FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretno Ž!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zrinjski bez Brkica u srijedu. Crveni fasovao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Kakva glupost, Sehic je postao “igrac” u Tosku, a pogledaj Mehica na sta lici, kad ti dodjes na pripreme prvog tima Zelje sa stomacinom sve je jasno, dok je Dzeni flasa svakodnevnica.
Zizovic nece voditi Zrinjski protiv nas.
Danas neka puleni pokazu volju 0:1.
Danas neka puleni pokazu volju 0:1.
Mjau !
Neda mi se natezat matere mi 20 puta sam objasnio.elevenblues je napisao/la: ↑24 okt 2020, 15:46Kakva glupost, Sehic je postao “igrac” u Tosku, a pogledaj Mehica na sta lici, kad ti dodjes na pripreme prvog tima Zelje sa stomacinom sve je jasno, dok je Dzeni flasa svakodnevnica.
Ko od nasih ima dva zuta ?
Hajdarevic, Alispahic, Sehic i cini mi se Mujezinovic
Izvinjavam se onda

Hajmo neon zutiiii

Erić; Stevanović, Kosorić, Ikić, Milićević; Hajdarević, Alispahić, Štilić; A. Zec, Mujezinović, Lendrić.
Na klupi su: Muftić, Subašić, Juričić, E. Zec, Vrhovac, Blažević, Duraković, Šehić, Bekrić.
Velež:
Bobić; Ćosić, Bihorac, Ćivić, Radović; Zeljković, Radovac, Pršeš, Cvijanović, Brandao; Mulić.
Jel nam to veseli na hladjenju.
Hajric, Veselinovic, Miletic, Bojo out za danas
Hajde Asime da vidimo jesi gore neg sto si bio
- dubioza144
- Kontakt:
Ko je to u prvoj 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
gdje cemo
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Kupio sam tekmu ,ako mogu 2 korisnika u isto vrijeme gledati moja TV Web rado cu podijeliti sa nekim da gleda ko nije u mogucnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.