Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
hmm, gledaj ovo drug, po bodovima koje važe za ukupan koficijent za Njemačku Bayern naravno daje najviše. Srećom Kup Uefa daje isto bodova ko i LP, vidiš 2 Njemačka tima u polufinalu, sjajno za Njemačku. De mi reci uspjehe HSV u Europi u proteklih 5 godina, BAyern nije skoro ništa imao, samo polufinale Kup Uefa.
ja mislim da se preporod desava u bayer leverkusenu volio bih da osvoje kup i da idu u evropu...toliko mladih igraca na jednom mjestu tesko je naci a vecina ili skoro svi su njemci...
@ RZ 88 ja mislim da nisi shvatio moj prvi post u cemu je poenta.
Evo ti tako ih nazovi uspjeha HSV-a u posljednih pet godina.
2004/05 - ispadanje od Villareal-a u Inertoto Kupu
2005/06 - 1/16 finala Kupa Uefa
2006/07 - ispadanje u grupnoj fazi LP
2007/08 - 1/16 finala Kupa Uefa
2008/09 - 1/2 finale Kupa Uefa
Ovo su pored Bayern-a (koji je imao najvise uspjeha) i Bremena (koji je imao 1/4 finale LP i ispao od Lyona). Nego u onome postu gdje sam tebe spomenuo ti si govorio da ne bi volio da hSV ode u Europu jer se brukaju tamo, a mislio sam time reci gdje je u tih pet godina bio Wolfsburg i ostali koje bi ti volio da odu u Europu. Nadam se da si me sada shvatio sta sam htio kazati. I ovi pomenuti uspjesi HSV u posljednih pet godina donijeli su Njemackoj 71 bod, ali kad se podjeli sa nekim koefcijentom ispade da su u posljednih pet godina za Njemacki fudbal najve dali Bayer, Bremen i HSV.
Evo ti tako ih nazovi uspjeha HSV-a u posljednih pet godina.
2004/05 - ispadanje od Villareal-a u Inertoto Kupu
2005/06 - 1/16 finala Kupa Uefa
2006/07 - ispadanje u grupnoj fazi LP
2007/08 - 1/16 finala Kupa Uefa
2008/09 - 1/2 finale Kupa Uefa
Ovo su pored Bayern-a (koji je imao najvise uspjeha) i Bremena (koji je imao 1/4 finale LP i ispao od Lyona). Nego u onome postu gdje sam tebe spomenuo ti si govorio da ne bi volio da hSV ode u Europu jer se brukaju tamo, a mislio sam time reci gdje je u tih pet godina bio Wolfsburg i ostali koje bi ti volio da odu u Europu. Nadam se da si me sada shvatio sta sam htio kazati. I ovi pomenuti uspjesi HSV u posljednih pet godina donijeli su Njemackoj 71 bod, ali kad se podjeli sa nekim koefcijentom ispade da su u posljednih pet godina za Njemacki fudbal najve dali Bayer, Bremen i HSV.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
HMM, po ekipi i igračima naravno da su za Europe tu su sa Schalkeom za LP po timu.
Realno govoreći po timu i snazi a ne po igri, daleko ispred svih Bayern na drugmjestu Hsv i Schalke, na trećem je Wolfsburg i Bremen. Bundesliga ne bi bila Bundesliga da nije puna iznenađenja. Volio bih da ode u LP Schalke ili Hsv više nego nakva Hertha ili Sttutgart.
Realno govoreći po timu i snazi a ne po igri, daleko ispred svih Bayern na drugmjestu Hsv i Schalke, na trećem je Wolfsburg i Bremen. Bundesliga ne bi bila Bundesliga da nije puna iznenađenja. Volio bih da ode u LP Schalke ili Hsv više nego nakva Hertha ili Sttutgart.
ja se nadam sljedece sezone da ce Eintracht biti bolje plasiran aBd....i zelja mi je da dodje Emir Spahic
:D....
a u ligu prvaka bi trebao ici bayern, a volio bih vidjeti wolfsburg,hsv, takode......al onu poganu herthu nikako fuj bljak, kao i schalke fuj!
a u ligu prvaka bi trebao ici bayern, a volio bih vidjeti wolfsburg,hsv, takode......al onu poganu herthu nikako fuj bljak, kao i schalke fuj!
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997
Schalke je zanimljiv, nikad ne znaš šta će biti kada oni igraju, a Eintracht ima strašne navijače, volio bih da se hoće plasirati opet u Kup Uefa.
Po ekipi Hannover ima sjajnu momčad, posebnu u napadu a tako loši na tabeli, šteta.
Po ekipi Hannover ima sjajnu momčad, posebnu u napadu a tako loši na tabeli, šteta.
heh...ma eintracht drama....navijaci jedni od boljih ak ne i najboljii, a kup uefa bi trebao biti sljedece sezone tako im je bar uprava obecalaRz88 je napisao/la:Schalke je zanimljiv, nikad ne znaš šta će biti kada oni igraju, a Eintracht ima strašne navijače, volio bih da se hoće plasirati opet u Kup Uefa.
brate atmosfera na utakmici Eintrachta je strasna, uvjerio sam se
pozz
Šta je promašio Demba Ba a i onaj Sanogo. A i vukovi imaju šanse, neka bude x čudo za Bayern, a i onaj Štutgart postaje ko Hertha.
Wolfsburg deklasirao Hoffenheim sa 4-0 uz 3 gola Dzeke,Bayern pobjedio minimalno,Stuttgart izgubio 2 vazna boda a BVB slavila sestu pobjedu u nizu
Re: Eintracht Frankfurt
Puno ime Eintracht Frankfurt
Nadimak Die Adler (orlovi), SGE
Osnovan 8. ožujka 1899
Igralište Commerzbank-Arena, Frankfurt na Majni
prije: Waldstadion
Kapacitet 52.300
Predsjednik Heribert Bruchhagen
Trener Friedhelm Funkel
Liga 1. Bundesliga
2007/08. 1. Bundesliga, 9.
Eintracht Frankfurt je njemački nogometni klub iz grada Frankfurta.
Jedan su od najstarijih klubova u Njemačkoj.
I klub sa vjerovatno najboljim navijacima u Njemackoj.
Et ak niste, da sad znate
:)
Osnovan 8. ožujka 1899
Kapacitet 52.300
Trener Friedhelm Funkel
Liga 1. Bundesliga
Et ak niste, da sad znate
n4n3 je napisao/la:Puno ime Eintracht Frankfurt
Osnovan 8. ožujka 1899
Kapacitet 52.300
Trener Friedhelm Funkel
Liga 1. Bundesliga
Et ak niste, da sad znate:)
Danas su i navijaci i fudbaleri imali jednu lijepu lekciju od gostiju iz Dortmunda.Pobjedi zuto-crnih od 2-0 prisustvovalo je 10.000 gostujucih navijaca
adnan24 je napisao/la:n4n3 je napisao/la:Puno ime Eintracht Frankfurt
Osnovan 8. ožujka 1899
Kapacitet 52.300
Trener Friedhelm Funkel
Liga 1. Bundesliga
Et ak niste, da sad znate:)
Danas su i navijaci i fudbaleri imali jednu lijepu lekciju od gostiju iz Dortmunda.Pobjedi zuto-crnih od 2-0 prisustvovalo je 10.000 gostujucih navijaca
pa dobro nama utakmica nije bila od nekog znacaja...dok vama jeste, normalno da ce doci navijaci da podrze, a sto se igre tice niste nesto bili puno bolji...imali smo i mi svoje sanse koje nazalost nismo iskoristili, i jos nesto, nije nam bilo puno prvotimaca te povrede, kartoni....vjeruj mi gledao sam tekmu!
u svakom slucaju cestitam na pobjedi
pozz
n4n3 je napisao/la:
pa dobro nama utakmica nije bila od nekog znacaja...dok vama jeste, normalno da ce doci navijaci da podrze, a sto se igre tice niste nesto bili puno bolji...imali smo i mi svoje sanse koje nazalost nismo iskoristili, i jos nesto, nije nam bilo puno prvotimaca te povrede, kartoni....vjeruj mi gledao sam tekmu!
pozz
Pa dobro,nismo bili nesto puno bolji ali pobjeda je u svakom slucaju zasluzena
A vidio sam da vam dosta igraca fali a ne bih se slozio da vam ova utakmica nije od znacaja...sad niste daleko od timova koji se bore za opstanak...
sve osim titule volsburga bila bi katastrofa nogometa. ne daj boze da titulu uzmu stutgart ili bayern koji se muci sa jednom borusijom i to jos kod kuce.dzeko lakocom daje golove, sto je odlika velikih golgetera
adnan24 je napisao/la:n4n3 je napisao/la:
pozz
Pa dobro,nismo bili nesto puno bolji ali pobjeda je u svakom slucaju zasluzena![]()
A vidio sam da vam dosta igraca fali a ne bih se slozio da vam ova utakmica nije od znacaja...sad niste daleko od timova koji se bore za opstanak...
imamo malu prednost nad ostalim koji se bore za opstanak...al et,aBd mi cemo igrati i u sljedecoj sezoni u Bundesligi
Immer wieder, Immer wieder, Immer wieder SGE von der Elbe bis zu Isar immer wieder SGE
Frankufrtovci imaju jedne od najboljih navijaca u Bundes ligi tu su jos Dortmundovci(najbrojni navijaci) i navijaci Schalketa (koji titulu ocima nisu vidili 50 godina
)
FC BAYERN je napisao/la:Frankufrtovci imaju jedne od najboljih navijaca u Bundes ligi tu su jos Dortmundovci(najbrojni navijaci) i navijaci Schalketa (koji titulu ocima nisu vidili 50 godina)
Tako je
Evo malo atmosfere iz Frankfurta
Kad smo vec kod togaadnan24 je napisao/la:Evo malo atmosfere iz Frankfurta![]()
ew malo atmosfere SGE a
uzivajte
n4n3 je napisao/la: Kad smo vec kod toga
ew malo atmosfere SGE a
uzivajte;):D
Nije lose
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.