FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Brkooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Brkooo » 24 okt 2020, 23:28

Ma jedno je kad neko nije u formi, u ovom slucaju Stilic a i takav je u nekim utakmicama bio prevaga a drugo je kad par godina izgledas potpuno isto na terenu kao sto je Hajdarevic. Igrac koji nema kvalitet ni za federalnu ligu, igrac kojeg ni na termin sa rajom ne bih pozvao jer nema nista fudbalsko u sebi, ne zna dodati ni na par metara od sebe, ne zna sutati, nema brzinu, ma nista fudbalsko nema a forsiraju ga vec par godina, ugurali ga i u mladu reprezentaciju. :bow: :urnebes:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 okt 2020, 23:34

Mi smo trebali samo na proslogodisnju ekipu nesto nadograditi i furati ovu sezonu. Mi smo umjesto toga "rascerupali" tu ekipu zbog financijskih razloga i eto ti sad rezultat. Ni ekipe ni igre. Ne mozemo preokrenut nikog vise. Rodin, Sipovic, Krpic, Sadikovic su prodani od prosle godine i mi opet u financijskoj krizi sve vrijeme jbt zivot i Uprave.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 24 okt 2020, 23:37

LjoZee je napisao/la:
24 okt 2020, 23:34
Mi smo trebali samo na proslogodisnju ekipu nesto nadograditi i furati ovu sezonu. Mi smo umjesto toga "rascerupali" tu ekipu zbog financijskih razloga i eto ti sad rezultat. Ni ekipe ni igre. Ne mozemo preokrenut nikog vise. Rodin, Sipovic, Krpic, Sadikovic su prodani od prosle godine i mi opet u financijskoj krizi sve vrijeme jbt zivot i Uprave.
mi smo ti prvi primjer perpetuum mobile od kluba nama se sve vrti oko uprave od kada postoji klub :urnebes: :urnebes:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 okt 2020, 23:38

Robust je napisao/la:
24 okt 2020, 23:37
mi smo ti prvi primjer perpetuum mobile od kluba nama se sve vrti oko uprave od kada postoji klub :urnebes: :urnebes:
Mi sad kad bi prodali sve igrace plus sve juniore Dzubur bi opet nastavio sa svojom "teska je situacija" :rol:
Mozda ima naviku covjek da kuka.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 24 okt 2020, 23:39

LjoZee je napisao/la:
24 okt 2020, 23:34
Korona druže... Pa gledaj evo vamo Partizan rasprodaje koji ima visemiolinski budžet, a ne mi...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 okt 2020, 23:43

kolezeljovac je napisao/la:
24 okt 2020, 23:39
Korona druže... Pa gledaj evo vamo Partizan rasprodaje koji ima visemiolinski budžet, a ne mi...
Nije nama samo korona kriva. I prije korone nisu znali namaci pare. Prodas tri igraca i opet u krizi, to govorim za januar. Ti ako u situaciji normalnoj dodjes pred zid znaci da ne valja kako radis. Korona je samo poslije jos otezala, ali daleko od toga da je ovo samo posljedica korone i da se na to treba vaditi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 00:00

@Veteran, evo priznao je da je kriv za veceras i on i igraci. Da zabiljezimo. :D

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 okt 2020, 00:06

LjoZee je napisao/la:
25 okt 2020, 00:00

@Veteran, evo priznao je da je kriv za veceras i on i igraci. Da zabiljezimo. :D
babuka :ljepota: :ljepota:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 00:11

Da ne bude da samo sikcem veceras mnogo mi se svidjaju ovi dresovi od veceras. Malo na pocetku bilo neobicno, ali super sto je ovako neka sklj boja koju nema niko u ligi i koja nije nasa primarna. Treba u gostima cesce ove koristiti. Kuci samo one plave.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 25 okt 2020, 00:14

Pa normalno. Babuka. Dugo godina još bio tu i trofeja se naosvajao. Ako Bog da.
Željezničar za život cijeli!

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 25 okt 2020, 00:15

LjoZee je napisao/la:
25 okt 2020, 00:11
Da ne bude da samo sikcem veceras mnogo mi se svidjaju ovi dresovi od veceras. Malo na pocetku bilo neobicno, ali super sto je ovako neka sklj boja koju nema niko u ligi i koja nije nasa primarna. Treba u gostima cesce ove koristiti. Kuci samo one plave.
Aj lajk dem 2 :)
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 25 okt 2020, 00:41

najgore je sto ovdje misle neki da je Velez neka ekipa iz donje dio tabele koju ces lagano nakantati...gledao sam borac-velez kada su ostali za igracem manje i velez ih pritiskao i napadao u banjaluci pola sahata sa 10 igraca

liga je ove godine najjaca od osnivanja, da imas 7 skoro podjednakih ekipa koji mogu otici na prvo mjesto na kraju ako se poklope neke stvari

pravi test Zelje ce biti protiv sarajeva, tu ce morati zapeti iz petnih zila da ostvare povoljan rezultat
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 00:48

Konzerva je napisao/la:
25 okt 2020, 00:41
najgore je sto ovdje misle neki da je Velez neka ekipa iz donje dio tabele koju ces lagano nakantati...gledao sam borac-velez kada su ostali za igracem manje i velez ih pritiskao i napadao u banjaluci pola sahata sa 10 igraca

liga je ove godine najjaca od osnivanja, da imas 7 skoro podjednakih ekipa koji mogu otici na prvo mjesto na kraju ako se poklope neke stvari

pravi test Zelje ce biti protiv sarajeva, tu ce morati zapeti iz petnih zila da ostvare povoljan rezultat
Ja bih rekao da ti navijas za Velez i zbog ranijih postova. :D

Ne spori ovdje bar 95% ljudi kvalitet Veleza, druga stvar stvara razocarenje. Nema to veze sa Velezom kao ekipom ili danasnjim bodom.

Kova991
Kontakt:

Post Postao/la Kova991 » 25 okt 2020, 00:54

Mislim da je završena diskusija o večerašnjoj tekmi, pa da pitam nešto u nadi da će mi neko provjerenu info reći.

Da li se klub bilo šta pita ko će prenositi tekmu?

Žalosno je bilo gledati tekmu starih rivala na nekoj nazovi platformi, gdje izlaziš i ulaziš bar 20 puta jer zaštopa. Posljednjih 5min pogotovo. Zar nije i klubu u cilju da bar ove jače tekme, ako već nemamo lobi ko borac pa da se prenosi svaka, prenosi arena. Koliko bi ljudi iz regiona pogledalo ovu tekmu..realno. Dobro igrom slučaja se ne bi neki igrač izdvojio, al nikad se ne zna kad neko može bljesnut pa da ga neko iz dinama, partizana vidi ili dalje. Ovako te ne mogu vidjeti ni u kantonu, koliko korisnika moja tv ima.

Može li se lobirat u klubu nekako da ne pređe u naviku, jer i nama je lakše upalit tv nego se habat po mojoj tv, pa da se olakša navijačima?

Da ne govorimo koliko je za klub korisnije, sportski i marketinški.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 25 okt 2020, 00:55

LjoZee je napisao/la:
25 okt 2020, 00:48
Konzerva je napisao/la:
25 okt 2020, 00:41

Ja bih rekao da ti navijas za Velez i zbog ranijih postova. :D

Ne spori ovdje bar 95% ljudi kvalitet Veleza, drugo stvar stvara razocarenje. Nema to veze sa Velezom kao ekipom ili danasnjim bodom.
ja kada sam kao dijete gledao velez uzivo nisam ni znao sta je zeljeznicar ili zeljo :D

sad su zeljo i velez dva tima za koja navijam u premijer ligi
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2020, 00:56

Konzerva je napisao/la:
25 okt 2020, 00:55
ja kada sam kao dijete gledao velez uzivo nisam ni znao sta je zeljeznicar ili zeljo :D

sad su zeljo i velez dva tima za koja navijam u premijer ligi
Ma okej je to i samo da Mostarce da navijas, nemoj misliti da sam sta lose mislio. :D

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 25 okt 2020, 00:57

Ja mislim i nadam se da je na Areni tekma sa Zrinjskim... Mislim i da je bila reklama... Pogotovo sto u Bgu onda normalno imam Arene...

Kova991
Kontakt:

Post Postao/la Kova991 » 25 okt 2020, 01:29

25 okt 2020, 00:57
Ja mislim i nadam se da je na Areni tekma sa Zrinjskim... Mislim i da je bila reklama... Pogotovo sto u Bgu onda normalno imam Arene...
Ne kontam ni ljude iz arene, ako im je bitna ta neka gledanost, a imaju primat u odabiru prenosa, kako im nije bilo bitno da večerašnja tekma bude na areni.

Ako ne bude treba ozbiljam apel uputiti prema nekim u klubu.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 okt 2020, 02:16

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 25 okt 2020, 02:17

Kova991 je napisao/la:
25 okt 2020, 01:29
25 okt 2020, 00:57
Ne kontam ni ljude iz arene, ako im je bitna ta neka gledanost, a imaju primat u odabiru prenosa, kako im nije bilo bitno da večerašnja tekma bude na areni.

Ako ne bude treba ozbiljam apel uputiti prema nekim u klubu.
Brate evo danas se zadesio u Mozzartu u vreme tekme s Veležom na Dorćolu... I sad ja dobio link u pp i upalio da gleda... I brt dosta ljudi kažu opaa derbi Velež- Željo.. Pa što nema na areni.... Preznojio se dok sam im objasnio sindrom prenosa naše lige... Ispostavi se da je u tom lokalu konkretno 4-5ljudi oko mene zaljubljenik ili za Želju a neki i za Veležom, naravno starija gospoda...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921, Proximic, ristagrad, ZeljeznicarUberAlles i 44 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []