La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: La Liga
Trpaj 
-
Convicts1988
- Kontakt:
Al se Baho sramoti jbt šta je ovo 
Zasluzeno.
Jedino mi zao sto je Messi morao potratit jos jednu godinu ovako. Koeman je prosjek ko i dosadasnji treneri.
Jedino mi zao sto je Messi morao potratit jos jednu godinu ovako. Koeman je prosjek ko i dosadasnji treneri.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- LlullSergio
- Kontakt:
He he nikad gori Real tricu uvaljuje na Nou Campu.
Luka i Sergio VINTAGE.
O kako lijepo popodne

Luka i Sergio VINTAGE.
O kako lijepo popodne
- Chapman1886
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
prebaci na hr komentatore, extra ljudi rade
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Rutinski, sve je upućivalo na to poslije komentara neupućenih forumaša. Šta će tek biti kad Pero renovira napad.
Vaskez prekuco.
Vaskez prekuco.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Jeli Baho zavija za Barsu nije ni cudo. Poraz hvala lp
Pozdrav ekipi Culesa, Zidane je penicilin za Barcu.
Mislim da nije nikada izgubio protiv njih na Kampu
Mislim da nije nikada izgubio protiv njih na Kampu
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Nail for Real
- Kontakt:
Jos jedna godina prodje a Mesaja gola ne dade...
Al dajte mu platu i 100 miliona ako treba...
Al dajte mu platu i 100 miliona ako treba...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Babuka s brojem 4 u bijelom dresu jos jedna predstava za fudbalskih udzbenika. Najbolji stoper galaksije 
Bilo je vrijeme nakon četvrtog glupog starta Leglea u posljednja dva Klasika na Kampu. I u prvom poluvremenu je neofirno pokosio Ramosa.
- f0rest1946
- Kontakt:
Lijepi Var, dobra tekma bas.
Zasluzeno Real pobjedio.
Zasluzeno Real pobjedio.
Daj i nama neku prijateljsku sa Barcom, da ih i mi otresemo ko sljivic 
Cestitke Realu.
Cestitke Realu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Koliko god očajna Barca bila Real opet očajniji. Do poklonjeno penala Barca se solidno držala, kasnije raspad sistema + Koeman.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
O kakvom se treneru radi, najbolje pokazuje ona trostruka izmjena. Potez očajnika koji nema pojma šta radi.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Treba se pomiriti s činjenicom da je Legle mnogo glup igrač. Jel živ Umtiti, treba ga probati vratiti do idućeg Clasica. Mariano se već priprema.
1 Vasquez vrijedi sam vise nego Trincao, Dembele i Grizman.
Samaranje
Samaranje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.