FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobar bod, utakmica kakvu sam ocekivao. Velez je odlican tim, ne zaboravite da su komsije na svom terenu bod osvojile. Dva poraza od Krupe i Mladosti su ono sto ne valja, ali ne zaboravimo koronu, financijsku situaciju. Pitajte malo one koji su se bavili sportom sta znaci kad u po sezone ispadnem iz ritma 15 ili 20 dana. Nije ovo igrica, ovo su zivi ljudi.
- dubioza144
- Kontakt:
Teska borba za evropu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Realno, nismo mi ništa bolja ekipa od veleža. Jako puno duela smo izgubili, jednostavno nedostaje jako puno kvaliteta. Na najnižu odbranu na svijetu, mi nismo uopšte opasni bili iz prekida, zašto? Jednostavno nema ko boti opadan. Po meni smo bolje igrali kad smo bili u egalu. Očekivano je bilo da oni istrče par kontri, ali je neočekivano da mi bunarimo, a nemamo na koga. Juričić je gluho bilo igrač, i nije mi jasno zašto on. Izmjene nisu ništa donijele, osim što je štilić odmsknut od gola. Biće bolje, u srijedu je zrinjski???
Očajna partija. Mislim da nam Velež ne odgovara nikako kao ekipa zbog različitog profila igrača koji imaju.
Naprijed Cvijanović, Brandao, kasnije Anđušić i Ovčina su tip krila koji su jako agilni, nezgodni za čuvati i to je ono što mi nemamo. S takvim ofanzivcima je Velež opasnost po svaku odbranu lige.
Druga stvar je vezni red. Mi imamo u vezi Štilića, Alispahića i kasnije Bekrića kao 3 velika majstora lopte ali nažalost slabih motoričkih sposobnosti dok s druge strane Pršeš, Radovac i Zeljković su mladi, energični i agresivni i to je ono što nas je mučilo. S takvim karakteristikama lagano osvajaju te druge lopte naspram nas.
Vezni red im može igrati odlično u oba pravca. Samim tim Feđa ima luksuz da igra pressing sa onakvim igračima prema naprijed i u sredini dok mi smo anemični, spori u pm.
Problem je što nemamo brzih igrača u ekipi ni na krilima ni na špicu ni u sredini i mi kad spojiš taj nedostatak motoričkih spobonosti u sredini plus, nedostatak agilnosti na krilima i na kraju ta brzina koja nam fali dobijemo ovo što dobijemo.
Da ne vazim previše bod u Vrapčićima nije katastrofa tolika s obzirom da je Velež kući moćna ekipa ali više me brine ta loša igra. Idemo dalje, Zrinjski mora pasti na Grbavici.
Naprijed Cvijanović, Brandao, kasnije Anđušić i Ovčina su tip krila koji su jako agilni, nezgodni za čuvati i to je ono što mi nemamo. S takvim ofanzivcima je Velež opasnost po svaku odbranu lige.
Druga stvar je vezni red. Mi imamo u vezi Štilića, Alispahića i kasnije Bekrića kao 3 velika majstora lopte ali nažalost slabih motoričkih sposobnosti dok s druge strane Pršeš, Radovac i Zeljković su mladi, energični i agresivni i to je ono što nas je mučilo. S takvim karakteristikama lagano osvajaju te druge lopte naspram nas.
Vezni red im može igrati odlično u oba pravca. Samim tim Feđa ima luksuz da igra pressing sa onakvim igračima prema naprijed i u sredini dok mi smo anemični, spori u pm.
Problem je što nemamo brzih igrača u ekipi ni na krilima ni na špicu ni u sredini i mi kad spojiš taj nedostatak motoričkih spobonosti u sredini plus, nedostatak agilnosti na krilima i na kraju ta brzina koja nam fali dobijemo ovo što dobijemo.
Da ne vazim previše bod u Vrapčićima nije katastrofa tolika s obzirom da je Velež kući moćna ekipa ali više me brine ta loša igra. Idemo dalje, Zrinjski mora pasti na Grbavici.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 24 okt 2020, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Jurcic je losija verzija Lazara Popovica, to sam odmah na startu napisao.
Cuj nismo bolji,bar 7 igraca Veleza bi odmah u prvu postavu ulitilo kod nas 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Užas.
- plavousrcu
- Kontakt:
Veliki je problem sto niko ne preuzima odgovornost za losu taktiku, igre. Ni Amar ni igraci pa ni iz Uprave niko se obratio navijacima nije prije svega poslije Krupe. Najlakse je reci samo "idemo dalje".
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kapiten nam je van forme totalno i realno nije trebao ni poceti tekmu danas. Nekadasnji Amar bi ga izvadio nakon 20 minuta danas. Forsiranje Mustafe na krilu nam nista ne donosi u igri i ovo silovanje formacije sa krilima nikako ne shvatam. Nadam se da ce u srijedu biti bolje nego danas
Volim te Željo
Volim te Željo
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Kad ce Dzubur malo kukati ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mora malo proci vremena. Za jedno 15-ak dana. Cuvena "teska je situacija".
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nisu mi jasni pojedinci, igrali smo protiv ekipe koja je među 4 najbolje ekipe u ligi.
Uzeli bod Sarajevu na Koševu
Pobjedili Zrinjskog
Gubili protiv Širkog i na kraju se vratili.
Vodili protiv nas i odigrali extra sa igračem manje.
Realno gledajući mi moramo biti zadovoljni, jer nismo ništa više ni zaslužili. Idemo dalje! Duga sezona!
Uzeli bod Sarajevu na Koševu
Pobjedili Zrinjskog
Gubili protiv Širkog i na kraju se vratili.
Vodili protiv nas i odigrali extra sa igračem manje.
Realno gledajući mi moramo biti zadovoljni, jer nismo ništa više ni zaslužili. Idemo dalje! Duga sezona!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Tako je LjoŽe. O tome sam razgovarao mnogo sa svojom ekipom raje. I nakon Mladosti, i nakon Krupe trebalo je organizovati press i izvinuti se navijačima. I ispred uprave, i ispred struke, i ispred ekipe. Džubur, Amar, Štila. Ovako ispada da ih boli racku...nonšalantno sve, a Amar vergla istu priču iz tekme u tekmu. A mi igramo sve gore i gore.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
dobijes narednih 10 i osvojis titulu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
popusis naredne dvije sto je realnije i da pratimo do kraja bez ikakvog srkleta moze i to vala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.