Sarni, Bojo, dok si u elementu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Znaš ti da te ovdje mnogi poštuju. Ti si naša legenda. Pusti hejtere.Alipasino je napisao/la: ↑21 okt 2020, 21:12Sram vas bilo.Imajte malo postovanja prema starijim.Ja sam 2 pitara komsija ODJE.. a ne JE.. jer su slavili korona titulu.Lako je mene zajebavat.Nemate postovanja prema starom Zeljovcu koji je bio u finalu Kupa u Begisu
bio na tekmi kad je Zeljo ispado iz lige protiv Dinama koji je zid na jugu preskako deliji sal u usta guro kad nam ga Borovnica uvali u zadnjoj minuti.Nisam zasluzio ovo ali pojedinim na obraz.
Bog te ne ubio pa tri godine se nisi javio
Alipasino je napisao/la: ↑21 okt 2020, 21:12Sram vas bilo.Imajte malo postovanja prema starijim.Ja sam 2 pitara komsija ODJE.. a ne JE.. jer su slavili korona titulu.Lako je mene zajebavat.Nemate postovanja prema starom Zeljovcu koji je bio u finalu Kupa u Begisu
bio na tekmi kad je Zeljo ispado iz lige protiv Dinama koji je zid na jugu preskako deliji sal u usta guro kad nam ga Borovnica uvali u zadnjoj minuti.Nisam zasluzio ovo ali pojedinim na obraz.
Ne bih se ja smijao na tvom mjestu. Ozbiljno ti je Ro zamjerio.
Mah nekad prijatelj i to je sve.Sad smo poznanici jbg
https://sportsport.ba/fudbal/petar-bojo ... lez/379596“Nije bilo pretjeranog straha, igrao sam protiv juniora poluvrijeme. Ušao sam odlučno u utakmicu, imao sam želju da pobijedimo, nisam razmišljao o povredi i svemu što je iza mene. Na kraju je došla pobjeda“.
Uslo se u ozbiljne godine, gdje covijek nije vise imun na svakakve komentare sto se pisu ovdje. Ja vec neki period izbjegavam citanje, jer prosto oboli.Omark je napisao/la: ↑21 okt 2020, 21:14Znaš ti da te ovdje mnogi poštuju. Ti si naša legenda. Pusti hejtere.Alipasino je napisao/la: ↑21 okt 2020, 21:12Sram vas bilo.Imajte malo postovanja prema starijim.Ja sam 2 pitara komsija ODJE.. a ne JE.. jer su slavili korona titulu.Lako je mene zajebavat.Nemate postovanja prema starom Zeljovcu koji je bio u finalu Kupa u Begisu
bio na tekmi kad je Zeljo ispado iz lige protiv Dinama koji je zid na jugu preskako deliji sal u usta guro kad nam ga Borovnica uvali u zadnjoj minuti.Nisam zasluzio ovo ali pojedinim na obraz.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.