dobro su igrali zadnju,pa me nebi cudilo da konacno prekinu seriju
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
predpostavio sam da će tako i biti.csh je napisao/la:Iz prve ruke:
Brko ce danas da odmara nekolicinu igraca,gledat ce se da neko ne dobije zuti,ili da se prvrijedi jer slijedi derbi protiv sarajeva,pa gostovanje sirokom.Rijeci jednog od igraca!
Ne pricaj ludosti Zeljo ce izaci sa maltene drugom ekipom, cuvaju se igraci za derbi a i ne bi nam znacilo apsolutno nista ni da uzmemo a ti ako ne vjerujes vidjeces sam...FC BAYERN je napisao/la:Dvica na Zelju odma uplatite, imam pouzdane informacije dvica ko kuca na Zelju ! Ko nevjeruje vidjece sam
hocemo titululenovo je napisao/la:Turnir u Francuskoj
Zeljeznicar 1:0 Le Chesnay
F.K. Zeljeznicar 3:1 Valle De La Grasse
Danas igramo jos jednu utakmicu u grupi i ako pobijedimo idemo u finale.
pa to je vise do uprave i hordama nisu dali unijeti protiv zvijezde pa su bojkotovali utakmicu...kako kad imaju dojave i sad nije bilo megafona da znas nisu dali unijeti nezz stomaistor_mo je napisao/la:nisam stigao ranije pitat:
šta ovo kod vas policija, jedan dan se može unijet bubanj, drugi dan ne može![]()
znam kad smo mi gore igrali, ni vama ni nama nisu dali unijeti bubnjeva a ni megafon?
a vidim sad protiv leotara, mogli su se unijeti bubnjevi![]()
kakvi su to kriteriji?
i nisam siguran, al horde mogu unijet i bubnjeve i megafon?
ako netko može da mi objasni, hvala!
i da vidim hoće li vas biti više od nas gore u Blnapomena oko 250 nas je gore bilo
cuj debila nebi znacilo kako ba nebi znacilo poslije 2 godine oj pa zar vas ima i takvihlenovo je napisao/la:Ne pricaj ludosti Zeljo ce izaci sa maltene drugom ekipom, cuvaju se igraci za derbi a i ne bi nam znacilo apsolutno nista ni da uzmemo a ti ako ne vjerujes vidjeces sam...FC BAYERN je napisao/la:Dvica na Zelju odma uplatite, imam pouzdane informacije dvica ko kuca na Zelju ! Ko nevjeruje vidjece sam
bistrikboy je napisao/la:Čuva Bog, Čuva Bog, Želju svog
E Amra zašto sama sjediš tu na basamacima
E Amra nemoj plakat nije vakat ni dženaza Titina
Amra ti samo tiše, neću više, tako mi malog Nešada
Kolko od sutra novi list slijedi kist da obojim na dar
Od sutra voda pali šaltla aviona voda tombola
Od sutra ja i ti, samo mi, apartmani Makarska
Evo brišem Bracin broj, Amra bit ću samo tvoj, bit ću samo tvoj
Tvoje suze bole više, neg degenek protiv Čelika
E sutra je pravi dan, sutra je Amra
Sutra je derbi u Dolini ćupova
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Nije to ni zbog nafake
Nije to ni naka droga
Ali sve dok igra Željo
Ja znam da ima Boga
Nije to, nije to,
Čuva Bog, Želju svog
E Amra zašto sjediš sama tu na basamacima
E nemoj plakat nije vakat ni dženaza Titina
Evo brišem Bracin broj
Amra bit ću samo tvoj, bit ću samo samo tvoj
Tvoje suze bole više neg degenek protiv Čelika
Jer sutra je pravi dan, sutra je Amra
Sutra je derbi u Dolini ćupova
Nije to bolest rijetka
Nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Nije to ni zbog nafake
Nije to ni naka droga
Ali sve dok igra Željo
Ja znam da ima Boga
Nije to, nije to
Čuva Bog, Želju svog
Nije to,
Ni bolest rijetka
Nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Nije to ni zbog nafake
Nije to ni naka droga
Ali sve dok igra Željo
Ja znam da ima Boga
Nije to, nije toooo....
Nova Himna FK Željezničara by Zabranjeno pusenje,pjesma ce veceras da bude premijerno izvedena na koncertu u Domu mladih,koncert pocinje u 21h....
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Klocu ako ne znas normalno pisati onda nemoj vrijedjati, ne bi znacilo ne mogu u evropu ne mogu ispasti.dolina cupova je napisao/la:cuj debila nebi znacilo kako ba nebi znacilo poslije 2 godine oj pa zar vas ima i takvihlenovo je napisao/la:Ne pricaj ludosti Zeljo ce izaci sa maltene drugom ekipom, cuvaju se igraci za derbi a i ne bi nam znacilo apsolutno nista ni da uzmemo a ti ako ne vjerujes vidjeces sam...FC BAYERN je napisao/la:Dvica na Zelju odma uplatite, imam pouzdane informacije dvica ko kuca na Zelju ! Ko nevjeruje vidjece sam
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Dofu, Hrasno15, Levin, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Vanja8, WeekendOffender i 63 gosta.