Fight Channel uvijek prenosi
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
I nova S je prenosila redovno do sad
Upravu se nema ...Kesić je tad pa im se ne poklapa vjerovatno ...al eto ima na FC
Ovo je ustvari borba dvojice u prajmu karijere bez poraza u mojim ocima obojica, Gejči da nije luđak i da se borio tehnicki Alvareza i Dustina bi poslao na intenzivnu kao Fergusona garant.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da ga Alvarez i Dustin nisu namlatili (mada i on je njih) i nokautirali, ne bi nikad ni nastao Gaethje kojeg smo gledali poslije njih i na kraju protiv Fergusona.
Da, a ovi su sve prirodni velteraši, ne skidaju ništa.Marvin je napisao/la: ↑23 okt 2020, 12:07
Lik je welter realno ali ne ide gore jer bi prednost koju ima u snazi nad lightweight borcima se istopila bar kada su top welteri u pitanju.
Ko moze zamisliti Khabiba da kontrolise Usmana,Convingtona ili Burnsa? Niko. Ne moze ni on zato skida toliko da je par puta sebi zivot ugrozio.
nije vjerovao jer je imao visak kila, ali mu je UFC progledo kroz prste. Inace sam fan Khabiba, da ne bude da hejtam. Ali ko je ocekivao da puste da on fuli kilazu kad je main event i razlog sto se gleda ovaj event
- Donnie Darko
- Kontakt:
Usman daleko od toga, ali Covington je prirodni velteraš, van borbe je 180-185lbs što ga čini jednim od lakših u diviziji, ima i boraca iz lake koji imaju više kila od njega. Burns je ne tako davno prešao iz lake, i ne vjerujem da skida puno kila u velteru isto.KapitenK je napisao/la: ↑23 okt 2020, 16:59Da, a ovi su sve prirodni velteraši, ne skidaju ništa.Marvin je napisao/la: ↑23 okt 2020, 12:07
Lik je welter realno ali ne ide gore jer bi prednost koju ima u snazi nad lightweight borcima se istopila bar kada su top welteri u pitanju.
Ko moze zamisliti Khabiba da kontrolise Usmana,Convingtona ili Burnsa? Niko. Ne moze ni on zato skida toliko da je par puta sebi zivot ugrozio.
Poenta je da svi skidaju kile (generaliziram). Jednostavno je tako koncipiran sport, što je totalna glupost svakako. Ne mozes sada jednog borca kriviti zato sto to radi i govorit da bjezi od drugih.
šuplja prica brate Chandler ga je uzeo u bellatoru ovaj da je tehnicki pristupio kao protiv Fergusona smijesno je pricati kakvim bi ga ostavio na kraju ako bi kojim slucajem prezivio uopste Alvarez..Donnie Darko je napisao/la: ↑23 okt 2020, 16:57Da ga Alvarez i Dustin nisu namlatili (mada i on je njih) i nokautirali, ne bi nikad ni nastao Gaethje kojeg smo gledali poslije njih i na kraju protiv Fergusona.
Za dustina to vec mozes tvrditi, al' ja vjerujem da bi to bilo isto kao s Alvarezom, samo u manjem obimu.
Moja prognoza je Khabib opet bez ogrebotine ili modrice.
Meni ovo skidanje kila bezvezno, ako je istina da do borbe dobiju opet dosta toga nazad. Kako uspiju toliko kila skinuti dole i onda opet brzo dobiti nazad?
⚽FK Garaže⚽
- Donnie Darko
- Kontakt:
Voda. Pred borbu imaji samo water cut, dehidriraju se koliko je potrebno, i onda se rehidriraju do borbe.
Neki skinu i po 10-15 kila kao Costa, veoma opasne stvari.
Dogovorena prava borba godine

Ode Leon u Bellator. 

Najpostenije bi bilo da se vagaju prije ulaska u ring, pa koliko imas to je to. Ovako se skinuli na 70kg a obojica ce imati 75+ u borbi. Cudna malo pravila.Donnie Darko je napisao/la: ↑23 okt 2020, 21:42Voda. Pred borbu imaji samo water cut, dehidriraju se koliko je potrebno, i onda se rehidriraju do borbe.
Neki skinu i po 10-15 kila kao Costa, veoma opasne stvari.
Al zato bi mec trebao biti vrhunski.
⚽FK Garaže⚽
- Donnie Darko
- Kontakt:
haha ti boga ovo je najveći big dick potez ufc-a otkad pratim, hladno su uklonili Edwardsa sa rankinga jer je odbio borit se sa Chimaevom, natjeravši ga da prihvati najisplativiju moguću borbu za nerangiranog borca u velteru trenutno, i vratili ga na treće mjesto čim je prihvatio
Edwards je epski izjeban ovdje, mislim zasluženo, sebe je izjebo, ove godine je odbio da se bori sa Usmanom (short notice), Woodleyem poslije otkazivanja prve dogovorene borbe, Covingtonom, Thompsonom i onda Chimaevom poslije čega su ga uklonili. Od sve "niko od contendera ne smije da se bori sa mnom, a ne želim da se borim sa nekim lošije rangiranim od mene" priče, na kraju je primoran da se bori sa nerangiranim borcem
to je kad se neko ko je još uvijek niko i ništa odluči igrati mcgregora i sličnih igrača
Meni se najviđe sviđa ideja ko se izvaga pred borbu i uđe kilažom u kategoriju iznad (što je slučaj sa većinom), da je primoran borit se u sljedećoj borbi u kategoriji iznad. To bi dosta popravilo situaciju sa skidanjem kila, al bi skroz poremetilo i promijenilo izgled današnjih kategorija, prevelika je to promjena tako da se neće nikad ni to uradit.

Edwards je epski izjeban ovdje, mislim zasluženo, sebe je izjebo, ove godine je odbio da se bori sa Usmanom (short notice), Woodleyem poslije otkazivanja prve dogovorene borbe, Covingtonom, Thompsonom i onda Chimaevom poslije čega su ga uklonili. Od sve "niko od contendera ne smije da se bori sa mnom, a ne želim da se borim sa nekim lošije rangiranim od mene" priče, na kraju je primoran da se bori sa nerangiranim borcem

to je kad se neko ko je još uvijek niko i ništa odluči igrati mcgregora i sličnih igrača
To je opasno jer bi ljudi i dalje skidali kile, i ulazili bi u kavez bez da se rehidriraju, što bi uzrokovalo smrću kad tad, vjerovatno brzo. Komplikovano je to, komplikovano je i teško natjerat borce da ne skidaju kile, pa se i ne zamaraju tim.
Meni se najviđe sviđa ideja ko se izvaga pred borbu i uđe kilažom u kategoriju iznad (što je slučaj sa većinom), da je primoran borit se u sljedećoj borbi u kategoriji iznad. To bi dosta popravilo situaciju sa skidanjem kila, al bi skroz poremetilo i promijenilo izgled današnjih kategorija, prevelika je to promjena tako da se neće nikad ni to uradit.
Više ljudi u svijetu je čulo za Chimaeva nego za Edwardsa, nije pravedno ali je tako, i on je dobio sa tim da će se boriti sa popularnijom ličnošću.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.