Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Marin
Kontakt:

Re: Prenos utakmica Premijer lige BiH

Post Postao/la Marin » 02 maj 2009, 00:45

@ bayer 04 . Imaš pravo tako razmišljati ali svi ovi klubovi su odbili Zrinjskog kad je pozivao na udruženje prvoligaša prije par sezona.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 maj 2009, 01:34

bayer 04 je napisao/la:
antipolitikaa je napisao/la:
maistor_mo je napisao/la:dakle, sad u srijedu, trebalo bi i bilo bi najlogičnije da prenose slavija-zrinjski.... al opet, ipak je to BHT... sve je moguće :?
Ne znam,vidjet cemo dali ce odlucit tradicija od prioje 40 godina ili sadasnja kvaliteta...sve u svemu ,svatko se ima pravo javljati i kritizirat ,uostalom i ja sam jedan od tih,al nek se samo vrti nas nogomet na tv dosta mi je vise onih engleza i njemaca.
Da je tv kuca imalo bogatije bilo bi super ucinit projekat kao Hrvatska Volim nogomet koji je jako gledan a i sudjenje je se poboljsalo,mada smo mi zaostali pa cemo to cekat jos nekih 10 godina kao i udruzenje prvoligasa gdje klubovi tipa Leotar,Orasje,Modrica,Laktasi, nece da cuju za to .
:roll: Leotar je za tvoj Zrinjski veliko ime...
Jedno je imati ime, nesto drugo sasvim je ustvari drzati se toga i opravdati ga. Jel se sad trebaju svi klanjati Leotaru sto je nekad nesto kao bio, jer eto, mjerilo kvalitete i dan danas je ocito ex-yu liga lol, a danas ce Barcelona jedva dobiti tu, i to MOZDA, posjeta kriminalna, navijaci nepostojeci, ukratko sve stvari koje brojnim drugim bacate pod nos, a takve ''velicine'' i ''imena'' nemaju.
Dvostruki standardi mozda? Glupo vam je ovo bola, shvatite da SVI ovi klubovi samo dijele ime sa necim sto je dio povijesti, povijest koja je propala skupa sa tom drzavom i sa komunizmom. Danas ako neces drzati do svog imena, ulagati, ustvari raditi nesto, mozes ga komotno i promijeniti jer ga samo brukas uokolo.
...Život za Široki...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 maj 2009, 01:36

Koga će prenositi znal se išta.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 02 maj 2009, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.

jakytm87
Kontakt:

Post Postao/la jakytm87 » 02 maj 2009, 01:43

F.K.BORAC - F.K.ŽELJEZNIČAR večeras u 20:10 direktno na BHT 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 maj 2009, 01:46

jakytm87 je napisao/la:F.K.BORAC - F.K.ŽELJEZNIČAR večeras u 20:10 direktno na BHT 8-)

Dobra utakmica, biti če dosta navijača....ali ipak Željo na gostovanjima čak gori i od nas.

jakytm87
Kontakt:

Post Postao/la jakytm87 » 02 maj 2009, 01:49

Rz88 je napisao/la:
jakytm87 je napisao/la:F.K.BORAC - F.K.ŽELJEZNIČAR večeras u 20:10 direktno na BHT 8-)

Dobra utakmica, biti če dosta navijača....ali ipak Željo na gostovanjima čak gori i od nas.
Iskreno neocekujem nista na terenu ,al et ... bice gusto na tribinama :twisted:

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 02 maj 2009, 11:41

Ma nemam ja ništa protiv Zrinjskog,ali trebate poštovati i druge klubove...Leotar je ipak bio solidan klub,a i danas je u našoj ligi stabilan...Nije ništa gori od ostalih...Možete se vi ovdje hvaliti i biti ponosni na svoju ekipu,ali svi znamo da ovu ligu nikad neće osvojiti klub koji je najbolji u tom momentu...

Pogledaj samo rezultate utakmica...Ne želim pravdati eto kao Bošnjačke klubove,ali kada oni igraju međusobno tu nema čudnih rezultata-pobjeda gostiju ili remija :D ...A vidi prošlo kolo Orašje,pa Borac,odjednom postali jaki...

Da ti pošteno kažem ja sve što pratim u ovoj ligi su rezultati utakmica i ono što pročitam negdje...Niti idem na tekme niti išta,ali može i laik zaključiti koliko je liga smješna...Žao mi je navijača koji idu ne utakmice...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 02 maj 2009, 14:17

Svaki put do sada je prvak bio ujedno i najbolja ekipa ili jedna od par jednako kvalitetnih osim prošle godine.
Pa de nam onda samo reci tko je najjači ove godine i tko zapravo zaslužuje titulu više od Zrinjskog. Pobjedio je u gostima Borca i Laktaše (sprpski klubovi), Travnika, Veleža (bošnjački klubovi).
Od svih utakmica sa tzv. hrv. klubovima samo smo Posušju uzeli bod u gostima ali onda odigrali nerješeno i kući s njima. Bolje bi bilo da smo gore izgubili,a da smo kući pobjedili. Uzeli smo još bod Čeliku u Zenici!
E sad ti meni objasni kako su nam čudni rezultati sa hrv. klubovima????

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 maj 2009, 14:19

Uzeli bod nama na 20 godina Robijaša, to je za pohvalu.

Ali Zrinjski nije ni pola ko štp je bio u 1 djelu, i sljedeće sezone neće biti prvaci 100%, to je istina naše lige.

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 02 maj 2009, 15:06

Rz88 je napisao/la:Uzeli bod nama na 20 godina Robijaša, to je za pohvalu.

Ali Zrinjski nije ni pola ko štp je bio u 1 djelu, i sljedeće sezone neće biti prvaci 100%, to je istina naše lige.
možda ne prvaci ali sigurno u vrhu,kao posljednjih 5 god,nismo bili slabije plasinarni od 4 mjesta,jednom 3,jednom viceprvaci
ako ništa kup ćemo osvojit :D
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

lenovo
Kontakt:

Post Postao/la lenovo » 02 maj 2009, 15:16

um vuk je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Uzeli bod nama na 20 godina Robijaša, to je za pohvalu.

možda ne prvaci ali sigurno u vrhu,kao posljednjih 5 god,nismo bili slabije plasinarni od 4 mjesta,jednom 3,jednom viceprvaci
ako ništa kup ćemo osvojit :D
Glupo bi bilo raspravljati o tome ali je cinjenica da je Zrinjski ove godine zasluzio prvo mjesto a do godine ce mo vidjeti neka bude onaj ko bude najbolji a ne onako kao Modrica jos jednom Zrinjski svaka cast.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 02 maj 2009, 15:22

Tema momci,tema! ;)

Harre
Kontakt:

Post Postao/la Harre » 02 maj 2009, 16:35

jbt zar nije bolje da prenose zrinski-celik!pa to je bolje utakmica...oni prenose borac-zeljo.bezveze utakmica kad se zna da ce pobjedit borac.zeljo ne moze osvojit boda u gostima...to ce biti utakmica koja ce se igrat na jedan go.zeljin ofc!zrinski-celik ce biti otvorena utakmica i ocekujem nerjesen rezultat!to trebate prenosit!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 maj 2009, 16:40

Ima to svoje razloge vjeruj mi. Naravno da je ona bolja utakmica i to dosta bolja.

Ajdin_RA81
Kontakt:

Re: Prenos utakmica Premijer lige BiH..,,,,

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 05 maj 2009, 18:56

jao naziv prenosa je DERBI KOLA a prenosili prije borac-siroki a nisu to isto kolo prenosili jdan od naj derbija bih VELEZ-ZRINJSKI!!sad prenose sarajevo -zeljo!!!????

miky_hz
Kontakt:

Re: Prenos utakmica Premijer lige BiH..,,,,

Post Postao/la miky_hz » 05 maj 2009, 19:21

Ajdin_RA81 je napisao/la:jao naziv prenosa je DERBI KOLA a prenosili prije borac-siroki a nisu to isto kolo prenosili jdan od naj derbija bih VELEZ-ZRINJSKI!!sad prenose sarajevo -zeljo!!!????
Velez nema potpisan ugovor :!: :!: zar nisi do sada primjetio da se prenose samo ekipe koji su potpisali ugovor Velez nije jedan od tih i zato nije bilo prenosa,hiljadu puta objasnjeno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 maj 2009, 12:24

koja se utamica prenosi poslije zeljo-sarajevo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 maj 2009, 12:31

FK Sarajevo je napisao/la:koja se utamica prenosi poslije zeljo-sarajevo
jedina prava tekma je Široki - Željezničar pa vjerojatno ce biti ta..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 maj 2009, 12:36

Kevin je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:koja se utamica prenosi poslije zeljo-sarajevo
jedina prava tekma je Široki - Željezničar pa vjerojatno ce biti ta..
ima zadnje kolo i slavija-sarajevo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 06 maj 2009, 12:41

Zadnje kolo će bit najvjerovatnije Slavija - Sarajevo,oba kluba se bore za Eu,al BHT je to,tko će im znat.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, fks74, Mostarska, Rule_hz, Seher1921 i 33 gosta.