FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Glupi Hajdarevic nije ni za kantonalne lige. Jedan takav je dovoljan da ti sjebe utakmicu, ali jok forsiraj konstantno **** panja. Vecu korist ce klub imati od obicnog navijaca koji sjedi na tribini i gleda utakmicu nego od Hajdarevica koji je na terenu.
Moze cojk trcat nema veze sto ne zna odigrat jedan tacan pas u noge u toku 45 minuta da je ili neko ne prekine ili da je nabije u ništa
mosa lošmi stićko tit-ula!
Pa ljudi igraju tako. Mi smo prvi faul u 25 minuti napravili. Bezmudi...zeljovac21 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 17:42Ma brate ne mozes primiti loptu da te neko ne udari **** taj fudbal
Picke bezmude
Bravo osime,izbaci veselog koji je od samog pocetka tu,koji je prosao pripreme i sve,a ubaci Asima Zeca(haj da smo mi neko krilo doveli koje je klasa iznad,nego smo doveli mrtvog zeca koji je fulao sport,treba otici u ufc...)
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kiša nam smeta da uspostavimo naš ritam igre 

Hajdar i Zec moraju napolje ako se misli sta radit po pitanju rezultata
Ne mozemo mi ovo dobiti ni mozemo do boda. Ni Stilic ne lici na igraca, a kamo li ko drugi. Ne valja taktika Osima nikako.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Link da radi?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Sve je meni bilo jasno ona prva kontra kad smo krenuli kad je na prvom koraku usrao. Da stvar bude hora ni Stilic nije nista bolji veceras.HongKong je napisao/la: ↑24 okt 2020, 17:38Pa imamo igraca manje. Hajdar je upotrebljiv samo kad je jaci protivnik i igrat ces na brze kontre. Ovako kad imas posjed lik vise smeta. Nista protiv momka i nije samo zbog rezultata trenutnoBarbareZeljin je napisao/la: ↑24 okt 2020, 17:35Stvarno smo losi. Jalovi,padaju,zapinju,ne mogu meda. Hajde sve mogu razumijeti. Ali da nisu u stanju 3 sekunde imati loptu u posijedu,zaista ne razumijem.
Ovo je zaista za 3 izmjene na poluvremenu. Velez ganja 45 minuta,oni nisu u stanju viska napraviti. A da ne kazem da nisu u stanju 2 pasa povezati. Toliko smo spori da ljudi prave presing i u 5 sekundi se svi vrate iza lopte.
Hajde Željo molim teee
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Juričić mjesto Lendre
Zeca umjesto Zeca
Bekrić umjesto Hajdara
Štilu povuć nazad
Nema se šta izgubiti
Zeca umjesto Zeca
Bekrić umjesto Hajdara
Štilu povuć nazad
Nema se šta izgubiti
avalPacidoroP je napisao/la: ↑24 okt 2020, 17:49Juričić mjesto Lendre
Zeca umjesto Zeca
Bekrić umjesto Hajdara
Štilu povuć nazad
Nema se šta izgubiti

Trenutno korisnika/ca: Levin, Pablo11, Paromlinac i 35 gostiju.