FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Odličan pokušaj mladog Vrhovca koji je mogao do drugog gola, ali nije bio dovoljno precizan.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A sada operacija Velež
(zanemarite vrijeme i mjesto odigravanja na slici
)

(zanemarite vrijeme i mjesto odigravanja na slici

Cvija i Brandao za pobjedu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Super za Boju i Vrhovca, samo naprijed!
Svaka čast svima koji mogu komentarisati utakmicu koju nisu ni gledali. Ja to stvarno ne mogu da dokučim. Inače rezultat dobar, drago mi je zbog Boje i povratka na teren sa golom. Odmoriti par dana i u Mostar po pozitivan rezultat.
Dbr je za samopouzdanje ovi golovi Boje i Vrhovca
Samo da su ova tri gola "raspodijelili" ili makar 1 u prvom da ne yebemo sebi zivce. Zivota mi sam kontao da cemo ispasti tj. doci do penala i tu nam je kraj s obzirom da Fejzic brani. Samo nek je proslo.
Drago mi je zbog Boje i Vrhovca. Dresovi su jos bolji ovako kad igraci ih obuku.
Drago mi je zbog Boje i Vrhovca. Dresovi su jos bolji ovako kad igraci ih obuku.
Rutinska utakmica protiv naših prijatelja iz Goražda. Osim pobjede lijepo je da su Bojo i Zec konačno počeli od prve, to bi nam moglo značiti puno u nastavku. Takođe i A Zec, jeste povratnik ali opet će trebati utakmicu dvije da pohvata ekipu. Sve u svemu solidno zagrijavanje pred Velež.
P.S. Utakmica traje 90 minuta a ne 20 kako neke galamdžije i neznalice misle.
P.S. Utakmica traje 90 minuta a ne 20 kako neke galamdžije i neznalice misle.
Željezničar za život cijeli!
Lijepo smo poceli sa novim dresovima 

-
- Kontakt:
Hoce li biti neki izvjestaj negdje da vidimo golove?
Je l' Vrhovac igrao u sredini terena?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- plavousrcu
- Kontakt:
Bravo momci. Velika stvar za Boju i Zeca. Prvi zabio, drugi konacno odradio utakmicu. Idemo se sad spremiti za Velez. Kada se sve sabere, ekipa i struka zasluzuju ne 10 nego 10 plus za ovo sto rade. Korona, besparica, a mi tu gdje jesmo. Veliki si Amare, najveci u nasoj istoriji.
Eh momci ovaj vikend pa nadalje počinje the real deal. Neka igre počnu!

Tu ga uigravaju od početka, klasični dm. Ima neke solidne karakteristike za tu poziciju ali mora raditi dok ne lipsa da se isprofiliše. Vidjećemo, dugo je prvenstvo.
@Braco

Juriiiiiiš!

Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Proximic, WeekendOffender i 47 gostiju.