Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
SudoHusika je napisao/la: ↑23 okt 2020, 22:35Ubi me ovo zatišje. Je li se iko ukočio od treme poput mene?
Brkooo je napisao/la: ↑23 okt 2020, 22:39SudoHusika je napisao/la: ↑23 okt 2020, 22:35Ubi me ovo zatišje. Je li se iko ukočio od treme poput mene?![]()
![]()
Kako me trema spucala braćo moja. Joj da je k'o što nije, sutra bi bilo lagano u autić, ruksak piva, šuplja po Starom Mostu i onda navijanje za najdraži klub na dunjaluku. Pa nekako u hodu i zaboraviš na tremu. Ovako noć prije ne mogu da spavam - sve mi u glavi koju će Brkica postavu poslati na teren? Hoćemo li imati svoj dan? Hoće li se Štila večeras naspavati? Hoće li nam krila pogoditi štogod iz peterca? Hoće li Frane dijeliti vaspitne? Hoće li Siniša uklizavati od korner zastavice do protivničkog peterca? Hoće li Hajdara naš pojesti onu travu mostarsku sutra? Uffffff...
Dobro je tebe ukocilo izgleda, znas da je to nemoguce
Sta se ovo Veca ne smije suociti sa namaVedran Kjosevski ne konkuriše za Željezničar
Joj da ga hoće Veseli zabiti sutra za bodove Elme mi. Kakva bi havarija nastala. Ono čajnoslu, traljavo poslije 3 odbice da uđe nekako... da nas malo popiša poslije onih bljuvotina. Ma nek' ga zabije i Raif samo da se radujemo sutra.
Sto bi rekao Mrki pred Olimpik "lakse od ocekivanog 0-1"
SudoHusika je napisao/la: ↑23 okt 2020, 23:35Hajde Veseli sutra, u inat nama šupcima i pljuvačima. Šta je to tebi zdravlja ti, jedan k'o nijedan, a nama puno znači. Donere bi ti slali svaki dan narednu heftu. Veliki jedan od Kurte i flašu sprajta.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Grbavica786, Majestic-12 [Bot], mavi i 48 gostiju.