, imao si osjećaj da imaju sve pobjede.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Bilo bi dobro da Lic ispadne, no u ovom odnosu snaga, jako teško.
Jbte, ne znam čemu su se nadali ovi iz Albiona kad su radili transfere.
Doveli par igrača za stalno, par na posudbu i to je to. Grčevita borba za opstanak, najjtanji roster u ligi bez dileme.
Jbte, ne znam čemu su se nadali ovi iz Albiona kad su radili transfere.
Doveli par igrača za stalno, par na posudbu i to je to. Grčevita borba za opstanak, najjtanji roster u ligi bez dileme.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.