Moja TV
Nadam se da ce biti brace koja ce odraditi stream.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Moja TV
Sinisu i Milicevica
Sta fali da se malo promijeni?
Probaj sat, dva pred utakmicuStrikeWarzone je napisao/la: ↑24 okt 2020, 12:28Pa sta je s mojom tv web,majku im yebem !
Nece da me prijavi kao ni proslu utakmicu a isti mi i mejl i pass....
Pa prema posljednjim utakmicama rekao bih da je tako. Trenutno mi se cini da Milicevic ima prednost.
Da, tako izgleda. Ili barem privremeno, jer nije vala ni Milicevic nesto Bog zna.. Ali eto, motiv vise Eldaru da radi dalje i da se bori. Gledam novu generaciju 2000 ili mladje sto ce nastupati za mladu repku, ima vrlo dobru sansu da zauzme startnu postavu tu, ali mora igrati..
Pa tu su negdje. Milicevic je bolji prema naprijed, a Eldar prema nazad. Vidjet cemo, s obzirom da je Milicevic na posudbi ako ne postoji opcija da ostane mozda se nece u drugoj polusezoni ni forsirati osim ako bas Eldar bude u losoj formi pa da Osim gledamo samo trenutnu korist za klub.ReX je napisao/la: ↑24 okt 2020, 13:02Da, tako izgleda. Ili barem privremeno, jer nije vala ni Milicevic nesto Bog zna.. Ali eto, motiv vise Eldaru da radi dalje i da se bori. Gledam novu generaciju 2000 ili mladje sto ce nastupati za mladu repku, ima vrlo dobru sansu da zauzme startnu postavu tu, ali mora igrati..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Levin, WeekendOffender i 31 gost.