Koga nebi ufatila prpa kad mu Amar govori. Sreca pa ima dobar sklop mladosti i iskustva u ekipi. I svi su manje vise raja ili starosjedioci. Siguran sam da ce mentalitet stasati sa vremenom ipak je on mlad i prvi put igra u ekipi iz samog vrha, koju svi hoce da pobjede kao da je finale kupa.Bbake je napisao/la: ↑22 okt 2020, 11:45
On ima jedan problem koji strahovito brzo mora riješiti, ako hoće dodatno da nareduje. To je mentalitet. Ako se ne varam, tri puta je ispadao iz lige a tek mu je 21 godina, što je sigurno ostavilo posljedice, unijelo nesigurnost, sumnju i limitiralo ga u razvoju. Ako uspije da probije mentalnu barijeru i sklop 'gubitnik' prebaci u mod; ja hoću, ja mogu, može se od njega napraviti jedan dosta solidan igrač. Nekim svojim postupcima pokazuje koliko je u glavi 'ograničen' (ne mislim glup), pa dosta teže prihvata pravac u kojem ga se usmjerava.
A generalno ima potencijala, fin pregled igre, pas, mirnoću i kretnje, dosta borben i požrtvovan. Samo to mora iskoristiti.
Kaže se 'slušaj starije'. Neka iskoristi čast i privilegiju da trenira i da se razvija u najboljem BiH klubu i pod palicom najboljeg trenera. Ne samo on, već svi, posebno mlađa raja.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zato je Asim vraćen, igrač od statistikeSudoHusika je napisao/la: ↑22 okt 2020, 11:44Ja mislim @braco da je vrijeme da se o njemu prestane i pisati. Smiješno je više bilo šta reći za takve igrače. Sjahati s njega i njegovog imena, možda nas nekako i iznenadi. Gore ne može svakako.

Čekam ovaj 1921 izvještaj da vidim to , ne sumnjam u sjajnu odbranu golmana

Nas zaebava i neuigranost. Dva kola zaredom mi nismo mogli sastaviti istih 11 plus nismo cesto igrali. Bilo je tu povreda i korone, Dado otisao. Mislim da je od pocetka Amar najvise rotirao od svih ekipa iz vrha. Od golmana do napadaca izrotirao sve sto se moglo izrotirati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nema tu prpe, ima inteligentan i degen! Slušaj šta ti se priča i radi šta ti se kaže, prvo za dobro kluba a onda i za lično dobro, budi pametan a ne degen.
Primjer; igraču x se sedam dana ponavlja, samo nemoj praviti faul, samo nemoj praviti faul, samo nemoj praviti faul. Krene utakmica, on faul, mi primimo gol.
Ili; igraču y se od starta sezone govori, nemoj donositi loptu već je predaj na vrijeme, on donese loptu. Igraču z oslobodi se lopte na vrijeme itd itd.
Ako repetirano radiš greške, normalno da ćeš doživjeti reakciju jer si ti kao igrač 1 a pored tebe još 10 kolega, pa trener, pa navijači koje drkaš jer nisi dovoljno inteligentan, ili si glup ili bezobrazan, nebitno. Zato recimo da je galama nekada dobra, čak i poželjna.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
SveBbake je napisao/la: ↑22 okt 2020, 12:04
Nema tu prpe, ima inteligentan i degen! Slušaj šta ti se priča i radi šta ti se kaže, prvo za dobro kluba a onda i za lično dobro, budi pametan a ne degen.
Primjer; igraču x se sedam dana ponavlja, samo nemoj praviti faul, samo nemoj praviti faul, samo nemoj praviti faul. Krene utakmica, on faul, mi primimo gol.
Ili; igraču y se od starta sezone govori, nemoj donositi loptu već je predaj na vrijeme, on donese loptu. Igraču z oslobodi se lopte na vrijeme itd itd.
Ako repetirano radiš greške, normalno da ćeš doživjeti reakciju jer si ti kao igrač 1 a pored tebe još 10 kolega, pa trener, pa navijači koje drkaš jer nisi dovoljno inteligentan, ili si glup ili bezobrazan, nebitno. Zato recimo da je galama nekada dobra, čak i poželjna.
Ima toga sto kazes inteligentan ili degen, sto se tice brzine sa kojom se nauce nove stvari. I degen nauci samo puno sporije. A ima i do mentaliteta. Znam od sebe kakav sam bio na terenu i van njega. Treneri koji bi se derali instrukcijama sam ignorisao skroz, jer bi u meni unosili nervozu, tako da mene dernjava nikad nije mogla promjeniti. Tokom zastoja u igri svaki trener koji bi mi dao smireno savjet ja sam poslusao. Tako da mozes mene svrstati u tu grupu degena, ma da sam igrao u prvoj u svim ekipama i kod svih trenera osim u jednoj kad sam bio 16 do 22 godine.
Igrao sam sa igracima koji su bili u stanju slusati sve sa strane i igrati utakmicu, cak i meni prenositi upute koje ja nisam slusao. Svako ima svoj neki mentalni sklop i nemozemo ga mijenjati da smo pita.
Sam sebe sam vidio kao stalozenog i mirnog na terenu, a kad pitam stare saigrace, kazu ters i huja.
Čovječe, kad skontaš, lik igra krilo...

Da je FM, prosjek za ovu sezonu bi mu bio 6.20.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Pa fino ti se i kaže deset puta, kao djetetu. Ako vrtiš po svome i dalje onda fakat nije do "galame", već do tebe. I da, ispadneš degen.
Posebno u vremenima danas kod mladih igrača, koje izuzetno teško naučiti da slušaju šta im se govori.
Posebno u vremenima danas kod mladih igrača, koje izuzetno teško naučiti da slušaju šta im se govori.
Željezničar za život cijeli!
Eno ga poljevaju vodom, dok dodje sebi pa ce napisati.

-
- Kontakt:
Ima bruka takvih primjera igraca. I to se tesko da nauciti, to je urodjeno. Trener u takvim situacijama mora promjeniti pristup igracu, ako misli da ga nauci. Primjeti juniori kada igraju. Upute su stalne, ali na terenu vidis da nekim igracima to odgovara, a nekima ne. Doduse i nepopravljivi uspiju u fudbalu. NIKOLA NIKIC.

Braci da se sudi za pokušaj ubistva zbog iznošenja podataka koji ugrožavaju opću sigurnost.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Protiv Veleza ponoviti samo postavku. Oni su odgodili Siroki, da bi se spremali za nas. Dat ce 200% od sebe, mrze nas i zeljni su osvete.
Dudic ce istu postavku izvesti i na Kosevu i u Vrapcicima protiv Klisa..
Samo jako i hrabro ! Bice tesko, samo ne smijemo nasjesti na njihovu igru. Strpljivo cekati svoju sansu.
Dudic ce istu postavku izvesti i na Kosevu i u Vrapcicima protiv Klisa..
Samo jako i hrabro ! Bice tesko, samo ne smijemo nasjesti na njihovu igru. Strpljivo cekati svoju sansu.
Za razliku od prve sa Velezom sad su dostupni, zdravi kako god: Alispahic, Veselinovic, E. Zec, A. Zec, Vrhovac, Bojo. Mozemo reci i Stilic jer onda nije ni poceo, a i kad je usao nije bio fit vec sa napuklim prstom zaigrao nakon pauze od 15-ak dana.
Sadikovic je jedini koji nije tu, a igrao je tu utakmicu.
Kartoniranih nemamo, a rekao bih ni povrijedjenih osim ako nesto (pu, pu, pu) ne izbaksuzira se.
Sadikovic je jedini koji nije tu, a igrao je tu utakmicu.
Kartoniranih nemamo, a rekao bih ni povrijedjenih osim ako nesto (pu, pu, pu) ne izbaksuzira se.
aaa jesam pozelio ove izvjestaje 1921...

Btw cini mi se ovo nije ofsajd kod naseg ponistenog gola, cist gol ponisten Mileticu.
- lijevapolutka
- Kontakt:
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: Levin, Pablo11, Paromlinac i 33 gosta.