FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
desperados
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Strasno
Lik 5min do kraja ubaci onda 5 napadaca odjednom, pa zagrijati se ne mogu do kraja. To potpuni amater nebi napravio, i Bogami poslije Ernesta sve gore i gore. Everton da ga ne otjera na vrijeme, sad bi bio drugoligas.
Mislim da se Messi posteno zajebao sto ne ode na sud i ustrajao pri prekidu ugovora. Ovo sto nude Pike, Lenglet, Buskec je za starackog doma, al fino ugovori su se produzili pa mogu jos dvije tri sezone ovako. Ako danas neko napise jednu rijec u obranu Buskeca i njegove danasnje partije, taj podhitno mora na psihijatriju.
Mislim da se Messi posteno zajebao sto ne ode na sud i ustrajao pri prekidu ugovora. Ovo sto nude Pike, Lenglet, Buskec je za starackog doma, al fino ugovori su se produzili pa mogu jos dvije tri sezone ovako. Ako danas neko napise jednu rijec u obranu Buskeca i njegove danasnje partije, taj podhitno mora na psihijatriju.
⚽FK Garaže⚽
Znamo li prvih 11 za Juventus? 
Ma lik nema taktike nikakve, haman glupo i kritikovati igrace previse kad ih vodi ovakva ubleha, nema taktike nikakve.Ko kad na tjelesnom odgoju profesor da loptu pa igrate nogomet, ne zna se ko pije ko placa, e takva je Koemanova Barcelona.
Lenglet meni nebi vidio vise minute do kraja godine. Nemojte nikada vise da ste a rekli prema Samuela koji je sa stakama izmislio fudbal za ovu ublehu stopersku pored koje i Pique izgleda solidan.
@igrajlopte 🐦
- ElCartel11
- Kontakt:
Koeman je Husref Musemic za bogataseAlfredNobel je napisao/la: ↑24 okt 2020, 17:59Ne znam šta čeka s izmjenama, nikako mi nije jasno.
Dembele očaj, Coutinho se vraća na staro, a nabijem Busquetsa i onog njegovog pušiqurca Rajaza. Koliko se ovdje hvalio Trincao, lik ima samo brzinu. Odbrana naravno odron, jer igraju dva ista liga kao i prošlih sezona.
Jedina pozitivna tačka je Dest, momak odlično igra.
Koeman je pretvrdoglav. Čeka zadnje minute za izmjene, gura istu postavu, a Pjanića totalno ignoriše, kao i malog Puiga. Ako ovako nastavi s guranjem svog u nedogled, neće ništa dobiti, osim otkaza. Mora biti fleksibilniji, valjda malo oči otvori.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Al konja bokte vidio, imas PET izmjena pravo, imas na klupi igrace kao sto su Griezmann, Dembele, Trincao, Pjanic i ne stavis nikog do zadnje minute.
Pa bilo koji tim na svijetu bi dao sve za JEDNOG takvog igraca da ga iskoristi na pravi nacin, ti ih imas 4 i ne stavis niti JEDNOG.
Gori od Susica s izmjenama, samo sto Safet nije imao ni blizu ovako siroku ekipu.
3 razlike ce izgubit od Juventusa
Pa bilo koji tim na svijetu bi dao sve za JEDNOG takvog igraca da ga iskoristi na pravi nacin, ti ih imas 4 i ne stavis niti JEDNOG.
Gori od Susica s izmjenama, samo sto Safet nije imao ni blizu ovako siroku ekipu.
3 razlike ce izgubit od Juventusa
27.10.2020
Po meni Coutinho i nije bio toliko loš uz Messija naravno....Pedri i Fati očajni bez obzira na postignut gol ovog drugog. Real jeste slab ali činjenica je da je Barsa očajna. To je bukvalno tim bez odbrane...
Yebo me svak ako ne izvede isti 11 izuzev Shakirine qarine. Buskec ocigledno ima neki vidio od Koemana kad dr*a nekog spanjolca pa ga ne smije izbaciti iz prve postave jer bi otislo u novine.
@igrajlopte 🐦
- Donnie Darko
- Kontakt:
Eh kakav je to centarfor bio u mojoj Zvezdi...obožavao sam ga
Dest top kvalitet.Sve ima u igri.Barata sa loptom vrhunski.Kiksat ce sigurno ali ga vrijedi trpiti.
Trincao je slabija varijanta Mahreza.
Rak rana ekipe su Buskec i dva stopera koja su odron.
Gdje nam je Rajaz svrsavatelj na Buskeca.Da nam izostri umove i kaze kako je on udarni clan Spanije i Barcelone jer mi ne gledamo fudbal pravim ocima.Frajera dovedi u Zelju sjedit ce na klupi.Njegove fizikalije nemaju veze sa sportom i kao takav ne moze imati ulogu u klubu kakav je Barcelona.
Trincao je slabija varijanta Mahreza.
Rak rana ekipe su Buskec i dva stopera koja su odron.
Gdje nam je Rajaz svrsavatelj na Buskeca.Da nam izostri umove i kaze kako je on udarni clan Spanije i Barcelone jer mi ne gledamo fudbal pravim ocima.Frajera dovedi u Zelju sjedit ce na klupi.Njegove fizikalije nemaju veze sa sportom i kao takav ne moze imati ulogu u klubu kakav je Barcelona.
- jasonstatham
- Kontakt:
A neki su pljuvali po Valverdeu da je neznalica... Ispade da je Ernesto izvlačio 200% iz njih, ovo su ograničeni igrači, bolikurci.
Prestajem da gledam ova **** do naredne sezone i izbora. Popio sam dvije tablete za smirenje, poslao ženu u pm, a zbog čega. Pleme im **** nesposobno od Barte, preko Uprave, trenera i ovih šupaka što se zovu profesionalnim igračima.
Prestajem da gledam ova **** do naredne sezone i izbora. Popio sam dvije tablete za smirenje, poslao ženu u pm, a zbog čega. Pleme im **** nesposobno od Barte, preko Uprave, trenera i ovih šupaka što se zovu profesionalnim igračima.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Donnie Darko je napisao/la: ↑24 okt 2020, 18:06-----------------xxxxxxxx-----------------
--xxxxxxx------xxxxxx------xxxxxxx---
-----------busquets---xxxxxx------------
--xxxxx-----xxxxx---xxxxx----xxxxxx--
-------------------xxxxxxx----------------
Jbes i poraz ako je zuta ubleha naucila nesto iz ovoga...Fati mora na krilu igrati, Busija da ne spominjem gdje mu je mjesto...ali hajde sve i nekako, jos ne mpgu shvatit' zasto je cekao 80-tu minutu sa izmjenama jbt
Imas najgori ali bez ikakvog pretjerivanja stoperski par u Evropi od top 25-30 klubova. I ti njima dajes produzenje na par godina jos.
I sta ti sada na to da kazes a da bude pametno..
I sta ti sada na to da kazes a da bude pametno..
@igrajlopte 🐦
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Unisten klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.