Da ti pruzim malo morala.bavarian_bk je napisao/la: Omo Omo1 0 sam te pobjedio

Sljedecu sedmicu revans. Dodaj ponovo, pa cemo igrati dok te ne dobijem.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Da ti pruzim malo morala.bavarian_bk je napisao/la: Omo Omo1 0 sam te pobjedio
Nemogu , u kupu sam pa nemogu te izazvatiOmerbavarac je napisao/la: Da ti pruzim malo morala.![]()
Sljedecu sedmicu revans. Dodaj ponovo, pa cemo igrati dok te ne dobijem.![]()
Ja uzeo 14:0.Italia je napisao/la:ja 10:0 uzeo svoje protivnike.. bitno je naglasiti da sam se sjetio na tekmu u 14:00 kad se vec uveliko igrala i bila random formacijaCLS je napisao/la:7:0 botovi su pali![]()
Italia je napisao/la:pa i namjestio sam najjaci sastav![]()
![]()
![]()
![]()
ja jos uvijek na ht nisam usao, ali eto nemoram ni sada ulaziti kad znam rezultat..sad da vidimo imal kakvih kupova da osvojim
Ma jok kakav pocetnik igro sam ja hattricka prije pa presto pa opet poceo ovo ljetoOmerbavarac je napisao/la:Fc Rayo Valecano. Nadji me pa da odigramo jednu prijateljsku. Stavi da sam ja domacin, dobicemo vise para, pretpostavljam da si pocetnik i da ti stadion nije nadogradjen.Adnel je napisao/la:Ko zeli da nabija ekipu po 10 razlike tu je moja ekipa Fk Harlem.
juventus 0244 je napisao/la:Ja dobio ekipu iz treće lige u kupu, a sad izbacio protivnika u II kolu kupa bio bolji od mene dva puta najmanje.
Golmanu mi skocio skill na veličanstven (18 i 35 dana), i stavio ga na transfer listu, sad čekam da ovom drugom skoči na svjetska klasa (19 godina i 35 dana) pa da i njega stavim, da zaradim na njima oko 15-16 miliona![]()
Samo nešto mi sad ovaj skill ne ide nikako u glavu, evo već pet sedmica mi nije skočio skill ovome veličanstvenom, a do sad trebale 3-4 uvijek. Da nije neko imao sličan problem.
Evo ID 534998 ako neko nevjeruje![]()
Što su veći skilovi,igrači sporije napreduju. Da bi ti skočio golmanu skil sa veličanstven na svjetsku klasu treba mu 6 sedmica punog treninga.juventus 0244 je napisao/la:Ja dobio ekipu iz treće lige u kupu, a sad izbacio protivnika u II kolu kupa bio bolji od mene dva puta najmanje.
Golmanu mi skocio skill na veličanstven (18 i 35 dana), i stavio ga na transfer listu, sad čekam da ovom drugom skoči na svjetska klasa (19 godina i 35 dana) pa da i njega stavim, da zaradim na njima oko 15-16 miliona![]()
Samo nešto mi sad ovaj skill ne ide nikako u glavu, evo već pet sedmica mi nije skočio skill ovome veličanstvenom, a do sad trebale 3-4 uvijek. Da nije neko imao sličan problem.
Evo ID 534998 ako neko nevjeruje![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.