AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sta je to sa hakanom 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- nextterrain
- Kontakt:
Nebi trebalo biti ništa ozbiljno. Svakako ga treba malo odmoriti, nek Brahimi igra u LE, a nadam se da će Hakan biti spreman za Romu
Il Club più titolato al mondo!
e yebem ti nafaku ..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pa kad završiš na štakama, teško da će biti neka bezazlena povreda. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hakan sig propusta Celtic,a vec veceras ce biti podvrgnut pregledima da se vidi sta je u pitanju.
Vjerujem da ce i Romu propustiti sto je sig veliki hedikep,jer od njega nam sve polazi,sva kreacija i ihra idu preko njega
Vjerujem da ce i Romu propustiti sto je sig veliki hedikep,jer od njega nam sve polazi,sva kreacija i ihra idu preko njega
- Beduin
- Kontakt:
Ibra u 23 tekme zabio 16 golova i 5 asistencija
kad se sjetim do oje pauze koliko me nervirao i koliko je sansi profulao, odbijao se od protivnicke igrace i svaki duel gubio pa sam prizeljkivao njegov odlazak, posra se covjek po meni kvalitetno. I halalim mu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mnogi su ga tako otpisali pa ako ce ti biti lakse nisi jedini po kome se por'oBeduin je napisao/la: ↑20 okt 2020, 18:26Ibra u 23 tekme zabio 16 golova i 5 asistencijakad se sjetim do oje pauze koliko me nervirao i koliko je sansi profulao, odbijao se od protivnicke igrace i svaki duel gubio pa sam prizeljkivao njegov odlazak, posra se covjek po meni kvalitetno. I halalim mu.
Veliki je to sampion i veliki profesionalac i zeljan je i dalje trofeja sa 40 godina
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Mogli bi biti bez Hakana malo duze,nadam se da nece biti tako.
Diaz i Hauge bi se mogli sada pokazati na njegovoj poziciji
Diaz i Hauge bi se mogli sada pokazati na njegovoj poziciji
10-ak dana pauze,steta falice puno protiv Rome
ma ajd nje mi za LE. nego sto de vise faliti u Seriji A al yebiga valjda malo Brahim moze ga zamijeniti kako treba
A ko zna mozda Pioli stavi trojac Kessie-Tonali-Benaser za tekmu sa Romom,i ta varijanta postoji
-
celikmilan
- Kontakt:
Ma Brahim umjesto Hakana i to je to.
A sta fali da Krunic zaigra umjesto Hakana? Najduze je u ekipi, fizicki spreman a decko zna lopte. Nije Kaka ali mislim da ce poceti protiv Rome 90%.
Najvise podcjenjen igrac kod nas.
Zaboravih reci da je i takticki odgovoran i zahvalan igrac.
Najvise podcjenjen igrac kod nas.
Zaboravih reci da je i takticki odgovoran i zahvalan igrac.
Koliko god nam bio drag Krunić, mislim da ipak nije kalibar za Milan. Jedino ako nekim čudom se transformiše u Noccerina iz najboljih dana. Brahim je čini mi se najbliži tom mjestu. E sada se vidi što je Maldini širio roster ekipe. Jedino je minus defanzivno ali niko nije savršen. Mada se popravio u odnosu na početak i angažman Mister xyz, ostalo je bilo dobro
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Za ovaj trenutni Milan je itekako dobar. Nije skup, a odradi posteno.Ja garantujem da bi 7od 10 trenera uvijek odabralo Krunica prije Diaza vezano za tekmu sa Romom. U trenutnim konstalacijama snaga. Ako Krunic imadne i pola minutaze koju Noce imao uz Zlatana moci cemo vidjeti da li ista vrijedi.
Kako je ovaj decko proigrao cudo jedno
Je li objavljeno koga ce povest u Skotsku?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.