NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

RiNo
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la RiNo » 19 okt 2020, 17:01

Fino su ovi iz Posušja sredili stranicu nema šta, tako je kad imaš nekog ko zna slikati i raditi u photoshopu/illustratoru a ne stambya i njegov Paint. Sami naziv FB stranice Jedinstva je bezveze, čuj zvanična prezentacija nk Jedinstvo Bihać, a u linku stoji facebook.com/usksport.ba. Amaterski
100% sportski i krajnje opušten potpis

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 19 okt 2020, 17:04

Pa sto bi neko dao pare ako zna da se nece utrositi kako treba. Mozete se klesti u Hamdu ali nije dosao sto voli klub nego je ugledao korist. Sto nije dosao prije 2 sezone pa se borio sa klubom za opstanak pa cupao sve. Dosao je kad klub ima para i kad ganja taj savez. Ne kazem da mrzi klub ali gleda sebe. Niko mu ne smije reci da se kaze u ligi ne u lizi u tv emisiji gdje svak gleda predsjednika jednog kluba. Cigo koliko god volio mislim da nece moci napraviti nekw velike stvari. Tu treba komplet uprava biti od strucnih ljudi od plana za 5 6 godina. I ici polako a na ovaj nacin opet ce Jedinstvo potrositi za godinu preko milion km a nit pomocnog terena nit reflektora nit semafora nit tribina znacu nista. Igraj 2 sezone kantonalnu naprabi stadion i oko stadiona pa onda lagano ganjaj dalje pometi sve pred sobom

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 okt 2020, 17:04

Cuj usksport, to nisam ni primjetio :rol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 19 okt 2020, 17:09

Meni je samo drago sto vidim da ovdje ima ljudi koji slicno razmisljaju. Apsolutno se slazem sa svim napisanim nakon mog posta.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 19 okt 2020, 17:29

Pa ljudi sta ste vi mislili da nakon naseg eventualnog ulaska ide borba za europu?

U RS je jos veca korupcija i svi rade za Borac preko kojeg obavljaju mutne poslove, ima naravno i tacnih stvari koje ste iznjeli, stranica je amaterska u potpunosti tacno, moja primjedba su isto dresovi zasto se nije iskoristila prilika i sa GBT-om sto se nisu napravili novi moderni dresovi isli bi k'o halva,

ali da se ne uvrijedi niko ovo o budzetolu sto se pise je smjesno pricaju se bas nebuloze kakvo Sarajevo, kakav Borac, Zrinja itd pa niko ne zna koliko je para proslo kroz Jedinstvo izbrisani su svi pisani tragovi da se pokrene krivicni postupak neko bi dozivotnu zaradio
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 okt 2020, 17:31

Nije problem sto ne ide borba za evropu nego ekspresan povratak u Federalku - a nisi sredio ni pomocni ni glavni teren, kamoli sta drugo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 19 okt 2020, 17:49

Niko niksd nije ni spomenuo europu. Ali se prica o uslovima kojih nemamo nikako nit se rsdi na tome da imamo. Jbm i klub od kojeg ne znam nista koji ne daje nikkave informacije. Zalosno za nas grad i kanton

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 19 okt 2020, 19:11

Apel na Upravu kluba da kontaktira Amara Besirevica, dijete Zeljeznicara, U21 igrac. Zadnji angazman u Olimpiku. Sjecam se da nam je zabio golcinu ovdje pretprosle sezone cini mi se. Bio bi pun pogodak, moze igrati i lijevog i desnog beka.
Volim samo Jedinstvo Bihać

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 19 okt 2020, 19:33

bihacity je napisao/la:
19 okt 2020, 19:11
Apel na Upravu kluba da kontaktira Amara Besirevica, dijete Zeljeznicara, U21 igrac. Zadnji angazman u Olimpiku. Sjecam se da nam je zabio golcinu ovdje pretprosle sezone cini mi se. Bio bi pun pogodak, moze igrati i lijevog i desnog beka.
ako je ikako moguce to bi bila BOMBA
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 19 okt 2020, 23:30

15. 16. 17. I 19. kolo gostujemo, sto znaci da u 5 utakmica igramo 4 vani, Bgm na polusezoni se moramo bas dobro spremiti ukoliko zelimo PL.

Papadopulos
Kontakt:

Post Postao/la Papadopulos » 20 okt 2020, 00:02

nebeskasila je napisao/la:
19 okt 2020, 17:04
Pa sto bi neko dao pare ako zna da se nece utrositi kako treba. Mozete se klesti u Hamdu ali nije dosao sto voli klub nego je ugledao korist. Sto nije dosao prije 2 sezone pa se borio sa klubom za opstanak pa cupao sve. Dosao je kad klub ima para i kad ganja taj savez. Ne kazem da mrzi klub ali gleda sebe. Niko mu ne smije reci da se kaze u ligi ne u lizi u tv emisiji gdje svak gleda predsjednika jednog kluba. Cigo koliko god volio mislim da nece moci napraviti nekw velike stvari. Tu treba komplet uprava biti od strucnih ljudi od plana za 5 6 godina. I ici polako a na ovaj nacin opet ce Jedinstvo potrositi za godinu preko milion km a nit pomocnog terena nit reflektora nit semafora nit tribina znacu nista. Igraj 2 sezone kantonalnu naprabi stadion i oko stadiona pa onda lagano ganjaj dalje pometi sve pred sobom
Nažalost za klub realno napisano. Fali tu mnogo toga za ozbiljan klub. Igrači se dovode preko fb. Nemaš pravog novinara na ovim ozbiljnim portalima da uradi dobru priču. Nemaš jer to se placa, to je biznis. Stamby i ekipa se trude ali nije to.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 okt 2020, 00:33

Papadopulos je napisao/la:
20 okt 2020, 00:02
19 okt 2020, 17:04
Nažalost za klub realno napisano. Fali tu mnogo toga za ozbiljan klub. Igrači se dovode preko fb. Nemaš pravog novinara na ovim ozbiljnim portalima da uradi dobru priču. Nemaš jer to se placa, to je biznis. Stamby i ekipa se trude ali nije to.
Ma najmanji ne problem Stamby i rad njegov normalno ima puno boljih, ali ima i puno gori sigurno smo sa trenutačno medju 3 ekipe po tim stranicama u ligi, lik radi koliko mu se dopusti, radi to sa ljubavi i šta je tu je.

Mnogo veci problem je sama organizacija u klubu, koja je sa vrata na nos, bez stručnih ljudi kojih sigurno ima u Bihaću i nasoj regiji. Treba tu jos puno, puno posla.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 20 okt 2020, 14:01

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 20 okt 2020, 17:09

Na fb posusje objavilo da su im svi igraci spremni

MarkoMaterazzi
Kontakt:

Post Postao/la MarkoMaterazzi » 20 okt 2020, 17:45

20 okt 2020, 17:09
Na fb posusje objavilo da su im svi igraci spremni
Ovo je jedini portal koji je ovo objavio, isto tako u Posušju niko ništa ne zna.Sad je li istina nemam pojma

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 okt 2020, 11:08

Kako teska utakmica covjece izgubimo li yebani smo. A ne pamtim kad smo mi kod kuce dobili neku vaznu utakmicu kiksali smo svaki put

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 okt 2020, 12:39

Jedinstvo Sloboda 3-0 :kafa:

Bihachacbi
Kontakt:

Post Postao/la Bihachacbi » 21 okt 2020, 14:43

harden je napisao/la:
21 okt 2020, 12:39
Kakva sezona Boze dragi, ne mogu je prezaliti, GOSK i Igman su nas **bali kod kuce i uzeli 4 boda i ono najvaznije kakva je ekipa bila, najsloznija i timska u zadnjih 10 god., moze neko reci nije al ova sad je goli k za tu iz 2013/14...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 okt 2020, 15:23

Bihachacbi je napisao/la:
21 okt 2020, 14:43
harden je napisao/la:
Kakva sezona Boze dragi, ne mogu je prezaliti, GOSK i Igman su nas **bali kod kuce i uzeli 4 boda i ono najvaznije kakva je ekipa bila, najsloznija i timska u zadnjih 10 god., moze neko reci nije al ova sad je goli k za tu iz 2013/14...
Jest prvu polusezonu. Drugu smo mi yebali sami sebe, odnosno nasi ljudi nas zeznuli.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 okt 2020, 15:31

harden je napisao/la:
Jeste ali tad jw Janjos otisao pa igraci poginuli da pobijede. Na kraju gosk i igman i buducnost nas unistili

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 8 gostiju.