To ce ubrzo dobiti karinas Koeman
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ne znam gdje mislis da ce nakon nove godine, ali nek se ne vraca u Juve.
nasuprot vecine ja mislim da se on mentalno cekirao out, i da sad samo uzima pare i uziva u gradu i povoljnoj klimi... dakle nema nista protiv sadasnjeg statusa
ako zeli da ugra, najbolje bi mu bilo da se vrati u Romu i bude glavni igrac tamo....ili da potpise za neki Everton.
ali posto je tipicni bosnjo i nece se htjeti odreci ogromne plate, ima da se sljedece tri godine vucara od klupe do startera u nebitnim i srednje bitnim mecevima,kad se odmara frenkisa ili buskec...
nakon trece sezone ce sam uzeti manju platu, samo da ide bilo gdje.ovakvo ce stanje ostati i kad se ratosiljaju kumana i sadasnjeg predsjednika, ne sumnjam u to. pjanic ne donosi nista sto rakitic nije, a nema zasluge rakitica da bi igrao na racun prijasnjih dostignuca za klub
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- tuzlak1987
- Kontakt:
lik je messi za rakitica i sve ove sto trenutno igraju.
covjek razvalio protiv njegove hebene nizozemske ali zutokljunac ocito nije gledao.
on ako nema mjesta u ovakvoj ekipi, yebi ga onda.
danas bih klupu i razumio ali ne uvesti ga barem 15-20 minuta kad gubis, ekipa bez ikakve ideje i igre, uzas.
rezultat super:-)
- tuzlak1987
- Kontakt:
kuman trenerski mag:-)
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ako zelis igrati za barcelonu moras biti prevaga u veznom redu, pjaniceva alibi igra nije prevaga. rakitic se dosta podcijenjuje a bio je mozda i najbolji igrac ekipe koja je uzela drugo mjesto na svjetskom prvenstvu...babino je napisao/la: ↑24 okt 2020, 18:07sta bolan ne donosi nista.
lik je messi za rakitica i sve ove sto trenutno igraju.
covjek razvalio protiv njegove hebene nizozemske ali zutokljunac ocito nije gledao.
on ako nema mjesta u ovakvoj ekipi, yebi ga onda.
danas bih klupu i razumio ali ne uvesti ga barem 15-20 minuta kad gubis, ekipa bez ikakve ideje i igre, uzas.
rezultat super:-)
moze se reci da nisu isti tip igraca, ali ni rakiticevi golovi nisu za bacit...bio je par godina odlican saraf u barcinoj masineriji.
cak i da ide buskec , barcelona se nece oslanjati na tipa koji ce imati 30+ godina...
ja se za pjanica ne zivciram ni najmanje...moze on pricati da mu je stalo, bacati floskule...ali mi prosto ne djeluje iskreno
- JohnCleese
- Kontakt:
Svabo je to...
Bio je jedan koji je expresno uvezao Srebrenicu, Kumana i Pjanica...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Alipasino, ANamelessGhoul, Anoniman, aqarius, AzRimiRzA, BarbareZeljin, Beli98, Blizzard, Bordo10, bordobijeli, Brazzzoo123, Cautinho, CHR, CudanLik, DeeWa, denza, DUVNO1921, eaglebvb09, edin139, enobarca, ErosViverosViv, FerdinandF, Fudo, Gifron, Goalgetter, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, greenwood, HariTz, iliyaa8, invincible1921, isko1807, J1897, James1987, jasmin10, JohannWolfgang, kakarut, karajlo, Kaunas, Kompromis, MaroonBjelave, Marsiano, Micron, Mocvara1991, MokraKifla, muhamedkonjic, NEZALAGANJE, omanovski, Pact1921, Pensioner26, PingoFTW, PointBlank, Proximic, PSV, Rauber33, RaZuti, rio_Ferdy88, Romagnoli13, s4mke, Sarun, Scholl, Shategabri, Shevko, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, SWOT, tale07, THEC, TofiTofita, travuljasSs, unavita, Venom, VensanKasel, VibeTribeX, VolimBiH96, Yucca, zaostrog i 579 gostiju.