Mislim da su Beca i Durakovic bili na ovom okupljanju juniorske reprezentacije gdje su otkriveni ovi pozitivni slucajevi. Mora se voditi racuna i tu da se odvoje neko vrijeme od prvog tima.VeteranSA je napisao/la: ↑20 okt 2020, 08:43Kada u Maju iduće godine Durakoviću istekne amaterski ugovor, i momak ode negdje dalje ,onda će biti prozivanja na sve strane. Ako ništa trebao bi npr igrati kup protiv Goražda, trebao je igrati u Banovićima, ali ipak je bolje neka Bekrije, Jamaka na klupi....
I sa Šehićem je slična priča. Prvo je bilo da ćemo na njemu uzet pare, a par kola poslije da "ne zna". Lutamo, lutamo...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Meša je u njegovim godinama igrao Federalnu pa ubrzo HNL,dapače
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ako dodje do prekida u jednom momentu.Lale je istakao da se nije razgovaralo o pauziranju prvenstva, te da se čeka da se vidi kako će se situacija razvijati.
- Za sada o pauziranju prvenstva nismo razgovarali. Iskreno, ukoliko se bude i pauziralo sada onda je to kraj polusezone i nećemo igrati do proljeća. Za sada, čekamo da vidimo kako će se situacija odvijati. Nikakve informacije ne dolaze ni od entitetskih organa, još uvijek niko ne preuzima odgovornost, zaključio je on.
UBIPITAR je napisao/la: ↑20 okt 2020, 09:55Fali mu brzineBbake je napisao/la: ↑20 okt 2020, 08:36braco je napisao/la: ↑20 okt 2020, 01:06Pitanje za ove upućenije. Koliko je Faruk Duraković "udaljen" od prvog tima u smislu da bude u kakvoj takvoj konkurenciji?
Da se razumijemo, nije da sumnjam u stručnost struke kad ga treba ubaciti u vatru nit govorim da ga treba sad odmah gurnut u igru u ovom ludu rasporedu.
Pitam onako čisto jer evo neko vrijeme se etiketira kao možda naš najveći talenat u posljednjih nekoliko godina pa da otprilike znamo koji su to njegovi "nedostatci" tipa ili fizički ili tehnički ili radne navike lupam pa još nije u nekom opticaju u prvom timu ili jednostavno prevelika konkurencija u prvom timu.
Mora popraviti defanzivni dio igre, pozicioniranje i navike kada se ekipa brani. Prema naprijed bi kao i mogao ali njegova pozicija ne trpi da ga možeš lako prolaziti.
Ništa strašno ako se posveti problemu.
Manje više ali tu ne treba sprinter već kliker i brzina reakcije.
Mlad momak, nadoći će vremenom, samo da usvaja šta mu se priča i šta se traži od njega. Za sada napreduje solidno.
Željezničar za život cijeli!
Sretan rodjendan sefu strucnog staba. Krenulo ga ovih dana, ove svecanosti.

Samo ukratko, imao sam utakmicu prošle nedjelje, u ponedjeljak se javljaju dvojica kolega iz klubova da su pozitivn na koronu, evo cijeli tim je u karantinu narednih 10 dana dok traje inkubacija. Nebitno da uradiš pet testova ti moraš provesti određeno vrijeme u karantinu dok prođe vrijene inkubacije. Po ovome igrači Širokog i kompletan tim Sarajeva mora u karantin, nebitno kakav im bude rezultat testa, jer nekog može danas opičit virus a nekog za 3 dana ( inkubacija ) odnosno od testa nemaš ništa ako ai ti bio u dikretnom kontaktu s timom. I ja i moj klub čekamo današnje rezultate al to ništa ne mijenja do 25.10. sam kući..
Po protokolu saveza mislim da nema izolacija. Zarazeni je ko povrijedjeni, zdravi nastavljaju da igraju. Ako imas puno zarazenih onda te mijenjaju juniori, kadeti.MrAlemKa je napisao/la: ↑20 okt 2020, 10:48Samo ukratko, imao sam utakmicu prošle nedjelje, u ponedjeljak se javljaju dvojica kolega iz klubova da su pozitivn na koronu, evo cijeli tim je u karantinu narednih 10 dana dok traje inkubacija. Nebitno da uradiš pet testova ti moraš provesti određeno vrijeme u karantinu dok prođe vrijene inkubacije. Po ovome igrači Širokog i kompletan tim Sarajeva mora u karantin, nebitno kakav im bude rezultat testa, jer nekog može danas opičit virus a nekog za 3 dana ( inkubacija ) odnosno od testa nemaš ništa ako ai ti bio u dikretnom kontaktu s timom. I ja i moj klub čekamo današnje rezultate al to ništa ne mijenja do 25.10. sam kući..
"Zaraženi igrači se tretiraju kao povrijeđeni, kadar mogu popunjavati fudbaleri iz omladinskog pogona. To je tako u ovim okolnostima”, ističe Lale.
Protiv Veleža u subotu od 17
Moja TV
Moja TV
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Potencijalno najgledaniji meč oni stave na MojuTV. Ne kontam fakat.
Yebo vas dan kad ste MojuTv ponovo uključili u prenose!
Evo i par igrača Zrinjskog ima koronu
Ova dva protiv Olimpika i Veleza ranije su planirani za Moju tv. Mislim da do pauze za reprezentaciju ide Arena.
SudoHusika je napisao/la: ↑20 okt 2020, 11:21Potencijalno najgledaniji meč oni stave na MojuTV. Ne kontam fakat.
Talovi, Vico uzeo pare od m-tela a naše domaće balije gule telecom. Seljačka politika.
Od 'najvećeg ugovora' još uvijek ni forinta. Vjerojatno čekaju gledaoce pa da odbijaju od bubrega.
Prekidaj sada Džemidžiću majke ti se nayebem. Sin ti Edip bio, ako Bog da!
Stevanovic pred Gorazde"Ekipa je spremna, ulazimo u ritam srijeda-subota, ali imamo dovoljan broj igrača da iznesemo to".
"Imao sam taj crveni karton koji me je nažalost odvojio od uslovno rečeno lakše utakmice, ali vidjeli ste da nije bila laka. U suštini uvijek može bolje, ko kaže da dobro igra mislim da nije na pravom mjestu, treba biti samokritičan, ja sam malo i previše, ali igra se uvijek može podići na viši nivo."
Izostavio si ključni dio koji je rekao za našpanovanost, zašto?LjoZee je napisao/la: ↑20 okt 2020, 12:59Stevanovic pred Gorazde"Ekipa je spremna, ulazimo u ritam srijeda-subota, ali imamo dovoljan broj igrača da iznesemo to".
"Imao sam taj crveni karton koji me je nažalost odvojio od uslovno rečeno lakše utakmice, ali vidjeli ste da nije bila laka. U suštini uvijek može bolje, ko kaže da dobro igra mislim da nije na pravom mjestu, treba biti samokritičan, ja sam malo i previše, ali igra se uvijek može podići na viši nivo."

"Mi ako nismo u fulu, ako nismo našpanovani do kraja nećemo pobijediti nikoga. Cilj je prolazak dalje i pokušati da se ode do kraja u ovom takmičenju."

Sinisa prerealan lik uvijek zivota mi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.