No hard feelings.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
samoposmatram je napisao/la: ↑22 okt 2020, 11:03Ko ce u prvih 11 protiv Veleza?
---- Lendric -- Juricic ------
----------- Stilic --------------
-- Alispahic --- Mujezinovic --
------------ Hajdarevic---------
- Sehic -- Ikic -- Kosoric -- Stevanovic -
---------------- Eric ---------------------
Sta kazes za Vedrana Vrhovca?Bbake je napisao/la: ↑22 okt 2020, 11:30samoposmatram je napisao/la: ↑22 okt 2020, 11:03Ko ce u prvih 11 protiv Veleza?
Mislim da je ovo prvi put od starta sezone, da Amar ima sve igrače na raspolaganju. Ako ne računamo Dadu naravno.![]()
Što se sastava tiče, ruku u vatru da će početi bar jedan kojeg ama baš niko ne očekuje u početnoj.
![]()
Na ovu foru, doduse sa Dadom, smo ih izlevatili u prvoj tekmi. Čisto sumnjam da će opet pasti na istu foru, a i ova 442 mi ne ulijeva povjerenje sada kada nema Dade. I mislim da će Milićevic igrati prije Eldara u ligi.samoposmatram je napisao/la: ↑22 okt 2020, 11:03Ko ce u prvih 11 protiv Veleza?
Jucer sa 5 metara ... pogadjas sta
Sirina u ekipi je bas ono fergusonski, ali je forma upitna. Juce je Amar opleo po njima dobro za prvo poluvrijeme, gdje nisu mogli meda.SudoHusika je napisao/la: ↑22 okt 2020, 11:40
Na ovu foru, doduse sa Dadom, smo ih izlevatili u prvoj tekmi. Čisto sumnjam da će opet pasti na istu foru, a i ova 442 mi ne ulijeva povjerenje sada kada nema Dade. I mislim da će Milićevic igrati prije Eldara u ligi.
Raduje činjenica da će Babuka biti na slatkim mukama. Ima 3 špica klasična, ima sada braću Zec, tu su sada i Bojo i Vrhovac. Samo da se glavni igrači vrate u formu, to nam je od velike važnosti.
Tačno tako. Od plejade najboljih igrača, mislim da je samo Mustafa u formi, iako je i on prijatno iznenađenje ove sezone. Lendrić i Štila možda nadolaze, Juričić je skroz van forme, Zec se vraća, Meša se još uvijek traži. Što prije da se vrate na optimalnu temperaturu, to nam je od krucijalne važnosti.samoposmatram je napisao/la: ↑22 okt 2020, 11:47Sirina u ekipi je bas ono fergusonski, ali je forma upitna. Juce je Amar opleo po njima dobro za prvo poluvrijeme, gdje nisu mogli meda.SudoHusika je napisao/la: ↑22 okt 2020, 11:40
Na ovu foru, doduse sa Dadom, smo ih izlevatili u prvoj tekmi. Čisto sumnjam da će opet pasti na istu foru, a i ova 442 mi ne ulijeva povjerenje sada kada nema Dade. I mislim da će Milićevic igrati prije Eldara u ligi.
Raduje činjenica da će Babuka biti na slatkim mukama. Ima 3 špica klasična, ima sada braću Zec, tu su sada i Bojo i Vrhovac. Samo da se glavni igrači vrate u formu, to nam je od velike važnosti.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hansestadt, Hrasno15, Mamba21, NazorUso, Sarajevskigigant1921 i 33 gosta.