Ove sezone smo pokazali da možemo dobro odigrati protiv ekipa iz vrha. NKJ - Zvijezda 1:0, TOŠK - NKJ 1:1 i NKJ - Rudar 1:0. Idemo dalje!

Moderator/ica: GracanicaAA
Barem 60% momaka iz grupe koji su zadnjih 10-tak godina pratili klub su otišli iz Bihaća u inostranstvo tako da nema ni ko više pratit ekipu.Svake godine je bilo sve manje momaka ali kako je vodja grupe otišao iz Bihaća grupa je i prestala skoro pa skroz sa praćenjem utakmica.Novi klinaca nema jer nema ko više u Bihaću djecu pravit
Tako je, sad se moze okupiti bez problema 70-80 momaka da navija, pogotovo jer smo u vrhu i borimo se za PL, al da je ostavilo traga u SN ovo napustanje raje iz Bihaca to jeste sigurno.
I imaju puno puno bolji teren na kojem igrajuBihachacbi je napisao/la: ↑24 okt 2020, 12:11Kako nas vrijeme ,,pomazi,, kad nam dolaze najjace ekipe pa to je nevjerovatno a nadam se da su gosti slabi na ovakvim uslovima ipak su oni iz toplijih krajeva...
Moze se formirati grupa od 15 ljudi... nema raje u Bihacu za nesto vise, mozda tek kad udjemo u PL da bude zainteresovanih. Rezultati = navijaci, znas i sam.Chevalier je napisao/la: ↑24 okt 2020, 13:10Znam da je jedan od razloga odlazak ljudi, na kraju krajeva i ja sam otisao.
Ali vifim da ima vise tih verzija, ne pocinjanje iz pocetka, suradnja sa IOM-om... Zato pitam. Pa Gogo, Sanjo i Emir su u Bihacu i dalje, oni mogu org. grupu. Ako se ne varam, Emir radi u IOM-u... Tako da mi nista nije jasno.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.