"Plava svlacionica" uskoro pls

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
https://fkzeljeznicar.ba/bekric-i-kosor ... eje/43627/Veznjak Plavih, Samir Bekrić, na utakmici 1/16 finala Kupa BiH protiv Budućnosti odigrao je svoju 200. utakmicu u dresu voljenog Kluba. Jubilej je proslavio i Aleksandar Kosorić koji je na subotnjem susretu s Olimpikom ubilježio svoj 100. nastup.
Mrtve majke im yebem. Svakome ko je to izglasao i podržao u savezu.Omark je napisao/la: ↑19 okt 2020, 15:41Kada je prekinuta liga, 01.06. 2020., u cijeloj BiH je bilo 14 novozaraženih osoba. A danas, kada su kao stečeni uslovi za igru, svaki dan je 500+ novozaraženih.
Ovo je zaista jedna od najapsurdnijih stvari s kojom sam se susreo u cijelom životu. O Kupu ne trebam ništa ni govoriti.
Od 10:34 pocinje standardni debilizam doticnog trenera. Ocekivali i prizeljkivali vise seniorskih igraca od tzv. atletikovaca.
IspravkaLjoZee je napisao/la: ↑19 okt 2020, 15:39https://fkzeljeznicar.ba/bekric-i-kosor ... eje/43627/Šef stručnog štaba Plavih, Samir Bekrić, na utakmici 1/16 finala Kupa BiH protiv Budućnosti odigrao je svoju 200. utakmicu u dresu voljenog Kluba. Jubilej je proslavio i Aleksandar Kosorić koji je na subotnjem susretu s Olimpikom ubilježio svoj 100. nastup.
![]()
vico i vicini pusikurciOmark je napisao/la: ↑19 okt 2020, 15:41Kada je prekinuta liga, 01.06. 2020., u cijeloj BiH je bilo 14 novozaraženih osoba. A danas, kada su kao stečeni uslovi za igru, svaki dan je 500+ novozaraženih.
Ovo je zaista jedna od najapsurdnijih stvari s kojom sam se susreo u cijelom životu. O Kupu ne trebam ništa ni govoriti.
Bekrica tj. sefa naseg strucnog staba samo Sinisa moze prestici ako do kraja karijere ostane kod nasavalPacidoroP je napisao/la: ↑19 okt 2020, 16:19IspravkaLjoZee je napisao/la: ↑19 okt 2020, 15:39https://fkzeljeznicar.ba/bekric-i-kosor ... eje/43627/Šef stručnog štaba Plavih, Samir Bekrić, na utakmici 1/16 finala Kupa BiH protiv Budućnosti odigrao je svoju 200. utakmicu u dresu voljenog Kluba. Jubilej je proslavio i Aleksandar Kosorić koji je na subotnjem susretu s Olimpikom ubilježio svoj 100. nastup.
![]()
Yebo si dvojicu poznanika?Alipasino je napisao/la: ↑19 okt 2020, 16:32Pustit film slavlja pitica 5 dana pred derbi svaki dan 3 puta.Igraci su tu da odgovore.Ja sam 2 poznanika tj komsija **** i nije mi zao sekunde.To nema veze sa rajom normala ali na provokstivnu titulu nema sutnje samo jos jace vratit.Jeste vidjeli sudiju u subotu.Da je bilo raje pola bi nas zavrsilo na terenu.Ko si ti ba da seres po Zelji.Bilo ko.Misevi nismo mi ni Zelja ni Sarajlijice ni Sugavica.Mi smo plava braca koja ce krv dat za svoj klub.Ko mi dirne Zelju dirno mi je herciku a tu se nedira.
braco je napisao/la: ↑19 okt 2020, 17:07Yebo si dvojicu poznanika?Alipasino je napisao/la: ↑19 okt 2020, 16:32Pustit film slavlja pitica 5 dana pred derbi svaki dan 3 puta.Igraci su tu da odgovore.Ja sam 2 poznanika tj komsija **** i nije mi zao sekunde.To nema veze sa rajom normala ali na provokstivnu titulu nema sutnje samo jos jace vratit.Jeste vidjeli sudiju u subotu.Da je bilo raje pola bi nas zavrsilo na terenu.Ko si ti ba da seres po Zelji.Bilo ko.Misevi nismo mi ni Zelja ni Sarajlijice ni Sugavica.Mi smo plava braca koja ce krv dat za svoj klub.Ko mi dirne Zelju dirno mi je herciku a tu se nedira.![]()
braco je napisao/la: ↑19 okt 2020, 17:07Yebo si dvojicu poznanika?Alipasino je napisao/la: ↑19 okt 2020, 16:32Pustit film slavlja pitica 5 dana pred derbi svaki dan 3 puta.Igraci su tu da odgovore.Ja sam 2 poznanika tj komsija **** i nije mi zao sekunde.To nema veze sa rajom normala ali na provokstivnu titulu nema sutnje samo jos jace vratit.Jeste vidjeli sudiju u subotu.Da je bilo raje pola bi nas zavrsilo na terenu.Ko si ti ba da seres po Zelji.Bilo ko.Misevi nismo mi ni Zelja ni Sarajlijice ni Sugavica.Mi smo plava braca koja ce krv dat za svoj klub.Ko mi dirne Zelju dirno mi je herciku a tu se nedira.![]()
Trenutno korisnika/ca: Anpa, bvsic, drzgemboadislic, ELDIABLO20, F1921B, Hrasno15 i 59 gostiju.