ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ako mene pitate ovu odluku Nadala sam i ocekivao. Mislim glupo bi mu bilo da poslije tolike pauze dodje i odigra 2 turnira i onda ponovo ode na pauzu a ima do kraja sezone samo jos dva turnira koja btw nikada nije osvojio u karijeri. Br. 1 je skoro nemoguc, jer ne ovisi od njega cak i da sve osvoji do kraja ali imati u cvu osvojenu neku od tih titula koje su jedne or rijetkih sto mu fale je bitan uspjeh.
Ma ocekivano da igra Rafa ovo do kraja,nije budala da pauzira ali mislim da ide novi val razocarenja njegovih fanova,mislim da on van sljake vise ne moze turnira uzeti ali eto mozda me demantuje na zavrsnom 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ma tesko ali haj da vidimo i to

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E haj

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Znas da sam strucnjak za bodija ,sefketa ,sminku ,lakija i ostale

Jedino su Darker i AA23 veci strucnjaci od mene

Vjeruj meni pusti te gore varalice

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Znas da te volim pa nije frka da pristanem i na to..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Izgleda da ce biti i neki date kako ste krenuli sa tim izjavama ljubavi 

- MessinaDenaro
- Kontakt:
n0vak sjajno odigrao protiv Nadala.
Imam objašnjenje za sve svoje greške:
ja ovaj život prvi put živim!
ja ovaj život prvi put živim!
Ne valja mu navijacko opredijeljenje, jel tako?

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- BosniaBoston
- Kontakt:
Valja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Izgleda nisam daleko od identicne konstatacije u vezi tebe

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Slazem se

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Rublev bi mogao imati sljedeću kvalitetnu sezonu, osvojio je mnogo turnira ove sezone, što je za veliku pohvalu.
Gradi se kao igrač na turnirima 500/250, stiče dosta potrebno iskustvo i nema toliko " bljesaka " a da nakon toga padne u zaborav. Vidi se naravno da još nije spreman za taj iskorak, ali 23 su mu tek, mnogo toga je pred njim, mislim da se treba spomenuti da je dobro odradio ovu sezonu i da ipak piše titule za razliku od mnogih Next-Gen igrača.
Isto tako bitno spomenuti da je Felix-Auger 0-6 u finalima, također da oficijalno nema osvojen set u finalima. Obećava mnogo, samo je pitanje kad će prelomiti ovu barijeru, problem je sad pritisak.
Od ostalih next-gen igrača, Thiem nije next-gen jer je stariji od njih, Zverev imao finale GS-a u rukama, osvojio i on nedavno titulu.
Shapovalov djeluje da može, ima fino kretanje, problem mu je forehand i dosta iznuđenih u mečevima većeg kvaliteta, sposoban definitivno, ali eto obećava.
Isto tako Sinnera bitno spomenuti. Dosta bolja godina za " next-gen ".
Gradi se kao igrač na turnirima 500/250, stiče dosta potrebno iskustvo i nema toliko " bljesaka " a da nakon toga padne u zaborav. Vidi se naravno da još nije spreman za taj iskorak, ali 23 su mu tek, mnogo toga je pred njim, mislim da se treba spomenuti da je dobro odradio ovu sezonu i da ipak piše titule za razliku od mnogih Next-Gen igrača.
Isto tako bitno spomenuti da je Felix-Auger 0-6 u finalima, također da oficijalno nema osvojen set u finalima. Obećava mnogo, samo je pitanje kad će prelomiti ovu barijeru, problem je sad pritisak.
Od ostalih next-gen igrača, Thiem nije next-gen jer je stariji od njih, Zverev imao finale GS-a u rukama, osvojio i on nedavno titulu.
Shapovalov djeluje da može, ima fino kretanje, problem mu je forehand i dosta iznuđenih u mečevima većeg kvaliteta, sposoban definitivno, ali eto obećava.
Isto tako Sinnera bitno spomenuti. Dosta bolja godina za " next-gen ".
Uz Rubleva meni najvise obecava Sinner,samo da nastavi sa radom i sig ce sve to ubrzo naplatiti.
Iduća sedmica je Beč, a naredna poslije Beča Pariz.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.