FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Bruka od lige svega mi
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Ko je dobio zuti?
Crveni?
Crveni?
Ma mrš sudija u picku materinu
Sta da očekuje jedan Elche npr. kad ovako na Nou Campu sude
Bježi ba **** ovu ligu
Sta da očekuje jedan Elche npr. kad ovako na Nou Campu sude
Bježi ba **** ovu ligu
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kumanu klosaru nije jasno sta je ovo, igra ko qrac izmjena ni na vidiku na klupi Pjanic, Dembele, Griezmann, a trener ceka
Dabogda 5 primili.
Dabogda 5 primili.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Protiv Viga, protiv Madrida. PA GONITE GA VISE U QURAC!!!!! Umtiti sa jednom nogom je doktor za ovog panja jednog.
Kao sto sam danas rekao, nece Koeman docekati iducu sezonu i to je super! Mrs u pi materinu.
Kao sto sam danas rekao, nece Koeman docekati iducu sezonu i to je super! Mrs u pi materinu.
@igrajlopte 🐦
Ma ovo nije vidjelo penala...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Fašista je taktički učvrstio Barcu, popravio propuh na bekovima, uveo Fatia(crnac), Desta i Pedrija od prve minute u El Classico, a ostavio Griezmanna(bijelac od 120miliona na klupi), u njihovim godinama iskustvo se stiče igranjem velikih utakmica, a pobjede će doći kasnije, nema veze i da Barcelona izgubi danas. Koeman vam pravi budućnost i da bude još neko brukanje oprostit ćete mu za 4-5 godina.hz1987 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 17:20Zivio sam u EU. Dobro znam kako je biti stranac iz nekih banana zemalja gdje moras biti 3x bolji da bi imao jednak tretman, a znam i koliko su holandjani fasisti tj koliko ne cijene one koji nisu klas/rasa. To je potvrdio i onaj smrad da je Holandija morala pobijediti jer je Holandija a Bosna neka Bosna. Uglavnom, sjetimo se kome je sve Dzeko grijao klupu (Baloteli, Negredo, Boni i sl. levatima) a da ne govorim o trzisnim cijenama. Oni na Pjanica gledaju kao na nekog jeftinog igraca, zakrpu i pomocni kotac po potrebi a ne nekog na koga ce oslanjati igru i to je tako dok ne dodje neka povreda gdje ce biti malo vise koristen do oporavka. On mora biti 3x bolji od Busketsa i tu se prica zavrsava. Njegova referenca iz Juveta je samo ulazna karta za klupu i prvu zamjenu. Oni to tako vide i hebe im se ko je i kakav je.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Problem je sto inas VAR, i kad sudiha ode da pogleda ovo kako da ne dosudi ovo povlacenje dresa... ALI ebem mu ovakvih scena ima na obje strane 100 puta na jednoj utakmici
Ma ciganija.
Ovo se jednostavno ne sudi, pogotovo ne u ovakvim utakmicama
Nikad vise da sam cuo da je neko rekao nesto protiv Umtitija, primarius je za ovog levata.
Keomanu, nemoj se raspakivati legendo. Nes se ti dugo zadrzati na Camp Nou.

Keomanu, nemoj se raspakivati legendo. Nes se ti dugo zadrzati na Camp Nou.
@igrajlopte 🐦
Pa više je ono nad Messiem bio penal.
Ma nidje veze povuko ga malo za dres i covjek pao 10 sekundi kasnije i svira hahahaha
27.10.2020
Koeman je gori od Valverdea po pitanju izmjena.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije problem, VAR mu samo može pomoći. Vukao ga jeste, ali onakvih duela imaš na svakom prekidu. Povukao ga malo, on došao i bacio se k'o delfin u suprotnu stranu. Ako to sudija ne može vidjeti, piišaj ga.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 17:25Problem je sto inas VAR, i kad sudiha ode da pogleda ovo kako da ne dosudi ovo povlacenje dresa... ALI ebem mu ovakvih scena ima na obje strane 100 puta na jednoj utakmici
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pape Koeman nema koga uvest'
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Čim je sudija otišao sam da pogleda snimak znaći da su sudije u VAR sobi smatrale da nije za najstrožu kaznu....kad je sve čisto sudija na terenu samo sprovede odluku....znači da je ovo isključivo sudijina odluka...FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 17:25Problem je sto inas VAR, i kad sudiha ode da pogleda ovo kako da ne dosudi ovo povlacenje dresa... ALI ebem mu ovakvih scena ima na obje strane 100 puta na jednoj utakmici
Covjece ne mogu da shvatim, iz utakmice u utakmicu ovaj Lenglet pravi po penal i kardinalne greske. I on zacementiran u postavi. Pa u pm?!! Kako..
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, MisterGuardiola i 5 gostiju.