Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Mensecini da lopta nije isla prema ovome igracu chieva sto je u ofsajdu, nego onom drugom
nema potpisa
- sarajlija89
- Kontakt:
To je akcija prije gola..nije svirao offside...a poslije je penal bio...
ne mogu se sjetit jel isla prema ovome igracu ko sto ti kazes..al vjerovatno jeste...to je objavljeno na jednoj od juventusovih stranica....postoje snimci..sta ima lagat...

ne mogu se sjetit jel isla prema ovome igracu ko sto ti kazes..al vjerovatno jeste...to je objavljeno na jednoj od juventusovih stranica....postoje snimci..sta ima lagat...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Evo i talijanska štampa piše da je sudac kriv.
http://www.vecchiasignora.com/rassegnas ... agina.html
http://www.vecchiasignora.com/rassegnas ... agina.html
Do sutra da pisu, nema se koristi od toga. Ostajemo "kratki" za dva boda, sto na kraju moze puno da znaci 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
lbj06miami
- Kontakt:
ovo za smirenje jel?Trasimaco je napisao/la:
lbj06miami je napisao/la:ovo za smirenje jel?
Mislim da je odlicno urađena slika.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- JuveSissoko
- Kontakt:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Juventus dovodi Schelotta na posudbu?
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2822.html
Ovo bi odlican posao bio..gledao sam ga par puta i jos na pocetku sam reko da ima strasan potencijal,kasnije se malo izgubio al...valjalo bi ovo..Scheloto je veliki talent
Marotta obećava sjajan ljetni mercato
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2824.html
O tom-po tom..prvo januar da vidimo..al kapa do poda za sve dosada sto je uradio..
Eh dragi moji Juventini i ostali ljubitelji fudbala,vrijeme je da se oprostimo
Naravno,ne zauvijek
nego, nece me biti par dana...tacnije do(poslije) Nove godine kada se vracam na radno mjesto
moram malo i odmorit zar ne...neko je pametan rekao: " S vremena na vrijeme i od nerada treba odmoriti" hahhahah
s cime sam se ja apsolutno slozio
i dao sebi za pravo da to i uradim...znaci cujemo se i vidimo poslije Nove godine...pametno i fino pisite,ubacujete vijesti za ostale i lijepo diskutujte, kako je i moja praksa bila i kako vam u emanat ostavljam,Ja, kao jedan od utemeljitelja i vakifa ove teme hahaha
Pozdrav svima i sretni nastupajuci praznici...

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2822.html
Ovo bi odlican posao bio..gledao sam ga par puta i jos na pocetku sam reko da ima strasan potencijal,kasnije se malo izgubio al...valjalo bi ovo..Scheloto je veliki talent
Marotta obećava sjajan ljetni mercato
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2824.html
O tom-po tom..prvo januar da vidimo..al kapa do poda za sve dosada sto je uradio..
Eh dragi moji Juventini i ostali ljubitelji fudbala,vrijeme je da se oprostimo
Pozdrav svima i sretni nastupajuci praznici...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Del Piero: Šteta zbog dva boda, u 2011 ćemo još napredovati
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2823.html
. A nema sumnje da će Marotta dovesti par igrača na posudbu na određenim pozicijama, ali možda bude i 1-2 igrača da se kupe, ali neće biti ništa spektakularno. Ali ljeto će biti burno, nadam se velikim pojačanjima
.
Šta to capitano sprema za praznike navijačima hmmmmm
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2823.html
Na odmoru do 28. decembraAlessandro Del Piero je na službenoj stranici napisao kako povreda nije ozbiljnije prirode i da je velika šteta što je tim ispustio dva boda. Hvali karakter i determiniranost ekipe...
"Da počnem sa lijepom viješću... uradio sam pretrage desnog koljena i nije ništa ozbiljnije prirode, samo umor. Sada ću se odmarati nekoliko dana i bit ću na raspolaganju treneru nakon praznika", počeo je Del Piero i nastavio:
"Dakle, bit ću spreman za meč protiv Parme. Zbog toga sam jako sretan i osjećam olakšanje, te sada razmišljam samo o tome da se oporavim što prije."
Kaže da je razočaran radi povrede koja mu je onemogućila nastup u Veroni...
"Da, bio sam jako razočaran. To je bila prva utakmica koju sam preskočio radi povrede nakon više od godinu dana. A to je bila utakmica na gostovanju kod Atalante 7. novembra 2009. godine. Morao sam ostati kući... Moram reći da je onaj gol bio pravi udarac budući da smo već upisali pobjedu i tri boda koja bi nas približila Milanu."
"Nažalost, morali smo prihvatiti remi protiv dobre ekipe na teškom terenu. Ekipi nije manjkalo karaktera i determiniranosti da odbrani rezultat. Nismo uspjeli, ali smo 2010. godinu završili na dobrom mjestu na tabeli sa tendencijom da još mnogo napredujemo u 2011 godini."
A na kraju se obratio navijačima...
"Što se vas tiče, ostanimo u kontaktu, za Božić spremam iznenađenje za vas. Vidimo se uskoro, vaš Alessandro.", napisao je Del Piero.
Sretni praznici sarajlija i sve najbolje, a mi ćemo ostali držati teme pod kontrolomOstalo je još 10 dana do nove godine, ali za Bianconere 2010. je završena posle nedeljnog meča u Veroni, gledajući zvanične utakmice.
Svi igrači će biti na odmoru do 28. decembra, a na taj dan će se vratiti treninzima u Vinovu.
Već tada će početi pripreme za naredni meč koji je na programu 6. januara. 2011. godina će početi u Torinu, utakmicom na Olimpicu protiv Parme, a taj meč će se igrati od 12:30h.
Šta to capitano sprema za praznike navijačima hmmmmm
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 21 dec 2010, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.

Ovih dana se mnogo špekulira o eventualnom prelasku Zaccarda iz Parme u Juve, kao deal Parma bi dobila nekoliko milione, te Giovinca vezala ugovorom
Šta mislite treba li se Juve riješiti ovog neotkrivenog talenta, koji nikad nije dobio pravu šansu u Juveu ?
Šta mislite treba li se Juve riješiti ovog neotkrivenog talenta, koji nikad nije dobio pravu šansu u Juveu ?
"You cannot buy football, you construct it." - Arrigo Sacchi.
Treba, ali ne za Zaccarda, vec za Galloppu, Antonellija ili Dzemailija. Giovinco je bio nauduvan od strane juventina, a decko nije odigrao nista. I dodatno, ima problema sa autoritetima.Rossoneri je napisao/la:Ovih dana se mnogo špekulira o eventualnom prelasku Zaccarda iz Parme u Juve, kao deal Parma bi dobila nekoliko milione, te Giovinca vezala ugovorom![]()
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 21 dec 2010, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Što se tiče Giovinca, meni inače bio jedan od dražih igrača, nije dobio pravu priliku u Juventusu, a kad je otišao u Parmu izjavljivao je svašta, tako da je njegov povratak u Juventus upitan. Iako bih ja volio da se on vrati, ali teško će to ići.
[youtube][/youtube]
Kad je ovo uvedeno?
Kad je ovo uvedeno?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nedavno ... ne sviđa mi se nikako. Uredu što ima dobrih čkapija ali su mi cheerlidersice previše američki fazon, nije tome mjesto na fudbalskim utakmicama.Trasimaco je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad je ovo uvedeno?
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
ajde sarajlija sa srecom a ja cu se pobrinuti oko Heroja, ili uskoro La Vecchia Signora-e..
Giovinco nikad nije dobio svoju priliku, priliku da sastavi 4-5 utakmica zaredom na svojoj poziciji sm/wf.. igrao je na pocetku prosle sezone kada se Diego povrijedio ali kao acm sto je potpuno strano za njega.. nadam se da cemo ga vratiti, jer jasno je ko dan da je bolji od Martineza.. ili ce biti novi Palladino..
Giovinco nikad nije dobio svoju priliku, priliku da sastavi 4-5 utakmica zaredom na svojoj poziciji sm/wf.. igrao je na pocetku prosle sezone kada se Diego povrijedio ali kao acm sto je potpuno strano za njega.. nadam se da cemo ga vratiti, jer jasno je ko dan da je bolji od Martineza.. ili ce biti novi Palladino..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Ja redovno ponedjeljkom pratim pregled Talijanske lige na ARENA1, i po mojoj procjeni, Giovincho je veoma dobar u Parmi.
Tacno, nikad nije dobio pravu sansu, ali sjecam se one tekme kada smo igrali sa Celzijem u 1/18 finala prije dvije godine kada je usao u igru u drugom poluvremenu i pravio cirkus od igraca, ono za publiku. Ako se uzme u obzir i da je bio ljubimac navijaca... mislim da ga treba vratiti.
Tacno, nikad nije dobio pravu sansu, ali sjecam se one tekme kada smo igrali sa Celzijem u 1/18 finala prije dvije godine kada je usao u igru u drugom poluvremenu i pravio cirkus od igraca, ono za publiku. Ako se uzme u obzir i da je bio ljubimac navijaca... mislim da ga treba vratiti.
MENI MOJE, A VAMA VASE
sve si upravu osim imenaF.G.R. HARMANI je napisao/la:Ja redovno ponedjeljkom pratim pregled Talijanske lige na ARENA1, i po mojoj procjeni, Giovincho je veoma dobar u Parmi.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.