Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Prenos utakmica Premijer lige BiH
@ bayer 04 . Imaš pravo tako razmišljati ali svi ovi klubovi su odbili Zrinjskog kad je pozivao na udruženje prvoligaša prije par sezona.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jedno je imati ime, nesto drugo sasvim je ustvari drzati se toga i opravdati ga. Jel se sad trebaju svi klanjati Leotaru sto je nekad nesto kao bio, jer eto, mjerilo kvalitete i dan danas je ocito ex-yu liga lol, a danas ce Barcelona jedva dobiti tu, i to MOZDA, posjeta kriminalna, navijaci nepostojeci, ukratko sve stvari koje brojnim drugim bacate pod nos, a takve ''velicine'' i ''imena'' nemaju.bayer 04 je napisao/la:antipolitikaa je napisao/la:Ne znam,vidjet cemo dali ce odlucit tradicija od prioje 40 godina ili sadasnja kvaliteta...sve u svemu ,svatko se ima pravo javljati i kritizirat ,uostalom i ja sam jedan od tih,al nek se samo vrti nas nogomet na tv dosta mi je vise onih engleza i njemaca.maistor_mo je napisao/la:dakle, sad u srijedu, trebalo bi i bilo bi najlogičnije da prenose slavija-zrinjski.... al opet, ipak je to BHT... sve je moguće
Da je tv kuca imalo bogatije bilo bi super ucinit projekat kao Hrvatska Volim nogomet koji je jako gledan a i sudjenje je se poboljsalo,mada smo mi zaostali pa cemo to cekat jos nekih 10 godina kao i udruzenje prvoligasa gdje klubovi tipa Leotar,Orasje,Modrica,Laktasi, nece da cuju za to .Leotar je za tvoj Zrinjski veliko ime...
Dvostruki standardi mozda? Glupo vam je ovo bola, shvatite da SVI ovi klubovi samo dijele ime sa necim sto je dio povijesti, povijest koja je propala skupa sa tom drzavom i sa komunizmom. Danas ako neces drzati do svog imena, ulagati, ustvari raditi nesto, mozes ga komotno i promijeniti jer ga samo brukas uokolo.
...Život za Široki...
Koga će prenositi znal se išta.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 02 maj 2009, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.BORAC - F.K.ŽELJEZNIČAR večeras u 20:10 direktno na BHT 
jakytm87 je napisao/la:F.K.BORAC - F.K.ŽELJEZNIČAR večeras u 20:10 direktno na BHT
Dobra utakmica, biti če dosta navijača....ali ipak Željo na gostovanjima čak gori i od nas.
Iskreno neocekujem nista na terenu ,al et ... bice gusto na tribinamaRz88 je napisao/la:jakytm87 je napisao/la:F.K.BORAC - F.K.ŽELJEZNIČAR večeras u 20:10 direktno na BHT
Dobra utakmica, biti če dosta navijača....ali ipak Željo na gostovanjima čak gori i od nas.
Ma nemam ja ništa protiv Zrinjskog,ali trebate poštovati i druge klubove...Leotar je ipak bio solidan klub,a i danas je u našoj ligi stabilan...Nije ništa gori od ostalih...Možete se vi ovdje hvaliti i biti ponosni na svoju ekipu,ali svi znamo da ovu ligu nikad neće osvojiti klub koji je najbolji u tom momentu...
Pogledaj samo rezultate utakmica...Ne želim pravdati eto kao Bošnjačke klubove,ali kada oni igraju međusobno tu nema čudnih rezultata-pobjeda gostiju ili remija
...A vidi prošlo kolo Orašje,pa Borac,odjednom postali jaki...
Da ti pošteno kažem ja sve što pratim u ovoj ligi su rezultati utakmica i ono što pročitam negdje...Niti idem na tekme niti išta,ali može i laik zaključiti koliko je liga smješna...Žao mi je navijača koji idu ne utakmice...
Pogledaj samo rezultate utakmica...Ne želim pravdati eto kao Bošnjačke klubove,ali kada oni igraju međusobno tu nema čudnih rezultata-pobjeda gostiju ili remija
Da ti pošteno kažem ja sve što pratim u ovoj ligi su rezultati utakmica i ono što pročitam negdje...Niti idem na tekme niti išta,ali može i laik zaključiti koliko je liga smješna...Žao mi je navijača koji idu ne utakmice...
Svaki put do sada je prvak bio ujedno i najbolja ekipa ili jedna od par jednako kvalitetnih osim prošle godine.
Pa de nam onda samo reci tko je najjači ove godine i tko zapravo zaslužuje titulu više od Zrinjskog. Pobjedio je u gostima Borca i Laktaše (sprpski klubovi), Travnika, Veleža (bošnjački klubovi).
Od svih utakmica sa tzv. hrv. klubovima samo smo Posušju uzeli bod u gostima ali onda odigrali nerješeno i kući s njima. Bolje bi bilo da smo gore izgubili,a da smo kući pobjedili. Uzeli smo još bod Čeliku u Zenici!
E sad ti meni objasni kako su nam čudni rezultati sa hrv. klubovima????
Pa de nam onda samo reci tko je najjači ove godine i tko zapravo zaslužuje titulu više od Zrinjskog. Pobjedio je u gostima Borca i Laktaše (sprpski klubovi), Travnika, Veleža (bošnjački klubovi).
Od svih utakmica sa tzv. hrv. klubovima samo smo Posušju uzeli bod u gostima ali onda odigrali nerješeno i kući s njima. Bolje bi bilo da smo gore izgubili,a da smo kući pobjedili. Uzeli smo još bod Čeliku u Zenici!
E sad ti meni objasni kako su nam čudni rezultati sa hrv. klubovima????
Uzeli bod nama na 20 godina Robijaša, to je za pohvalu.
Ali Zrinjski nije ni pola ko štp je bio u 1 djelu, i sljedeće sezone neće biti prvaci 100%, to je istina naše lige.
Ali Zrinjski nije ni pola ko štp je bio u 1 djelu, i sljedeće sezone neće biti prvaci 100%, to je istina naše lige.
možda ne prvaci ali sigurno u vrhu,kao posljednjih 5 god,nismo bili slabije plasinarni od 4 mjesta,jednom 3,jednom viceprvaciRz88 je napisao/la:Uzeli bod nama na 20 godina Robijaša, to je za pohvalu.
ako ništa kup ćemo osvojit
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
Glupo bi bilo raspravljati o tome ali je cinjenica da je Zrinjski ove godine zasluzio prvo mjesto a do godine ce mo vidjeti neka bude onaj ko bude najbolji a ne onako kao Modrica jos jednom Zrinjski svaka cast.um vuk je napisao/la:možda ne prvaci ali sigurno u vrhu,kao posljednjih 5 god,nismo bili slabije plasinarni od 4 mjesta,jednom 3,jednom viceprvaciRz88 je napisao/la:Uzeli bod nama na 20 godina Robijaša, to je za pohvalu.
ako ništa kup ćemo osvojit
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
Tema momci,tema!
jbt zar nije bolje da prenose zrinski-celik!pa to je bolje utakmica...oni prenose borac-zeljo.bezveze utakmica kad se zna da ce pobjedit borac.zeljo ne moze osvojit boda u gostima...to ce biti utakmica koja ce se igrat na jedan go.zeljin ofc!zrinski-celik ce biti otvorena utakmica i ocekujem nerjesen rezultat!to trebate prenosit!
Ima to svoje razloge vjeruj mi. Naravno da je ona bolja utakmica i to dosta bolja.
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
Re: Prenos utakmica Premijer lige BiH..,,,,
jao naziv prenosa je DERBI KOLA a prenosili prije borac-siroki a nisu to isto kolo prenosili jdan od naj derbija bih VELEZ-ZRINJSKI!!sad prenose sarajevo -zeljo!!!????
Re: Prenos utakmica Premijer lige BiH..,,,,
Velez nema potpisan ugovorAjdin_RA81 je napisao/la:jao naziv prenosa je DERBI KOLA a prenosili prije borac-siroki a nisu to isto kolo prenosili jdan od naj derbija bih VELEZ-ZRINJSKI!!sad prenose sarajevo -zeljo!!!????
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FK Sarajevo
- Kontakt:
koja se utamica prenosi poslije zeljo-sarajevo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
jedina prava tekma je Široki - Željezničar pa vjerojatno ce biti ta..FK Sarajevo je napisao/la:koja se utamica prenosi poslije zeljo-sarajevo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ima zadnje kolo i slavija-sarajevoKevin je napisao/la:jedina prava tekma je Široki - Željezničar pa vjerojatno ce biti ta..FK Sarajevo je napisao/la:koja se utamica prenosi poslije zeljo-sarajevo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Zadnje kolo će bit najvjerovatnije Slavija - Sarajevo,oba kluba se bore za Eu,al BHT je to,tko će im znat.