FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SudoHusika
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SudoHusika » 24 okt 2020, 22:14

HapicaRadePaprica je napisao/la:
24 okt 2020, 22:06
SudoHusika je napisao/la:
24 okt 2020, 21:49
:crazy:
24 okt 2020, 21:41

Isprdak
Rade života ti, šta mi možemo naučiti od te 2 ekipe? Zar da nam to uzor bude? Pa bolan Husić daje plate od po 10 i više milja a prijavi igrača na 450km. Znači glupiraju se na oči čitave države i to im neko dopušta.
Sudo kad cuješ Dzubura i njegove guzne muhe kako svoje neznanje i svoju nesposobnost pravdaju koronom onda im na taj nacin kazeš da je svima korona u ovoj ligi.I Krupi i Mladosti i da ta dva tima dodju na Grbavicu i pobjede te,a i finansijski bolje stoje od nas.Husica nisam spomenuo.
Pa je li ti iskreno misliš da bi bilo koja uprava bolje prošla u ovom periodu pandemije? Mislim na stvarnu uoravu, a ne na političke projekte i privatne prćije? Je li mislis da se ne bi otkazivala sponzorstva? Je li mislis da bi uspjeli prodati neke igrače kao što je Amar uspio sa Sipom, Krpićem i Dadom? Je li mislis da neku drugu upravu ne bi pogodila zabrana publike na stadionu?

Ljudi dragi, borac je dobio 2 miliona maraka od marta do maja od vlasti genocidne tvorevine. Razumijete li vi šta to znači? Pa nama naš telekom ne može i ne želi da bude GS za mizernih 300,400k godišnje. Treba malo biti realan.
Željezničar za život cijeli!

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 24 okt 2020, 22:16

delinjo je napisao/la:
24 okt 2020, 22:09
Veteran da li je stvarno doslo do toga da se sa upravom koja je tu iz licne koristi rasprasvljas i diskutujes o klubu :D
Jel stvarno nisi skonto ko je ili ga ti svjesno kamufliraš iz nekih razloga ?

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 okt 2020, 22:19

Hajmo sad fakat malo smiriti strasti. Ovo nam je prvi remi u gostima ove sezone protiv jedne od najjačih domaćinskih ekipa lige.

Evo odigrali smo 10 kola. Imamo 22 boda. Prošle sezone smo imali isti broj bodova nakon istog broja kola i bili smo prvi na tabeli. Problem je što pite imaju sad 26 bodova, a prošle sezone su imali 20 bodova.

Evo posljednjih nekoliko sezona koliko je prvi na tabeli imao nakon 10 kola:

19/20 FKŽ 22 boda
18/19 FKS 21 bod
17/18 HŠKZ 27 bodova
16/17 HŠKZ 23 boda
15/16 HŠKZ 21 bod
14/15 NKŠB 23 boda
13/14 FKBL 23 boda
12/13 FKS 25 bodova
11/12 NKŠB 23 boda

Tako da nije toliko sve crno, a uspjeh je veći jer realno imamo slabiji sastav od nekih konkurenata. Danas je liga još konkurentija i izjednačenija nego prije, tako da i to treba uzeti u razmatranje kad posmatramo ovaj broj bodova lidera iz godine u godinu.

Opet, ukoliko ne osvojimo 6 bodova protiv Zrinjskog i Radnika naredne sedmice to je već ozbiljan problem. Pogotovo ako nastavimo lošu igru. Sa 6 bodova protiv Zrinjskog i Radnika onda je i remi ok na derbiju.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 24 okt 2020, 22:22

24 okt 2020, 22:14
24 okt 2020, 22:06
24 okt 2020, 21:49
:crazy:

Rade života ti, šta mi možemo naučiti od te 2 ekipe? Zar da nam to uzor bude? Pa bolan Husić daje plate od po 10 i više milja a prijavi igrača na 450km. Znači glupiraju se na oči čitave države i to im neko dopušta.
Sudo kad cuješ Dzubura i njegove guzne muhe kako svoje neznanje i svoju nesposobnost pravdaju koronom onda im na taj nacin kazeš da je svima korona u ovoj ligi.I Krupi i Mladosti i da ta dva tima dodju na Grbavicu i pobjede te,a i finansijski bolje stoje od nas.Husica nisam spomenuo.
Pa je li ti iskreno misliš da bi bilo koja uprava bolje prošla u ovom periodu pandemije? Mislim na stvarnu uoravu, a ne na političke projekte i privatne prćije? Je li mislis da se ne bi otkazivala sponzorstva? Je li mislis da bi uspjeli prodati neke igrače kao što je Amar uspio sa Sipom, Krpićem i Dadom? Je li mislis da neku drugu upravu ne bi pogodila zabrana publike na stadionu?

Ljudi dragi, borac je dobio 2 miliona maraka od marta do maja od vlasti genocidne tvorevine. Razumijete li vi šta to znači? Pa nama naš telekom ne može i ne želi da bude GS za mizernih 300,400k godišnje. Treba malo biti realan.
Moj Sudo da su iz Zavoda Mjedenica doveli 5 ljudi u upravu bolje bi od ovih..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 okt 2020, 22:23

braco je napisao/la:
24 okt 2020, 22:19
Opet, ukoliko ne osvojimo 6 bodova protiv Zrinjskog i Radnika naredne sedmice to je već ozbiljan problem. Pogotovo ako nastavimo lošu igru. Sa 6 bodova protiv Zrinjskog i Radnika onda je i remi ok na derbiju.
Ma ne mozemo mi osvojiti tri boda protiv Zrinjskog. Nasi bekovi nisu u stanju cuvati krila koja su najjaca u ligi sigurno plus Bilbija i ovaj novi spic. Ovaj rezultat njihov je dosta cudan i ne treba nas zavarati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 24 okt 2020, 22:27

LjoZee je napisao/la:
24 okt 2020, 22:23
braco je napisao/la:
Ma ne mozemo mi osvojiti tri boda protiv Zrinjskog. Nasi bekovi nisu u stanju cuvati krila koja su najjaca u ligi sigurno plus Bilbija i ovaj novi spic. Ovaj rezultat njihov je dosta cudan i ne treba nas zavarati.
Biće teško, ali vjerujem da imamo svoje šanse. Ubi ih olimpič k'o Kuduz Bademu. Nisu Real, nema razloga za strah neki pretjeran. Hvatamo već neki ritam, vjerovatno će se vedete malo i vratiti u formu.
Željezničar za život cijeli!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 okt 2020, 22:29

LjoZee je napisao/la:
24 okt 2020, 22:23
braco je napisao/la:
Ma kako nisu buraz. Pa ove sezonu čuvali su uspješno i Zakarića i Ziljkića i Ćorića i Jurilja i u prvoj utakmici s Veležom i Brandaa i Cvijanovića i Crnkića.

Niko nam od nabrojanih gola nije zabio. A i Zrinjski u gostima ne brilijra, dobili su samo TC i Krupu, na ostala 3 gostovanja nisu gola zabili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 okt 2020, 22:30

Nijedan od tih nabrojanih ne moze kopacke cistiti Filipovicu iskreno. Zrinjski je haos jak igracki jos kod nas dobar teren za razliku od Tuzle, Otoke i slicno. Problem je njima samo trener, a pogotovo nakon danas cupat ce i nogama i rukama u srijedu.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 24 okt 2020, 22:34

Kada tc nije dobio juniore sirokog mozemo i mi zrinjskog

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 okt 2020, 22:34

LjoZee je napisao/la:
24 okt 2020, 22:30
Nijedan od tih nabrojanih ne moze kopacke cistiti Filipovicu iskreno. Zrinjski je haos jak igracki jos kod nas dobar teren za razliku od Tuzle, Otoke i slicno. Problem je njima samo trener, a pogotovo nakon danas cupat ce i nogama i rukama u srijedu.
Vidjet ćemo, Filipović jeste odličan igrač ali taj isti Filipović je samo u jednoj utakmici ove sezone uspio postići gol(ove). Tj. ove sezone ima 3 gola i sva 3 je dao protiv TC. Tako da nije baš on toliko nezaustavljiv.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 okt 2020, 22:39

braco je napisao/la:
24 okt 2020, 22:34
LjoZee je napisao/la:
Vidjet ćemo, Filipović jeste odličan igrač ali taj isti Filipović je samo u jednoj utakmici ove sezone uspio postići gol(ove). Tj. ove sezone ima 3 gola i sva 3 je dao protiv TC. Tako da nije baš on toliko nezaustavljiv.
Ma ne mozes ti sa ovakvom igrom, formom izaci na megdan Zrinjskom bilo na Grbavici ili u Mostaru sa nekom nadom za pozitivnim rezultatom. Isti sastav ce izvesti i protiv Zrinjskog ko danas ko da gledam.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 okt 2020, 22:41

Ljudi kontaju da ce Zrinjski pprotiv nas izaci sa pristupom kao protiv Olimpika :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 okt 2020, 22:42

LjoZee je napisao/la:
24 okt 2020, 22:39
braco je napisao/la:
24 okt 2020, 22:34
LjoZee je napisao/la:
Ma ne mozes ti sa ovakvom igrom, formom izaci na megdan Zrinjskom bilo na Grbavici ili u Mostaru sa nekom nadom za pozitivnim rezultatom. Isti sastav ce izvesti i protiv Zrinjskog ko danas ko da gledam.
Vidjet ćemo, mislim da ćemo se i ti i ja radovati u srijedu poslije utakmice. Vjeruj, nije ni Zrinjskom svejedno što mora sa Željom igrati. :)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 okt 2020, 22:45

braco je napisao/la:
24 okt 2020, 22:42
Vidjet ćemo, mislim da ćemo se i ti i ja radovati u srijedu poslije utakmice. Vjeruj, nije ni Zrinjskom svejedno što mora sa Željom igrati. :)
Mislim da trenutno mole Boga da izadjemo u sastavu ko danas :D

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 24 okt 2020, 23:08

Postalo je iritantno ponašanje Štilića po terenu, njegovo hodanje i pokušaj ponižavanja igrača kad ga prođe, nemamo boljeg, ali trenutno jedan od najgorih igrača na terenu.

Kosorić se vraća starim navikama, novi Bogičević u najavi! Svi su krivi kad se primi go, a on najmanje. Nije vidio onolikog čovjeka da stoji sam. Bože sačuvaj.

Hajdarevic, poslati ga na posudbu, nek nekom drugom vadi živce, mi ih više nemamo, nadam se da će Vrhovac zauzeti njegovu poziciju.

Meša se lagano vraća u formu, bit će bolje kad se Bojo vrati, uz Hajdarevića je nemoguće igrati.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 okt 2020, 23:11

Mamba21 je napisao/la:
24 okt 2020, 23:08
Postalo je iritantno ponašanje Štilića po terenu, njegovo hodanje i pokušaj ponižavanja igrača kad ga prođe, nemamo boljeg, ali trenutno jedan od najgorih igrača na terenu.
"Statistički kad se pogleda zabio sam dva gola i asistirao, ali mi je pomogla ekipa. Osjetilo se kako su odigrali Alispahić i Sadiković. Kupili su lopte, sve kontrolisali. Onda sam i ja mogao odmoriti, dominirali su u sredini."

Izjava Stilica nakon derbija. Sad skontaj sta ima iza sebe. Hajdarevica i Mesu koji nije u formi nikakvoj i kome ne odgovara Hajdarevic kao partner u sredini.

I ovo "ali mi je pomogla ekipa" je bitno. Mi sad nemamo ekipu.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 24 okt 2020, 23:18

LjoZee je napisao/la:
24 okt 2020, 23:11
Mamba21 je napisao/la:
"Statistički kad se pogleda zabio sam dva gola i asistirao, ali mi je pomogla ekipa. Osjetilo se kako su odigrali Alispahić i Sadiković. Kupili su lopte, sve kontrolisali. Onda sam i ja mogao odmoriti, dominirali su u sredini."

Izjava Stilica nakon derbija. Sad skontaj sta ima iza sebe. Hajdarevica i Mesu koji nije u formi nikakvoj i kome ne odgovara Hajdarevic kao partner u sredini.

Ja Stilu volim i ima do toga sto pises ali majke mi nista bolji od Hajdaara nije ,prodaju isto lopti :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 okt 2020, 23:18

Highlightsi

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 24 okt 2020, 23:19

Uzmemo bod na mozda i najtezem gostovanju po formi domacih ekipa u PL i vi nesto serete.... Daj ba jos smo gubili, a zna se kako mi zavrsavamo tekme gdje prvi primimo gol..
Samo jako! Samo Ž!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 okt 2020, 23:21

delinjo je napisao/la:
24 okt 2020, 23:18
LjoZee je napisao/la:
24 okt 2020, 23:11
Mamba21 je napisao/la:

Ja Stilu volim i ima do toga sto pises ali majke mi nista bolji od Hajdaara nije ,prodaju isto lopti :mrgreen:
On je igrac poteza. Prosle sezone Alispahic i Sadikovic su drzali sredinu, a Krpic i on brinuli samo o golu protivnika. Ove sezone on sam mora drzati sredinu, a nije taj tip. Pri tome Lendric je drugaciji tip od Krpica. Ivan i danas vilaha po citavom terenu od krila, napadaca, odbrane.
Stilic bi fercerao onako kako je dao gol Olimpiku, ali ne moze kad Hajdarevic i Mesa jedu g u sredini.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.