Hahhahahahahha, nevjerovatni su!

Opet pitam ko bi bio prvi da je Željo nas pobijedio?Zar je to teško odgovoriti majku mu?Ne znam zašto vama smeta što smo odgodili utakmicu, da imate ista u glavi skontali bi da i vama odgovara ,jer ćemo biti odmorniji pred Želju koji je vama konkurent za titulu. Al je.b.iga teško je to vama skontat.
Da je ŽeljA pobjedila u drugim utakmicama:ŠB,Zrinjski,Borac isto bi bili prvi...jel to znači da su te ekipe i Vi zaslužni za našu titulu ?emil02in je napisao/la: ↑20 okt 2020, 22:01Opet pitam ko bi bio prvi da je Željo nas pobijedio?Zar je to teško odgovoriti majku mu?Ne znam zašto vama smeta što smo odgodili utakmicu, da imate ista u glavi skontali bi da i vama odgovara ,jer ćemo biti odmorniji pred Želju koji je vama konkurent za titulu. Al je.b.iga teško je to vama skontat.
Ne, meni baš odgovora što ste pomjerili zato i kažem hvala. Bolje da ste odmor i komplet protiv njih. Ne znam za druge, neću da govorim u ime navijača, za mene bolja opcija. A to da su pobijedili... Da su... Igrate za sebe, a ne za druge. Nisu, i niko nije mogo ni koronu predvidjeti... Da nije bilo korone, opet bi igrali derbi sa njima, pa bi se znalo više... Ali da je... Nije i završilo se, prošlost, bilo, završeno.... Mi gledamo naprijed, a vi još uvijek kopate po prošlosti, zato i jeste tu gdje ste trenutno.... Na vašu žalost... Drugi yebu, a ti se Muzafere kupaj, to najbolje vas opisuje... Budi mi pozdravljen i sretnoemil02in je napisao/la: ↑20 okt 2020, 22:01Opet pitam ko bi bio prvi da je Željo nas pobijedio?Zar je to teško odgovoriti majku mu?Ne znam zašto vama smeta što smo odgodili utakmicu, da imate ista u glavi skontali bi da i vama odgovara ,jer ćemo biti odmorniji pred Želju koji je vama konkurent za titulu. Al je.b.iga teško je to vama skontat.
Iskaram te na Musali
Ma ko vas sisa radite sta hocete sljedeci put kad budemo odgadjali nece vas niko pitat jer cemo trazit odgodu prije i cekat savez da odobri,ovako smo se izradili i pustili vas da jedva docekate da odigrate na Kosevu al dzaba. Dobro je Sose rekao odgodom vi liga bila neregularna tako da je sad svoja go.vna pojeo al nista cudnoemil02in je napisao/la: ↑20 okt 2020, 18:41Ne kontam,jesmo li to trebali pitare pitat hoćemo li odgoditi utakmicu?Jesmo li to nešto dužni pitarima?AHA jesmo jer su postali corona prvaci zahvaljujući našoj pobjedi na Grbavici. UO kluba je odlučio da nam je ova utakmica rizična po zdravlje naših igrača i tu je kraj priče. Boli nas briga šta misle pitari ili skripari klub gleda naše interese. Odpepajte u skokovima...
Lizali se ko lezbe a gledaj sadSudoHusika je napisao/la: ↑21 okt 2020, 00:52Gledaj ove binde zagora, poslije x mjeseci vještačkog prijateljstva i lizanja guzica, sad' urniše po ljudima.
Pa to je ta pitarska seljačka - dok se sklanjaju i daju bodove braća su - čim nešto nije po njihovom drvlje i kamenje. Prava seljačka posla.MocMahale444 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 01:12Lizali se ko lezbe a gledaj sadSudoHusika je napisao/la: ↑21 okt 2020, 00:52Gledaj ove binde zagora, poslije x mjeseci vještačkog prijateljstva i lizanja guzica, sad' urniše po ljudima.![]()
Kako brzo zaboravljate pecaru i ko vam je prvi pomogo sram da vas bude vas pojedinaca “hordi zla” radi jedne utakmice odma smo mi najgori i titulu smo vam pomogli osvojit jer smo zeju uspjeli pobjedit jer vi ocito ne znate,Ali nek to ide na nas obraz zna se kakav je nas obraz a kakav u vasi pojedinaca