UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
ovi sto trolaju sto ga bosnje vole sto je musliman, pa bolan tako svijet funkcionise, kao bosnje jedine sto traze to predstavljanje svog identiteta u nekom smislu
Pa logika, sta ti ima bit smijesno da neko navija za njega iz prostog razloga sto je musliman? Svako ima odredjene razloge zasto navija za nekoga.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:12Al Bosnje sebe vide kao zrtve pa svrsavaju na Khabiba jer je muslimanVidim po klixu to se tekbira, da je lik Rus obicni pola bi ih za Justina navijalo.
Svaka cast Khabibu, i ja sam navijao da se oprosti sa pobjedom, ali mi je ovo presmijesno.
Zašto je sudija pustio da ovaj zamalo ubije Justina
-
- Kontakt:
Jos jednom za pojedine neznalice sa ss.ba
Sta zna njegov trener za genijalce sa foruma.

Sta zna njegov trener za genijalce sa foruma.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zato sto je mislio da ga pokusava udariti u glavu a ne tapkati!
Ovo je ogoman gubitak za sport, vjerovatno najveci sportista svih vremena!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa stojao je on sa Connorom i ovaj mu nista nije mogao. Evo ja se ne razumijem u sport nimalo, ali jasno je da je svrha njegovog strikinga da vrsi pritisak, zato ovaj nije ni mogao da se opusti skroz i "pusti" ruku.Bundesliga je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:53Kad bi se ovako upustio u standup sa McGregorom mogao bi ga uzeti Irac. Njegov najtezi protivnik je McGregor iako to mnogi nece priznati. Gaethje ima snagu ali box ni blizu McGregorovog.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Izgubit ce od Poriera 

Sto ga neko nebi volio? Skroman,odlican borac jedan od najvecih mozda da voli kurave,skandale i slicno pa da ga volimo svi?Federer17 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:16Pa logika, sta ti ima bit smijesno da neko navija za njega iz prostog razloga sto je musliman? Svako ima odredjene razloge zasto navija za nekoga.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:12Al Bosnje sebe vide kao zrtve pa svrsavaju na Khabiba jer je muslimanVidim po klixu to se tekbira, da je lik Rus obicni pola bi ih za Justina navijalo.
Svaka cast Khabibu, i ja sam navijao da se oprosti sa pobjedom, ali mi je ovo presmijesno.
-
- Kontakt:
Imas ljude prate Ufc dugo, svidja im se nacin Khabibove borbe itd. Ali mi je jadno, Bosnjo nije nikad borbe pogledao, ali eto ga prvog svrsava na Khabiba, jos pisu po komentarima nece vise pratiti sport jer se oprostio. Pisu krivo je svijetu sto je pobijedio jer je musliman itd.Federer17 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:16Pa logika, sta ti ima bit smijesno da neko navija za njega iz prostog razloga sto je musliman? Svako ima odredjene razloge zasto navija za nekoga.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:12Al Bosnje sebe vide kao zrtve pa svrsavaju na Khabiba jer je muslimanVidim po klixu to se tekbira, da je lik Rus obicni pola bi ih za Justina navijalo.
Bas nekako iskompleksirano, postajemo isto Srbi sto na Ruse svrsavaju.
- anonymousHD
- Kontakt:
Previse se ljudi nakotilo na ovoj temi a pogledalo dvije borbe u UFC-u...
Ovdje se pisalo prije 5 godina da ce ga Conor ispucat i svasta nesto.
Ovdje se pisalo prije 5 godina da ce ga Conor ispucat i svasta nesto.
Khabib je Rus!Bajramovic1999 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:22Imas ljude prate Ufc dugo, svidja im se nacin Khabibove borbe itd. Ali mi je jadno, Bosnjo nije nikad borbe pogledao, ali eto ga prvog svrsava na Khabiba, jos pisu po komentarima nece vise pratiti sport jer se oprostio. Pisu krivo je svijetu sto je pobijedio jer je musliman itd.Federer17 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:16Pa logika, sta ti ima bit smijesno da neko navija za njega iz prostog razloga sto je musliman? Svako ima odredjene razloge zasto navija za nekoga.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:12Al Bosnje sebe vide kao zrtve pa svrsavaju na Khabiba jer je muslimanVidim po klixu to se tekbira, da je lik Rus obicni pola bi ih za Justina navijalo.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
-
- Kontakt:
McGregor mu je jedini uzeo rundu u standupu i branio rusenja nekoliko puta. Njemu je stalno isao u rusenje za razliku od Gaethjea, ovog je uzeo pritiskom. Previse mase je Gaethje imao, ispuhao za rundu. Mozemo samo zamisliti koliko bi umoran bio da je bio na njemu i radio ground and pound.Nail for Real je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:19Pa stojao je on sa Connorom i ovaj mu nista nije mogao. Evo ja se ne razumijem u sport nimalo, ali jasno je da je svrha njegovog strikinga da vrsi pritisak, zato ovaj nije ni mogao da se opusti skroz i "pusti" ruku.
I am not yet born; O hear me.
Pa Khabib je Rus!!!Bajramovic1999 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:22Imas ljude prate Ufc dugo, svidja im se nacin Khabibove borbe itd. Ali mi je jadno, Bosnjo nije nikad borbe pogledao, ali eto ga prvog svrsava na Khabiba, jos pisu po komentarima nece vise pratiti sport jer se oprostio. Pisu krivo je svijetu sto je pobijedio jer je musliman itd.Federer17 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:16Pa logika, sta ti ima bit smijesno da neko navija za njega iz prostog razloga sto je musliman? Svako ima odredjene razloge zasto navija za nekoga.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 23:12Al Bosnje sebe vide kao zrtve pa svrsavaju na Khabiba jer je muslimanVidim po klixu to se tekbira, da je lik Rus obicni pola bi ih za Justina navijalo.
dobre guzove ima Belma
**** vas i Conor i LeBron retardirani, svaku temu morate pokvariti
Tek sad shvataš šta znaci 4 runde s Khabibom provesti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.