bavarian_bk je napisao/la:I 18 , koga ili sta godinA Mislim da je ovako ispravno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bavarian_bk je napisao/la:I 18 , koga ili sta godinA Mislim da je ovako ispravno
alfarouqaminu je napisao/la: Jel gledas tekmu uzivo???
SaltCityAttack je napisao/la:pa kako mislis uzivo?.. vidis da sam na forumu, a utkamica je u Torontu, a ja zivim u Chicagu..pa dobro mi nemamo SG koji moze stalno sutat, tako da Rose mora ebiga...ma volim ja njega i ovakvog sa asistencijama, ali vala ipak mi je drazi onakav sa onim ulazima i sutevima
...neka igra kako njemu odgovara ebiga , a veceras je odlican i ako ima samo 6 poena
Romariooo je napisao/la:Dobro si se uputio teoretski Pajo, hegemoniju u praksi vidjet ces u februaru, kada ce nastradati hrabra četa harambaše Vengerčeta
Na temi Borussijegeronimo je napisao/la:Ništa osim da nema smisla da svaki dan otvaraš novi profil. Hajde da vidimo dokle ćeš.Rossoneri je napisao/la:Što reći
Prvi poraz nakon prvog kola (od Bayera) došao je manje-više očekivano nakon sumornog ispadanja iz Europa lige.
Ovaj put je falilo sreće (strašan promašaj Lucasa) i kazna je uslijedila veoma dobrom kombinacijom igrača Eintrachta i realizacijom, ove sezone, sjajnog Gekasa.
Pauza će vam vrlo dobro doći.
Ich liebe Tottenham
Nice club, nice coach, nice fans.
Zelim Benzema ili Carroll u klubu.. Treba nam jedan super napadac
Haha, nakon sto je Bot otiso, Dino je najjaci forumas.Johnyx95 je napisao/la:Dino se vratio,sad fura i njemacki:Ich liebe Tottenham
Nice club, nice coach, nice fans.
Zelim Benzema ili Carroll u klubu.. Treba nam jedan super napadac
ovo mora da je kviz pronadzi uljezaPonos Torina je napisao/la:Zidane zadnji vezniRizah je napisao/la:Iniesta nece biti ni u top 10 zadnjih veznih ikada...moje misljenje
1.Zidane
2.Xavi
3.Makelele
3 najbolja vezna igraca ikada...HZ_ilidzaa![]()
![]()
![]()
![]()
ja što se ismija ,a ovako sam nešto isto i ja govorio jednom djetetu i njemu ono bude zanimljivo pa daj da gledamPostPostao/la F.G.R. HARMANI dana 21 dec 2010, 01:04
Sjecam se finala Ajax-Juventus. Bio sam djete i zelio sam gledati crtani film. Stari i dedo da me umire, kazu hajde gledaj ovamo, igra komsija Šargan, misleci na Atilia Lombarda iz Juventusa, a fakat bili slicni, onako procelavi.
Ja sam fakat misliol da je Lombardo moj komsija Šargan.
Tako sam poceo navijati za Juventus!
YEBO VAS ARSENAL I OVAJ FORUM VISE - ETO VAM MODERATORI PA ZAJEDNO PRLJAJTE BARSELONIN DIO FORUMA - JA SE NE JAVLJAM VISE - OCITO DA SU MODERATORI NAVIJACI ARSENALA KOJI DOZVOLJAVAJU DA OVI KRKANI PRLJAJU FORUM. ETO JESAM MALI IZNANERVIRANI NAVIJAC, KOJEG POSTUJE NASA LEGENDA BARBAREZ.
ETO VAM PAJA I OSTALI KOMPLEKSASI KOJI BI NA NEKOM OZBILJNOM FORUMU BILI DAVNO BANOVANI. NO NASI MODERATORI NEMAJU POJMA DA VODE FORUM PA BUJRUM NEK SAD MENE I OSTALE BANUJU. SAMO SAM IMAO DOBRE NAMJERE NO FUJ NA KOREKTNOST I LOSE VODZENJE FORUMA OD STRANE "NJIHOVIH" ADMINISTRATORA. SRAMOTA I JAD ...
RASTJERAJTE SVE NORMALNE I DOBRONAMJERNE I NEK ADMINISTRACIJA BUDE ZADOVOLJNA![]()
![]()
![]()
Da ne bude zabune ovo nisam ja napisao nego Ilidžaazma82 je napisao/la:ovo mora da je kviz pronadzi uljezaPonos Torina je napisao/la:Zidane zadnji vezniRizah je napisao/la:Iniesta nece biti ni u top 10 zadnjih veznih ikada...moje misljenje
1.Zidane
2.Xavi
3.Makelele
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo mora da je kviz pronadzi uljezaazma82 je napisao/la:Zidane zadnji vezniRizah je napisao/la:Iniesta nece biti ni u top 10 zadnjih veznih ikada...moje misljenje
1.Zidane
2.Xavi
3.Makelele
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 10 gostiju.