Naš je Duda Alex Ferguson
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Naš je Duda Alex Ferguson
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ne znam da li postoji šansa odgađanja kupa protiv Širokog ako se ispostavi da ima još pozitivnih. Naravno, ne znam koliko bi nam odgovaralo da odgodimo ali nije vrijedno rizika od zaraze stvarno.
Kartoni naših igrača PL BIH
Dva (2) imaju:
- Cvijanović
- Konstantin (out svakako do polusezone)
- Bihorac
- Ovčina
Jedan (1) imaju:
- Radović
- Čivić
- Pršeš
- Zvonić
- Radovac
- Mulić
- Vehabović
Također po jedan karton imaju i Kodro, Dudić i Kalajdžić.
Kartoni naših igrača PL BIH
Dva (2) imaju:
- Cvijanović
- Konstantin (out svakako do polusezone)
- Bihorac
- Ovčina
Jedan (1) imaju:
- Radović
- Čivić
- Pršeš
- Zvonić
- Radovac
- Mulić
- Vehabović
Također po jedan karton imaju i Kodro, Dudić i Kalajdžić.
Ti si naša ljubav jedina!
Da mali Osmic zna opucati po golu kako treba,bio bi kapacitet za lige petice.Odusevljava me zadnjih godinu dana.Samo mora poraditi malo na napadackim sposobnostima i vrh
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
E sad je vakat da Zeljanu mlatnemo, pobjedama nad njima se najvise naslađujem, naravno poslije protiv Zrinjskog. Mlatnut ih i zadrzati top 4 pozicije. Ajmo Rođeni jako cvrsto kao i protiv Slobode i da zajedno slavimo jos jednu pobjedu. Feđa povedi nas 
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
http://crvenahronika.com/dva-lica-pobjede/

Velež svoje znanje govori kroz pobjede koje su ostvarene na sportski način, a neznanje i nepravda mogu vrištati, ali brzo izgube glas. A naš će se konstantno čuti, sve dok je sport u prvom planu.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Hoce li se odgoditi utakmica sa Sirokim?
- Hoce, 95% šanse su da je odgođena trenutno. A bolje, jer su ljudi zaraženi, i ako gostovali postoji rizik od zaraze i nasim igracima.
- Hoce, 95% šanse su da je odgođena trenutno. A bolje, jer su ljudi zaraženi, i ako gostovali postoji rizik od zaraze i nasim igracima.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Cipetic za jedan sportski portal.
Šta očekujete od utakmice Kupa BiH sa Veležom?
”Ne znam šta da vam kažem za to, uvijek idemo na pobjedu, ali biće jako teško, svi znamo kakva nas je situacija zadesila i fali nam puno igrača. Danas smo obavili testiranja, pa ćemo vidjeti sutra kakvo će stanje biti i hoće li nas uopšte biti za utakmicu. Ostalo je sve suvišno pričati kada ne znamo ni koliko nas ima. Nasuprot nas stoji jedna jako dobra ekipa koja voli da igra nogomet. Da smo svi na broju bilo bi jako teško, a ovako će biti jos teže”, ističe Branimir Cipetić.
Šta očekujete od utakmice Kupa BiH sa Veležom?
”Ne znam šta da vam kažem za to, uvijek idemo na pobjedu, ali biće jako teško, svi znamo kakva nas je situacija zadesila i fali nam puno igrača. Danas smo obavili testiranja, pa ćemo vidjeti sutra kakvo će stanje biti i hoće li nas uopšte biti za utakmicu. Ostalo je sve suvišno pričati kada ne znamo ni koliko nas ima. Nasuprot nas stoji jedna jako dobra ekipa koja voli da igra nogomet. Da smo svi na broju bilo bi jako teško, a ovako će biti jos teže”, ističe Branimir Cipetić.
Do kad bi se otprilike trebalo znati hoće li se eventualno odgoditi tekma?
LP
LP
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Sutra ce biti sve poznato, zasjeda komisija.
Široki je dužan poslati ko im je sve zaražen tj rezultate testova..
Ako ustanove da ih ima previše otkazuje se, a mi odmorni na Želju..
-
hercegovina
- Kontakt:
po covid pravilniku utakmica ce se odigrati u svakom slucaju, ekipa je duzna obezbjediti potreban broj igraca jer se zarazeni smatraju povrijedjenima . .sirokom prakticno propada sezona zbog korone, ali danas su to oni, sutra cemo mozda biti mi.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Bez obzira ko igrao, i kako igrao. Cinjenica je da ce se svi naši morati testirati nakon utakmice.
Milorad Lale, predsjednik takmicarske komisije je rekao da se utakmice radi korone ne mogu tako lako odgadati i da se timovi trebaju popunjavati junioriima i kadetima ako nema dovoljno seniorskih igraca, sto znaci da 95% nece biti odgadanja utakmice protiv sirokog, osim ako ovi sutra nesto ne izlobiraju.....
Komplet tim Širokog je zaražen, i sve osim odgode je neregularno.
Ako se bude ista pitao, Velez treba biti za odgodu utakmice!
Ako se bude ista pitao, Velez treba biti za odgodu utakmice!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Jbg tako je kako je, ako nadju 13 igraca nek igraju takav je protokol
Ako trazili odgodu, obavezno pristati
Ako trazili odgodu, obavezno pristati
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Mi se nista ne pitamo, to vam je provjereno. Mislim da takmicarska komisija ima jedina ulogu da odluci, prema pravilima bojim se po Široki da će se utakmica odigrati.
Mada lično imam taj neugodan osjećaj jer ako nam se zaraze igrači imamo ogroman problem MI LIČNO.
Mada lično imam taj neugodan osjećaj jer ako nam se zaraze igrači imamo ogroman problem MI LIČNO.
Volio bih da se odgodi tekma ipak ne bi bilo korektno od saveza.Moze to potrefiti svakoga. 
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
- oldschool72
- Kontakt:
Obavezno otkazati utakmicu, pa navodno je već protiv Sarajeva igralo 6 inficiranih igrača Širokog.
Velež do groba
-
THOMASSHELBY
- Kontakt:
Obavezno izaci SB-u u susret i prihvatiti odgodu, naravno ako se mi budemo ista pitali!!!
Nasi su pristali na odgdu sada je sve do saveza.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑20 okt 2020, 09:42Obavezno izaci SB-u u susret i prihvatiti odgodu, naravno ako se mi budemo ista pitali!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.