La Liga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

Portillo
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Portillo » 20 dec 2010, 20:26

Inace mi je Espanyol drugi onako najdrazi klub u Spaniji (zna se zasto), ali bi vise volio da vi prodjete, jer bi tako bio siguran da mi idemo u polufinale :mrgreen:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 dec 2010, 20:52

Portillo je napisao/la:Inace mi je Espanyol drugi onako najdrazi klub u Spaniji (zna se zasto), ali bi vise volio da vi prodjete, jer bi tako bio siguran da mi idemo u polufinale :mrgreen:
hahah aj vidjecemo 8-) a to za drugi klub macku o rep ,vidi se iz aviona da ti je Atletico poslije Reala najdrazi :mrgreen: cak u jednom momentu sam pomislio i drazi od Reala 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 20 dec 2010, 20:54, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 dec 2010, 20:53

juznjak> je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Inace mi je Espanyol drugi onako najdrazi klub u Spaniji (zna se zasto), ali bi vise volio da vi prodjete, jer bi tako bio siguran da mi idemo u polufinale :mrgreen:
hahah aj vidjecemo 8-) a to za drugi klub macku o rep ,vidi se sa Marsa da ti je Atletico poslije Reala nadrazi :mrgreen: cak u jednom momentu sam mislio pomislio i drazi od Reala 8-)
E qrac sad najdrazi :D svake godine dobijemo nesto bodova od vas, ove godine samo 3 :cry: :mrgreen: Ostaje vam da dobijete Barcu na Nou Campu pa da povratite povjerenje :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 20 dec 2010, 21:15

Ma nije da vas mrzim, cak sta vise i simpatisem zato jer nam svake godine ustupite 6 bodova i pobjedite Barcu barm jednom, dakle, mi sezonu pocinjemo ko sto Don Enrique jednom rece sa +9 bodova hahaha :mrgreen:

A Espanyol je nesto posebno jbg... sjecam se kad su se borili za opstanak a ona stoka ih kada su 5 kola prije kraja osigurali prvenstvo u inat pobjedi, e oces xD pa naredne godine udri :lol:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 dec 2010, 22:01

Nakon sto se Morinho zalio na sudjenje :( :roll: neki su dali svoje izjave povodom toga ....

Emery: " Mourinho je plačljivica"

Flaño: "El Madrid no sabe que es un trato igualado . Madrid ne zna sta je jednak tretman .

Xisco Muñoz: "En el Levante podemos hacer una enciclopedia cada partido con los errores arbitrales" u Levanteu
mozemo napraviti Enciklopediju svake utakmice sa greskama sudija .

Inace Murinho je dobio i novi nadimak '' Llourinho'' sto znaci placko ili placljivko
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 20 dec 2010, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 20 dec 2010, 22:03

Nakon The Special Five sad i plačljivko :mrgreen:
Ne znam šta se on žali, pa ako sudije nekome popuštaju to je Real :?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 20 dec 2010, 22:11

Sexmachineboy je napisao/la:Nakon The Special Five sad i plačljivko :mrgreen:
slika

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 20 dec 2010, 22:23

slika
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 20 dec 2010, 22:28

Portillo je napisao/la:
slika
ovo je odlika najboljih igraca , postici pogodak rukom a da sudija to ne primjeti , samo najbolji mogu tako nesto.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 20 dec 2010, 22:30

Ojj koji idioti majko mila. Ovaj spominje sudjenje kako se popusta Realu, ja mu postavim kako se 10x vise popusta Barci a on poso o Messijevim vjestinama haahha :mrgreen:

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 20 dec 2010, 22:33

Portillo je napisao/la:Ojj koji idioti majko mila. Ovaj spominje sudjenje kako se popusta Realu, ja mu postavim kako se 10x vise popusta Barci a on poso o Messijevim vjestinama haahha :mrgreen:
To što se ponekad i Barci progleda kroz prste ili sudije jednostavno ne vide nešto što je teško vidjeti, nije ništa u poređenju sa onim što se radi Realu.A ona moja slika je samo da se posjetiš ko je najbolji na svijetu.
Btw.Give me five ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 20 dec 2010, 22:37

Sexmachineboy je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Ojj koji idioti majko mila. Ovaj spominje sudjenje kako se popusta Realu, ja mu postavim kako se 10x vise popusta Barci a on poso o Messijevim vjestinama haahha :mrgreen:
To što se ponekad i Barci progleda kroz prste ili sudije jednostavno ne vide nešto što je teško vidjeti, nije ništa u poređenju sa onim što se radi Realu.A ona moja slika je samo da se posjetiš ko je najbolji na svijetu.
Btw.Give me five ;)
Ponekad?
Ovo je stvarno vise preslo svaku granicu, nije mi cak ni zanimljiva rasprava sa ovom djecurlijom.

http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... 6/rac_her/
Evo igra Portillo 8-)

Hosaf
Kontakt:

Post Postao/la Hosaf » 21 dec 2010, 00:59

Nemoj bezveze da pricas ako nemas pojma :!:

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 21 dec 2010, 02:20

Hosaf je napisao/la:
Po čemu si ti zaključio da ja nemam pojma? :roll:
Ako se kaže istina, a ta istina tebi ne odgovara onda ja nemam pojma.. haha.. svakakvih kretena na ovom forumu Bože sačuvaj... :?

onoffon
Kontakt:

Re: Sevilla FC

Post Postao/la onoffon » 21 dec 2010, 08:09

Nisam ni reko da trebate tugovat, al toliko se smatrate vecim od Seville, pa valjda je bilo red da nas dobijete jedno 3-4 nula, i ono nonsalantno izaci :lol: podsjecas me na Paju s tim da su vam nepravedno doseuđeni žuti, hajd jedan, dva, al 10 kartona :roll:
Big club, great history, Nottm Forest.

Hosaf
Kontakt:

Post Postao/la Hosaf » 21 dec 2010, 10:55

Sexmachineboy je napisao/la:
Hosaf je napisao/la:
Po čemu si ti zaključio da ja nemam pojma? :roll:
Ako se kaže istina, a ta istina tebi ne odgovara onda ja nemam pojma.. haha.. svakakvih kretena na ovom forumu Bože sačuvaj... :?
Nemas pojma i tacka. Ne gledas utakmice Reala i tu stvar zavrsava. To je ono kao sto je npr. prosle sezone Chelsea dva puta postigao gol u zadnjim minutama, ili je bio Mancho nisam siguran. Onda se kroz citavu sezonu govori kako zabijaju samo u sudackoj nadoknadi. To sto su ove sezone dali Valenciji crveni karton, koji je bio sasvim opravdan jer je krenuo zaustaviti loptu posto poto, nebitno dirao rukom ili ramenom ne mora znaciti da je sudac vidio to.

Nemate pojma ni od Reala ni od sudija.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 dec 2010, 14:55

Navas obnovio povredu na treningu :o :( a u k... :roll:

''Sudjenje je bilo korektno samo u Madridu nisu navikli da jednak tretman'' igrac Osasune Flano .

Slazem se sa Miguelom slika

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 dec 2010, 15:17

juznjak> je napisao/la:slika

Utorak

Betis - 20:00
Getafe -
Barcelona - 20:00 (Sport klub)
Athletic -
Córdoba - 20:00(Sport klub+)
Deportivo -
Valencia - 22:00 (Sport klub+)
Villarreal

Srijeda

Atlético - 20:00 (Sport klub+) slika
Espanyol -
Sevilla - 20:00
Málaga -
Almería - 20:00
Mallorca -
R. Madrid - 22:00(Sport klub )
Levante -

To je to od nogometa u ovoj godini sto se tice Spanije :)
Neke tekme su pod znakom pitanja zbog kise i snjega koji padaju u Spaniji .Prije svega utakmice Cordoba v Depor.

Barca v Atheltic El Classico ovog takmicenja slika Valenca v Villareal daleko najjaca tekma u ovoj fazi ,Nadam se prolasku Betisa .

Sto se tice sudjenja , Real i Barca su u povlastenom polozaju u odnosu na druge ,nezz o cemu raspravljate .

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 21 dec 2010, 15:20

Kad igra Real?

Je li igramo starting eleven, ili ima promjena?
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 21 dec 2010, 15:40

Navasa peh kreno, nadam se brzom oporavku, a sto se tice izjave Flana, ovima iz Madrida bi bolje bilo da se usute, jer je covjek u pravu do bola, Real je navikao kad ih neide da se malo silji manekenima. Sutra je na redu Malaga u kupu, vrijeme je za veliku pobjedu.
Big club, great history, Nottm Forest.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.