FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ne znam ni čemu rasprava s ovim likom koji ga šilji na Busquetsa.. Nadam se da je trol, ako nije, onda.. 
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Naravno da Busqets nije jedini problem Barce, ali je sigurno jedan od 3 najveca problema ili ti ga kancera ovog trenutnog tima. Hvala njemu za sve sto je uradio, ali on takav kakav je danas ne smije biti vazan faktor Barce. Kao i ni Pique, koji je takodjer jedan od glavni problema. Ko god govori drugacije ili ima neku specificnu agendu ili zivi u prosloti i ima previse sentimentalnosti pa ne moze da sagleda stvar kakva jeste.
Nego yebo njih, glavni papak Barto sta uradi od ekonomije.. Gledam Camavinga bi mogao u Madrid, Upamecano ce najvjerovatnije u Liverpool.. A mi, daj sta das, nekog opet iskopati iz Leganesa ili Alavesa pa potpisati na 4-5 godine hahah.
Nego yebo njih, glavni papak Barto sta uradi od ekonomije.. Gledam Camavinga bi mogao u Madrid, Upamecano ce najvjerovatnije u Liverpool.. A mi, daj sta das, nekog opet iskopati iz Leganesa ili Alavesa pa potpisati na 4-5 godine hahah.
@igrajlopte 🐦
Glavni problem su bekovi, tj Roberto i Alba. Roberto je do bola nepouzdan, a Alba je prevelika pizda i misli da je neka vrsta boga u svlacionici. Onda je i Griezmann veci problem od Piquea i Busquetsa. Pique je vjerovatno posljednji koji je trebao otici zbog prosle sezone. Plus je jedini koji je izasao odmah poslije poraza i ponudio odlazak.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma trol, al' kvalitetan pravo, vazda me nasmije kad vidim kako se pojedini nalijepe.AlfredNobel je napisao/la: ↑22 okt 2020, 16:46Ne znam ni čemu rasprava s ovim likom koji ga šilji na Busquetsa.. Nadam se da je trol, ako nije, onda..![]()
Kakav ti je stav za Grimalda? Mada citam da su bacili oko ma Bernata jer je slobodan na ljeto.messilla je napisao/la: ↑22 okt 2020, 17:51Glavni problem su bekovi, tj Roberto i Alba. Roberto je do bola nepouzdan, a Alba je prevelika pizda i misli da je neka vrsta boga u svlacionici. Onda je i Griezmann veci problem od Piquea i Busquetsa. Pique je vjerovatno posljednji koji je trebao otici zbog prosle sezone. Plus je jedini koji je izasao odmah poslije poraza i ponudio odlazak.
Ne znam stvarno ko bi mogao biti taj left back of the future. Firpo protiv Ferenca katastrofa.
Samo da se Dest sto prije prebaci na svoju poziciju jos!
@igrajlopte 🐦
- jasonstatham
- Kontakt:
Evo čovjek je sve rekao. Uzalud sabirate i oduzimate, njih zaboli tuki. Nek se hebu, oguglao sam na NJIHOVU sramotu.let3 je napisao/la: ↑22 okt 2020, 15:05Zar ne vidite da se raspravljamo oko nebitnih stvari ! kako to ne viditene vrijedi trošiti živce na ovaj cirkus, sve dok Barto i njegova banda ne odyebu jednom za sva vremena. Nije vrijedio ni poslije Rome, a kamoli sad.
Okrenuti na zayebanciju (kao što ovaj klub to i jest trenutno) i cekati neka bolja vremena![]()
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Nije, ozbiljan je covjek, sto je zaista zabrinjavajuce.AlfredNobel je napisao/la: ↑22 okt 2020, 16:46Ne znam ni čemu rasprava s ovim likom koji ga šilji na Busquetsa.. Nadam se da je trol, ako nije, onda..![]()
27.10.2020
Meni je ova sezona zasad vrh. Standardno sam ogorčen zbog sterilnog Griza jer mi je mnogo drag igrač a biće da mu je čak i stakleni sunarodnjak produktivniji.
Znam da ova ekipa trenutno ne bi od onog Bayerna primila osmicu i odmah sam zadovoljan. Od lige prvaka očekujem da se prođe grupa, sve preko je mačja guza, kup mi nikad nije ni bio bitan a što se lige tiče presudiće ko će manje loš bit. I ovog Reala trpa ko stigne izgleda pa je sve moguće.
Krivo mi je zbog ovih produženja ugovora metuzalemima al' je to jedini način da se plate smanje pa šta je tu je.
Ovdje se ljudi namerače standardno sa nekakvim ambicijama tipa Pjana će preporodit Barcelonu i slično a u suštini smo prosjek i svaku pobjedu treba slavit' i bit' sretan što bar ova ostala djeca pokazuju da se imamo čemu nadati, pa kroz jedno 3 sezone napast' i tripletu ponovo majkujoj.
Znam da ova ekipa trenutno ne bi od onog Bayerna primila osmicu i odmah sam zadovoljan. Od lige prvaka očekujem da se prođe grupa, sve preko je mačja guza, kup mi nikad nije ni bio bitan a što se lige tiče presudiće ko će manje loš bit. I ovog Reala trpa ko stigne izgleda pa je sve moguće.
Krivo mi je zbog ovih produženja ugovora metuzalemima al' je to jedini način da se plate smanje pa šta je tu je.
Ovdje se ljudi namerače standardno sa nekakvim ambicijama tipa Pjana će preporodit Barcelonu i slično a u suštini smo prosjek i svaku pobjedu treba slavit' i bit' sretan što bar ova ostala djeca pokazuju da se imamo čemu nadati, pa kroz jedno 3 sezone napast' i tripletu ponovo majkujoj.
Primit ce 10hazarder je napisao/la: ↑22 okt 2020, 19:34Meni je ova sezona zasad vrh. Standardno sam ogorčen zbog sterilnog Griza jer mi je mnogo drag igrač a biće da mu je čak i stakleni sunarodnjak produktivniji.
Cekaj dok dodje jak protivnik u LP, gace same ce da spadaju. Glava je cudo.
27.10.2020
Pozdravimo našeg novog kolegu na forumu..........Sašu Matića
PS. Njegov brat Deki je naš stari član........@Rajaz
Dest i Alba od početka. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ocekujem crnog umjesto griezmann-a
s jedne strane, to nije realno za ocekivati, obzirom da je dest novi igrac i ne poznaje nacin igre, kretnje saigraca itd, a k tome dodati da nema iskustvo igranja u el clasicu za razliku od sergi roberta, no, s druge strane, koeman je pokazao da se ne plasi dati priliku mladim igracima, tako da je moguce da dest pocne tekmu, iako sam misljenja da to nece biti slucaj
Samo Messi (8) ima više asistencija od Roberta (6) u Clasicu.
Najviše pobjeda u historiji El Clasica imaju Messi i Busquets, po 14.
Mislim da je prvih 11 manje-više jasno.
Najviše pobjeda u historiji El Clasica imaju Messi i Busquets, po 14.
Mislim da je prvih 11 manje-više jasno.
Ko god bude igrao jasno da ce puhati po toj strani.Vinicius je neuhvatljiv za obojicu.
Sačekajmo ih ko Šahtjor, pa da ih iskontriramo 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Podcjenjujes brzinu Desta
@igrajlopte 🐦
Gdje ces ih iskontrirati kad ce se ćelo sutra zatvoriti kao Mourinho i cekati kakvu nafaku.
⚽FK Garaže⚽
- jasonstatham
- Kontakt:
Prognoza za danas?
Barcelona ništa novo, bolje nije pokazala u odnosu na prošlu godinu. Real je još gori, gledao sam ovih par njihovih utakmica, jako, jako loše. Između dva tima u lošoj formi, pobijediće onaj koji je manje loš. Barcelona 2:1.
Barcelona ništa novo, bolje nije pokazala u odnosu na prošlu godinu. Real je još gori, gledao sam ovih par njihovih utakmica, jako, jako loše. Između dva tima u lošoj formi, pobijediće onaj koji je manje loš. Barcelona 2:1.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Sudar TITANA...............bivših naravno 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.