FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Machak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Machak » 19 okt 2020, 22:11

Nas vec sutra treba da obave testiranja da ne bi igrali ove utakmice sa pionirima.
Mjau !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 okt 2020, 22:13

SudoHusika je napisao/la:
19 okt 2020, 22:07
6 igrača športskih pozitivno koji su sinoć igrali sa kitama.
I Z O L A C I J A !!!
Nismo ni mi bili 14 dana, ne trebaju ni oni. Ko je pozitivan nek ide u izolaciju, ko je negativan jok.
Nasa sreca u nesreci je bila sto nam je tad bila pauza za reprezentaciju, a odgodili smo Zrinjski prije pa nisu morali juniori na megdan taj vikend nikom. Sirokom ova polusezona je propala. Kad smo mi ofalili onako sa formom, a nisu 2-3 imala simptome kako ce tek njima biti sa svim simptomima.
Znamo, nazalost, kako je prolaziti kroz ovo... Uzas, ne daj Boze nikom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 19 okt 2020, 22:15

LjoZee je napisao/la:
19 okt 2020, 22:13
I Z O L A C I J A !!!
Nismo ni mi bili 14 dana, ne trebaju ni oni. Ko je pozitivan nek ide u izolaciju, ko je negativan jok.
Nasa sreca u nesreci je bila sto nam je tad bila pauza za reprezentaciju, a odgodili smo Zrinjski prije pa nisu morali juniori na megdan taj vikend nikom. Sirokom ova polusezona je propala. Kad smo mi ofalili onako sa formom, a nisu 2-3 imala simptome kako ce tek njima biti sa svim simptomima.

Samo malo ljoze. Mi 10 dana nismo trenirali, je li tako? 4 dana slobodna + 6 dana pomjeranja obaveznog testiranja. Testovi, potpisana izolacija, odgađanje retestiranja na veterini. Je li tako?
Željezničar za život cijeli!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 okt 2020, 22:15

LjoZee je napisao/la:
19 okt 2020, 22:13
I Z O L A C I J A !!!
Joj brate ti vjerujes svemu sto procitas :tokralju: :tokralju:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 okt 2020, 22:17

19 okt 2020, 22:15
Samo malo ljoze. Mi 10 dana nismo trenirali, je li tako? 4 dana slobodna + 6 dana pomjeranja obaveznog testiranja. Testovi, potpisana izolacija, odgađanje retestiranja na veterini. Je li tako?
Mi smo bili u izolaciji jer smo izasli pa usli u drzavu. Niko nam nije trazio izolaciju kad je u ponedjeljak izaslo da imamo 6 pozitivnih bar niko nikad nije rekao da neko iz nase drzave rekao da ne mozemo izaci vec da moramo u izolaciju. Sve to stoji da smo bili van trenaznog procesa, ali smo nayebali jer su tamo otkrili pa nas vratili nazad u nasu drzavu.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 19 okt 2020, 22:18

Nek igra gamad sa igracima iz akademije kad je vec toliko hvale naredne 2 sedmice, ko ih ebe
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 19 okt 2020, 22:19

LjoZee je napisao/la:
19 okt 2020, 22:17
Mi smo bili u izolaciji jer smo izasli pa usli u drzavu. Niko nam nije trazio izolaciju kad je u ponedjeljak izaslo da imamo 6 pozitivnih bar niko nikad nije rekao da neko iz nase drzave rekao da ne mozemo izaci vec da moramo u izolaciju. Sve to stoji da smo bili van trenaznog procesa, ali smo nayebali jer su tamo otkrili pa nas vratili nazad u nasu drzavu.
Zakon nalaže obaveznu izolaciju svima koji su bili u bliskom dodiru sa zaraženom osobom. Ti si izgleda zaboravio pritisak medija, bordo karinaša, obične raje zbog kojeg smo mi bili 10 dana van trenažnog procesa...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 okt 2020, 22:20

19 okt 2020, 22:19
LjoZee je napisao/la:
19 okt 2020, 22:17
Zakon nalaže obaveznu izolaciju svima koji su bili u bliskom dodiru sa zaraženom osobom. Ti si izgleda zaboravio pritisak medija, bordo karinaša, obične raje zbog kojeg smo mi bili 10 dana van trenažnog procesa...
procitaj protokol **** te ja :mrgreen: :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 okt 2020, 22:22

Ja ti kazem sto smo mi nayebali sa izolacijom. Evo Siroki objavi pa nigdje se Krizni stab ili bilo ko nije oglasio da kaze u subotu da nema utakmice vec da moraju u izolaciju. Ni iz Saveza nisu rekli da idu kuci vec da se igra pa ko god da ti igra prvotimac, kadet, junior svejedno. A ljudi jos bili u hotelu nekoliko sati prije toga zajedno pa ih odvojili. Boli ih klinac bitno im je da se igra i zbog m:tela, ugovora i svega.

Ovdje sad treba voditi racuna ako se bude igralo ovo Velez-Siroki. I Velez da se kontrolise prije nas i mi nakon njih.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 19 okt 2020, 22:28

Kako ljoze molim te, čuj da se mi kontrolišemo prije Veleža. I da opet mi potencijalno zaginemo k'o zadnji levati.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 okt 2020, 22:29

19 okt 2020, 22:28
Kako ljoze molim te, čuj da se mi kontrolišemo prije Veleža. I da opet mi zaginemo k'o zadnji levati.
Nakon Veleza, Husika, ali u slucaju da se odigra ova Velez-Siroki. :D

Newgeneration1921
Kontakt:

Post Postao/la Newgeneration1921 » 19 okt 2020, 22:31

Ja vam fino rekao da cemo igrati protiv juniora sarajeva. Eh idemo sad vratiti stvari na pocetakc ono sto smo mi predeverali neka sad oni trpe svakako su nam se smijali. Nema odgadanja, juniore saljite na teren

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 okt 2020, 22:34

Samo reci ne daj Boze nikom. Ne bih volio ono prezivljavati opet sa testovima i ostalim. :D

Ovo je ocekivano da ce se kad-tad desiti. Bila je Mladost zrtva prva, mi, sad Siroki sutra ko zna ko.

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 19 okt 2020, 22:36

LjoZee je napisao/la:
19 okt 2020, 22:34
Samo reci ne daj Boze nikom. Ne bih volio ono prezivljavati opet sa testovima i ostalim. :D

Ovo je ocekivano da ce se kad-tad desiti. Bila je Mladost zrtva prva, mi, sad Siroki sutra ko zna ko.

Sarajevo...

Pu pu nedo Bog nikom. :D

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 19 okt 2020, 22:39

neka sad mole ajnadzica za one malinator raspuhivace jedna dupla korona za kinesku prciju ako može tko ih je. be nek igraju samo sa pidrom na derbiju 😂😂😂😂

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 19 okt 2020, 22:39

Jesu li sad i pitice moguće kliconoše,zaraženi?Kako li će sad reagovati krizni štabovi CZ?Mi bi trebalo da zaštitimo svoje igrače,da se vidi taj problem sa izlascima i sl jer ako nema prekida prvenstva igrati sa juniorima i sl ne donosi ništa.Mislim da je konstruktivan sastanak uprave,igrača i stručnog štaba obavezan i da se o ovim stvarima otvoreno porazgovara,zauzme stav i poduzmu odgovarajući koraci.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 okt 2020, 22:41

ammimr je napisao/la:
19 okt 2020, 22:39
Jesu li sad i pitice moguće kliconoše,zaraženi?Kako li će sad reagovati krizni štabovi CZ?Mi bi trebalo da zaštitimo svoje igrače,da se vidi taj problem sa izlascima i sl jer ako nema prekida prvenstva igrati sa juniorima i sl ne donosi ništa.Mislim da je konstruktivan sastanak uprave,igrača i stručnog štaba obavezan i da se o ovim stvarima otvoreno porazgovara,zauzme stav i poduzmu odgovarajući koraci.
Ne moze niko nikom kontrolisati kretanje kad napuste stadion. Zaboravite na to. Jedino onako 24h prije utakmice sto ih mozes odvesti u karantin sto i radimo i to je to.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 19 okt 2020, 22:41

Slažem se, igrače treba usmjeriti i na neki način uskratiti im noćne izlaske i bespotrebno kafenisanje u zatvorenim prostorima. Ne možeš im ništa zabraniti ali im treba skrenuti pažnju.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 okt 2020, 22:42

Asimu Zecu mozes 4 sata pricati sutra mu udji na profil na instagramu oznacen ce biti u nekom nargila baru.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 19 okt 2020, 22:44

LjoZee je napisao/la:
19 okt 2020, 22:42
Asimu Zecu mozes 4 sata pricati sutra mu udji na profil na instagramu oznacen ce biti u nekom nargila baru.
Barem koristi jednokratno crijevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.