Martin na RG povrijedjen, OL horor! A kakva je nekad bila
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: NFL
Ja sam bas budala, gledam ovaj horor od utakmice za Dallas. Dva fumblea Elliotta i dva int Daltona. 3 poena!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nastavak rapsodije NFC easta. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jos nisam pravila pohvacao 
A imam zelju...
A imam zelju...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
jednostavno: “uzmi tarabu ili cjepanicu u ruku, nabij njome loptu što dalje i pričaj o tome ko da je u pitanju atomska fizika“
- muhamedhulk
- Kontakt:
Al kad sam vidio koliko zaradjuju pojedini...sta je ono? :O
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tu pravila otkrivaš i nakon 10ak godina praćenja, jer je teško svako znati, obzirom na sve moguće situacije
Al osnove nisu teške, zanimljivo je u playoffu gledati, reg sezona manje više, tu se mogu derbiji ili pokoji inning kad vidiš da je u normalnom vremenu
Uglavnom u finalu za Rayse, jer su Dodgersi kao City i PSG u jednom
Imaju 5 puta viši payroll od Tampe, a zadnjih nekoliko godina su ispadali u playoffu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ljubitelj sam ja bezbola. Odgledao vise od pola utakmica Cubs-a ove sezone, i tako u zadnjih 10ak godina.
Simpatisem Tempu u finalu. Citav tim im ima platu kao 2 igraca iz LA.
Postovanje treba zaraditi.
Dobar je baseball. Kad skontas da bacac sa 19 metara gadja prostor wc prozorcica, brzinom loptice preko 120 km/h, a uz to udarac mora reagovari u roku trepraja i ocjeniti gdje ce loptica ici i udariti je kako trwba pa trci 20 metara do baze da dodjes prije loptice, itd itd...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Bacaju neki brzinom i preko 100 milja sto je preko 160 km/h. Prosjek je nekih 90-95 milja sto je opet oko 140 km/h.phillies je napisao/la: ↑20 okt 2020, 22:03Dobar je baseball. Kad skontas da bacac sa 19 metara gadja prostor wc prozorcica, brzinom loptice preko 120 km/h, a uz to udarac mora reagovari u roku trepraja i ocjeniti gdje ce loptica ici i udariti je kako trwba pa trci 20 metara do baze da dodjes prije loptice, itd itd...
Postovanje treba zaraditi.
Dobro malo ih je kao Chapman 
nije da bi i inače neko gledao ovu utakmicu, ali staviti je paralelno sa "tačno u podne" biden-trump i ne pomjeriti termin pokazuje koliko očekuju od iste 
Wentz - Ne sam Safete.
Pa baci je vise u aut, sta je carinis.
Pa baci je vise u aut, sta je carinis.
Može l' jedan 1st down da vidim majkumujebem ubiše reklame ove. 
Ovo je bio DPI Ryan-a al' ne da se usranom do bunara.
Ovo je bio DPI Ryan-a al' ne da se usranom do bunara.
Jos da Wsh dobiju dalas pa nek hala gori 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.