FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U roku pola sata će bar pet krezavih petara citirati dijelove @Bracinog posta. 

Željezničar za život cijeli!
Dzubur samo jedno te isto ponavlja
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Bolje Džuburova skela i kanta jupola nego tribina od saveza. Zapamtite to raja. Prokleto!!!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Na sve će se tekme naložiti osim na Radnika. Kosooki misle da će nas baš pregazit' što je i dobro jer njih obicno prelazimo k'o plitak potok kad zaborave da je derbi i da se nikad ne zna, al neeee, oni znaju hehe.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Bojo dobio od novinara onaj ko trofej za igraca danasnje utakmice. I to ce mu znaciti i pomoci s obzirom na sve sta je prosao.
-
- Kontakt:
Tesko je svariti da smo primili samo tri gola, a zijanili dvije tekme.. U tih narednih 5 utakmica ja bih bio prezadovoljan sa 11 bodova, ali sve ove tekme ce morati biti na noz.. Radnik je ovdje najveca mina jer smo tu vjerovatno svi vec upisali tri boda..
Pročepit će negdje.
Pa on i jeste postavljen da cita par recenica koje mu je neko napisao. Svi znamo da je on zalutao na toj funkciji i da on nije vrijedan da bude prvi covjek Zelje.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Ma niko više buraz ne upisuje bodove, ni protiv Goražda. Opekli smo se 7 puta u 2 godine. Tekma po tekma. Evo vam uloga favorita svima, uživajte. A mi ćemo svoje.
- PointBlank
- Kontakt:
Na ovoj temi je samo jedna stvar vrlo cudna. PRITISAK...
Ja koji nisam krocio na teren nikad u dresu plavih, osjetim taj pritisak koji se zada ovdje, zamisli kako je igračima. Kolicina cinizma, ogorčenosti, očekivanja nekih.. ljudi vakat je da promijenimo pristup, zaradi našeg Želje, ovo samo šteti.
VTŽ!
Ja koji nisam krocio na teren nikad u dresu plavih, osjetim taj pritisak koji se zada ovdje, zamisli kako je igračima. Kolicina cinizma, ogorčenosti, očekivanja nekih.. ljudi vakat je da promijenimo pristup, zaradi našeg Želje, ovo samo šteti.
VTŽ!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma 0 primljenih u gostima ostaje i nakon subote
-
- Kontakt:
Ona Krupa me je toliko sjebala da nisam imao ni volje ni zelje ni da citam ni da pisem. Nisam gledao tekmu jer sam tada bio na putu. A generalno sam skoro citav mjesec bio van Bosne,i taman kad se vratih,hajd sam u izolaciju 15 dana,fasovao u Beogradu ovo g.ovno.
Tako da sad imam vremena da citam sta pisete.
Jesu dosli ti dresovi,Zeko mi se izgubio nidje ga hahaha.
Ne smije mi sad ni donjeti hahaha.
Jesmo naki mrljavi,a ovi melju sve redom. Ne znam jel zivim u nekoj ludoj teoriji da je ovo mozda dobro.
Nekako sam bio ubijedjen da ce ona mrljava i nafakaska igra Sarajeva,doci na naplatu,kad oni sve bolji i bolji,a mi totalno suprotno.
Pa sad gajim neku nadu da ce se nafurat i i ispusit kad najmanje budu se nadali.
Jer previse im je stvari proslo i islo na ruku.
Nazalost mi ne djelujemo bas dobro,pa covjek pocinje vise da se nada u tudje lose dane,nego u nas kvalitet.
Mene su toliko ispraznili sa ona dva kiksa,da nemam sta pametno za reci.
Nego ima li gdje onog Alipasina da vidim kako je on je.bo dvojicu komsija. Dosadno mi u izolaciji. Ne znam sta cu od sebe.
Tako da sad imam vremena da citam sta pisete.
Jesu dosli ti dresovi,Zeko mi se izgubio nidje ga hahaha.
Ne smije mi sad ni donjeti hahaha.
Jesmo naki mrljavi,a ovi melju sve redom. Ne znam jel zivim u nekoj ludoj teoriji da je ovo mozda dobro.
Nekako sam bio ubijedjen da ce ona mrljava i nafakaska igra Sarajeva,doci na naplatu,kad oni sve bolji i bolji,a mi totalno suprotno.
Pa sad gajim neku nadu da ce se nafurat i i ispusit kad najmanje budu se nadali.
Jer previse im je stvari proslo i islo na ruku.
Nazalost mi ne djelujemo bas dobro,pa covjek pocinje vise da se nada u tudje lose dane,nego u nas kvalitet.
Mene su toliko ispraznili sa ona dva kiksa,da nemam sta pametno za reci.
Nego ima li gdje onog Alipasina da vidim kako je on je.bo dvojicu komsija. Dosadno mi u izolaciji. Ne znam sta cu od sebe.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 21 okt 2020, 18:15, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Barba, brate, šta mislis o virusu? Nadam se da je lakši slučaj u pitanju.

-
- Kontakt:
Nemam simptoma. Malo nadzrazuje neki blagi kasalj. Ali nista strasno. Nije me za mene strah,vise radi djece i staraca. Ali nisam u kontaktu,ali generalno,me za njih strah.SudoHusika je napisao/la: ↑21 okt 2020, 18:14
Barba, brate, šta mislis o virusu? Nadam se da je lakši slučaj u pitanju.![]()
-
- Kontakt:
Čuvaj se i izdrži. Biće to hairli aBd. **** dim za vasBarbareZeljin je napisao/la: ↑21 okt 2020, 18:17Nemam simptoma. Malo nadzrazuje neki blagi kasalj. Ali nista strasno. Nije me za mene strah,vise radi djece i staraca. Ali nisam u kontaktu,ali generalno,me za njih strah.SudoHusika je napisao/la: ↑21 okt 2020, 18:14
Barba, brate, šta mislis o virusu? Nadam se da je lakši slučaj u pitanju.![]()

-
- Kontakt:
Hvala ,zivi bili sto godina. Skupa se radovali.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Brzo ozdravi jarane.. Toliko brzo da ne saznaš o @alpinim junačkim pohodima. Ne bi valjalo da ti se svidi

Kako smo ovaj momenat propustili?U 84. minuti Veselinović šutira sa pet metara, Karačić sjajno brani.
-
- Kontakt:
Nemoguce je promijeniti taj pristup. Pritisak je prirodna pojava u svim velikim klubovima koji imaju visoke ambicije.. Zeljo je klub koji uvijek ima i mora imati visoke ambicije.. Zato u Zelji nikad i nije mogao igrati svako i nositi se sa tim pritiskom.. Raja je miseve uvijek odbacivala.. Naravno da bi bilo svima lakse bez pritiska, ali realnost je da se to nece desiti zbog prirode naseg kluba..PointBlank je napisao/la: ↑21 okt 2020, 18:03Na ovoj temi je samo jedna stvar vrlo cudna. PRITISAK...
VTŽ!
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Lokomotifa, WeekendOffender i 54 gosta.