Za ono sto slijedi mozda ti je to malo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Za ono sto slijedi mozda ti je to malo
Pijan lakse podnesem razocarenje tako da sam odlucio,ovo ludilo cu ispratiti pripit **** ga..
Yebat ga, ocekujem i ja saranje sto se tice rezultata. Strah me samo da sta negativno ne bude dolje u Mostaru. To bi nas automatski povuklo za sve naredne u pm. A sanse da ne bude negativno nisu velike.
Ja imam neki osjecaj da cemo mi ovo odigrati npr vise nego dobro i onda to sve usrati protiv Mladosti gdje ce nas isti nabiti ..
To smo mi,evo ti imas 2 poraza kuci u 2 zapravo najjslabije utakmice...Da si pobjedio iste sad bi imao mir ,manji pritisak i milion puta bolju atmosferu ,a pazi to nisu utakmice koje ne mozes dobiti..
Ma da smo kiksali ovu neku jacu tekmu pa ok,ono **** ga svjesni smo mi i sami da smo limitirani i znas da ce biti takvih utakmica,ali ti si bukvalno izgubio od ekipa koje ce ispasti iz lige vjerovatno i to kuci....a pazi ta utakmica je 3 boda kao i derbi...nista manje i nista vise...LjoZee je napisao/la: ↑22 okt 2020, 00:11Ne mogu ti opisati koliko mi je krivo i koliko mi nije jasno sto smo to mi sebi dopustili. Hajde da nas mlatnuo jos neko pa da kazes losa sezona, ne ide, nemamo uslove. Ovako pobijedis tamo gdje se ne nadas npr. na Pecari, ali svaku pobjedu si ponistio sa ona dva poraza. Eto, i da se jedan desio pa hajde nego 2x isto.
Ne vidim neku volju za ovim. Eto, sjedili su, dogovarali i nigdje nijednog konkretnog koraka pa bilo to neka zakazana Skupstina ili sta god. Onaj Dzubur idalje jedno te isto ponavlja, a rjesenja nigdje.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Levin, Proximic, TvrtkoPrvi i 37 gostiju.