Ne može jadnije od toga.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Sjetim se Reala odmah, napad i pola veznog All Stars onda ide Gravesen, Raul Bravo, Mejia, Pavon, Salgado, Woodgate, HelgueraRomagnoli13 je napisao/la: ↑20 okt 2020, 22:51Kako je ovaj PSG loše sklopljen ekipa. Napad vanserijski, sve ostalo prosječno ili maksimalno vrlo dobro.
Mislis da bi izborili LP naprimjer i u Spaniji pored Seville, Atletica, Reala i Barce.
Ma LP tesko bilo gdje ali evropu bi mozda i uhvatili..
Pojedeni su večeras.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 okt 2020, 22:55Ljudi fakat izgubili od Uniteda.![]()
Ne može jadnije od toga.
Naravno da bi. Pa jaci su od svake ekipe iz Spanije i Italije.
bayern je jedini relevantan i profesionalan klub iz Njemačke naravno da bi,pariz ne bi
Vidis da se zayebava odnosno da je ironican hahahChapman1886 je napisao/la: ↑20 okt 2020, 23:15bayern je jedini relevantan i profesionalan klub iz Njemačke naravno da bi,pariz ne bi
Koliko znam boba im falila da uzmu LP prije koji mjesec. Mozda sam sanjao.
Ma borili bi se za opstanak
Vidjeli smo i protivnike u toj krnjoj sezoni na jednu tekmu. Ljudi bolan jedva prosli Atalantu.
Hvala Bogu pa nije bilo te bobe,neka tebe s rajomChapman1886 je napisao/la: ↑20 okt 2020, 23:17i meni je boba falila da umrem od moždanog udara prije godinu dana oa nisam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.